Dieta south beach. A tinut cineva sau tine?
Raspunsuri - Pagina 15
ingridnen spune:
aproape mi-am atins target-ul de 53 kg... mai am cam jumatate de kg desi vineri am mancat la prajituri la serbarea copilului de la gradi:)
ma duc acum sa-mi incalzesc mancarea de fasolica, si carne la gratar
Ingrid si Cristi 7 ani
pooh spune:
Ingrid,felicitari!!!!!Detaileaza un pic,de la cate kg. ai plecat,in cat timp ai slabit,cate sapt. ai tinut faza1 si cat de strict?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
bely spune:
luisa din pacate am abandonat de tot dieta, nu m-am ingrasat dar nici n-am slabit, am ramas doar cu cele 1800gr pierdute intr-o sapt.
Ma gandesc serios sa incep de luni iar SBI dar trebuie sa fiu serioasa s sa nu-mi bat joc de mine, vad ce mai fac.
Fetelor felicitarile mele sunteti amtitioase
carolinah spune:
Hey, v-ati lasat de dieta? Ce e cu linistea asta aici?
Eu am fost in concediu, a fost super OK dpdv al dietei, n-am dat-o pe de laturi decat cu lapte gras (si gras nu gluma) baut zilnic, proaspat muls si fiert. N-am putut sa nu profit insa, am ocazia asta f rar.
Voi nimic, nimic?
ingridnen spune:
eu mi-am atins "target-ul", am ajuns la 53 kg
Acum trebuie sa fiu atenta si sa ma mentin
Adineauri am mancat niste ardei umpluti, cu iaurt degresat.
Ingrid si Cristi 7 ani
carolinah spune:
Ingrid, inteleg ca pt ultimele kg ai intrat direct in faza 2. Cat ai slabit in medie/saptamana pana ai dat jos aceste ultime (5-6?) kg?
claucia spune:
Buna seara dragutelor, nu am mai intrat demult, adica am tot citit dar nu am avut cand sa scriu. Vreau sa va spun ca sunt sup;er multumita de SB, am slabit cam 4 kg, sunt super bucuroasa, am 67 acum (la 1,75 m inaltime) si as mai vrea 2 kg. Insa sa stiti ca sunt incantata, vreau sa pastrez si pe viitor conceptele dietei, nu e chiar o dieta pentru ca nu iti spune ce sa mananci, insa imi place mult mult cum ma simt fara carbohidrati. Eu ca eu, dar sotul meu care nu a tinut niciodata dieta, mananca alaturi de mine cu 0 zahar, dulciuri, fructe, paine, paste, oresz sau cartofi, se simte superb si a slabit cam 5-6 kg.
Am tot mancat supa de legume cu galusti (fara sa mananc galustile), pui la gratar, legume de tot felul, chiar si fasole verde, mazare, oua in apa, branza.
Astazi am mancat asa: MD: o cafea buna cu lapte degresat
Sport la ora 12, eu fac in fiecare zi la ora 12:30, sau incerc in fiecare zi. :-) pranz: o salata ca pentru toata familia cu castraveti, ardei, sunca presata, branza, oua fierte, mmm, foarte buna si consistenta.
Cina: legume la cuptor (inclusiv bucati de usturoi verde si ceapa verde), dovlecei, telina, un pic de morcovi, cu marar si ulei de masline, cu pulpe de pui la cuptor. FOarte bun si ma simt full fara sa fiu balonata, oricum, adio balonare, ma simt super de cand cu SB.
Ne pregatim pentru plecare lunea viitoare in Grecia si trebuie sa aratam competitiv pe plaja. Si eu si fetele mele si sotiorul va pupam
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
carolinah spune:
Claucia, ce descrii tu acolo este Faza 1 a SBD. Ea nu trebuie tinuta mai mult de 2 saptamani. Este clar indicat ca trebuie sa treci la faza a 2-a pt ca ai nevoie de carbohidrati din cereale integrale, fructe etc.
bely spune:
Buna fetelor
ce mai faceti?
eu n-am mai tinut SB dar am incercat un hipocaloric dar vad ca nu merge, incercam sa mananc de 1200-1300 cal. pe zi si vad ca bat pasul pe loc si am de gand sa fac ceva si nu stiu de ce sa ma apuc. Mi-e greu sa tin SB1 mai ales acuma vara cand sunt caldurile astea si as prefera fructe si legume pt ca-s usoare si racoroase.
pooh cate kile ai slabit? mai ai de dat jos sau esti silueta?
restul fetelor cum mai stati cu greutatea si dieta?
pooh spune:
Bely,pffffffffff,sa-mi fie rusine....ce silueta,ce ambitie?Exact ca si tine,numar calorii de cateva saptamani....sau ma rog...incerc....dar seara calc pe becMi-e greu sa cantaresc fiecare bucatica,sa notez,sa socotescdar nici nu prea pot renunta la fructe....asa ca paote ma voi trezi intr-o dimineata cu cateva kg. in minusPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)