Dieta south beach. A tinut cineva sau tine?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Clau,intr-adevar ai papat un pranz delicios
esti tare,faci si sport

Ingrid,cred ca ultimele kg se duc cel mai greu....te invidiez,doar 2 kg

Luisa,sigur nu de la regim ma simt asa aiurea,de cand am nascut ma omoara menstruatia
Azi m-am urcat pe cantar si chiar mi-a placut ce am vazut,dar nu zic nik,pana nu trece perioada asta

Laura,intre mic-dejun si cina nu papi nimic?

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Pai daca micul meu dejun e la 11 si cina la 6pm,cand sa mai pap?Mai crantzan cate-o salata sau cate-o ridiche de luna.

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

Poze de la nunta noastra,15 mai2010:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/15of%20May%20our%20Wedding/

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Buna seara

Faine meniuri aveti eu am cam dat-o in bara.A venit caldura si fiind in oras am baut un frapucino care avea destul zahardar tare bun a mai fost.

Ieri dim adica pe la 11 am avut 2 oua prajite ,pe la 6 piept de pui cu un pic de salata verde ,iar pe la 20 o supa la plic .In fiecare dim beau cate un actimel altfel nu pot stiu ca nu e voie dar asta e

Azi dim un avocado cu somon afumat ,amiaza 2 copanele la gratar cu legume iar seara salata verde cu niste sos interzis cu prowns si inca un copanel.Azi mi-a fost tare foame nu inteleg de ce ca am mancat destul de mult.Am terminat si eu prima saptamana si nu pot sa ma cantaresc ca nu mai am baterie la cantar

Ingrid hai ca nu mai ai mult succes si rabdare

Pooh cum te mai simti?

O seara faina si spor la pierdul kg

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Theea,ma simt mai bine,multumesc!Ieri am mancat putin,n-am avut pofta de mancare,fapt ce nu m-a suparat foarte tare.Toata ziua am papat doar cateva feliute de telemea si cas de oaie,/ ceapa verde si 2 bucatele minuscule de corn de la fiica meaSeara a avut si un desert,inghetataam facut-o dintr-o cutie de branza fagaras,niste capsuni(interzis in faza 1,dar mnao....) si indulcitor....a iesit deliciosPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna dimineata!

Si eu am facut mici greseli ieri... Un pumn de cirese aseara si o gura de ursulet barni de la fiica-mea (ce era sa fac, sa-l arunc, so Pooh, nu esti singura). Luni, termini faza I, nu? Deci suntem la raport toate, da?

Theea, nu-ti mai face griji..mananci oricum ff. putine calorii, de slabit oricum slabesti, ai sa vezi! Ai grija totusi cu supa la plic, de obicei contine zahar si prostii...

Eu sincer nu stiu ce sa mai mananc..m-am cam saturat de toate si m-am si constipat, se vede ca-mi lipsesc fructele si fibrele. Sa vad ce fac de luni...

Bely, cum mai esti? Cum merge, nu ne mai zici nimic?

O zi usoara cu dieta va doresc!

Mergi la inceput

Luisa,la mine luni e ultima zi de faza 1....deci marti ma cantaresc oficial...la tine cand se termina cele 2 saptamani????Eu sunt in mare dilema,marti va fi prima zi faza 2 si merg in excursie cu fiica mea.....nu stiu ce mancare sa-mi iau pe drumBely,cum e faza2?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Pooh, luni pe 31.05.am inceput. Teoretic as mai avea o saptamana. Luni dimineata ma cantaresc. Eu sunt multumita pana acum, am zis sa vad luni, mai continui cu faza I sau trec la a doua. N-as mai avea prea mult de dat jos...cam 2 kile jumate.

Mergi la inceput

In excursie eu mi-as lua piept de pui la gratar, legume: rosii, castraveti, salata verde spalata de acasa, branzeturi, fructe (vei fi in faza a doua deci e ok).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

hello fetele
va citesc din umbra dar daca nu m-am tinut de treaba n-am mai scris nimica
ieri am avut aniversarea lui nasul Patríciei si am fost la restaurant apoi pe o terasa sa mancam inghetata, duminica iar avem chef si cred ca de luni ma bag iar o sapt. pe faza 1 si apoi sa continuu cu faza 2 asa cum scrie in carte nu de capul meu
Luisa,Pooh. Fetelor va felicit pe toate pt perseverenta voastra

Mergi la inceput

Noah,n-am mai rezistat si m-am cantarit....dupa 12 zile de dieta s-au dus 3 kgSi am mancat si lucruri nepermise si ingrasacioase(ieri o feliuta minuscula de tort),asa ca ma declar super-multumita deocamdataPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senz_benz spune:

fetelor de maine ma apuc si eu de dieta,mai am de dat 5 kg ca sa ajung la 51.am slabit 3 kg cu disociatul,dar cele 5 care mi-au mai ramas vreau sa le dau mai lent.am voie dimineata sa mananc ou sau omleta prajita in ulei de floarea soarelui sau in margarina,sau trebuie neaparat ulei de masline?nu de alta,dar nu am de masline si azi nu ies din casa,orice-ar fi...
si inca ceva...ficatei de pui am voie?ca am o poftaaa...
va multumesc din suflet daca vreti sa imi raspundeti.pup si spor la dieta!

http://madootza19.hi5.com

Mergi la inceput