Dieta south beach. A tinut cineva sau tine?
Raspunsuri - Pagina 10
LuisaTL spune:
Da, POOH, nici mie nu-mi venea sa cred... Sincer, azi dimineata ma gandeam sa renunt ca prea m-am simtit ametita si slabita ieri...o pun pe seama oboselii cu copiii din ultimile zile. Acum zic sa continuu..macar o saptamana.
Nu prea stiu nici eu ce sa mai mananc ca nu am timp sa gatesc doar pt mine. Bag salate cu carne/peste...altceva nu-mi vine in cap. Am dovlecei ma gandeam sa-i fac sote sau la gratar.
Aoleu, si eu poftesc la cirese. Da' recuperez eu dupa!
LAURA, felicitari! Tine-o tot asa, e f. bine!!
Sa aveti o zi frumoasa!
bely spune:
CLAUCICA, spor la dieta
LUISA, bravoooooooo, ce frumos ai slabit
LAURA, felicitari si tie
ce mai? sunteti fete constienticioase, nu ca mine
IERI:
7:30- 1 iaurt
10:00- o banana mica
13:00- 1 mar
16:30- 2 bucatele mici de bacon prajit pe teflon, 1 ou ochiuri si o rosie
20:00- orez cu caracatita, orez doar 3 linguri + salata de fructe
cam multe fructe dar am avut musafiri asa ca desertul meu a fost salata de fructe..
AZI
9:00- 4 linguri salata de fructe
13:00 calamarii mici si intregi fripte cica(asa le-am cumparat)+ 1 cartof mic fiert, o bara de kinder bueno
cina: inca n stiu, cel mai probabil calamari sau caracatita
ce sa zic, nu-i de loc SB 2, mai de graba SB 3, adica mentinere..sapt. asta sigur nu dau jos nimica, dar de luni poate reusesc sa tin iar SB1
LauraNicole spune:
Multam mult tuturor si la fel si voua!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
Poze de la nunta noastra,15 mai2010:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/15of%20May%20our%20Wedding/
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
claucia spune:
Buna dimineata dragelor,
Multumesc pentru urari, merge bine, suntem in ziua 3, adica eu singura nu stiu de ce zic la plural , adica eu si kg mele.
Ieri am facut o minunatie de supa cu galusti, cu multe legume si am mancat dar fara galusti. Au ras mandrele mele si supa si felul 2.
Felul 2, aici e aici, am facut ceva minunat, pulpe de pui la cuptor, cu toate legumele care mi-au trecut prin mana, morcovi, dovlecei, ardei gras, usturoi verde, ceapa verde, rosii felii, ulei de masline si sare. A iesit o miunatie, o frumusete, am mancat si e fff bun. Asta a fost la pranz si seara pe la 6.
Dimineata am mancat 3 oua in apa cu o bucata de branza nu prea grasa si sarata usor. Sunt mare fan acest mic dejun, deja l-am repetat in aceasta dimineata, numai ca 2 oua in apa.
La pranz cu legumele mele si seara poate o salata cu un gratar de pui, mai vad. ]
Cantarul prietenos imi spune ca mai am 4 kg de dat jos sa fiu happy si vreo 6 sa fie happier dar nu e obkligatoriu, oricum astazi m-am cantarit prima oara si deja de 2 zile mancam SB asa ca nu pot spune cat am scazut dar ma simt bine si cantarul e prietenos cu mine.
Va pup si ma duc la sport, astazi e o ora noua, Combat Force, sper sa nu lesinam pe acolo, desinu cred ca instructorul nu e ff fioros
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
pooh spune:
Eu ma simt tare rau,am niste greturi si stari de lesin de zici ca sunt insarcinata......dar sunt pe ciclu,si tare nasol mai e.....De mancat nu pot manca nimic deocamdata,bag apa cu lamaie la greu,ma ajuta un pic.....Nu s-a cantarit nimeni azi?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
ingridnen spune:
eu am dat-o in bara ieri cu regimul, in loc sa-mi mananc gratarul de pui cu mamaliguta la pranz, au comandat astia mancare aici ca ne-a venit un sef din strainatate :) bineinteles ca numai lucruri nepermise... am mancat la greu... acum trebuie sa ma disciplinez ca altfel nu mai intru niciodata in hainele de vara
Mai am doar 2 kg de dat jos dar sant cu psihicul la pamant (diverse problene) si nu ma pot motiva
va pup si spor la regim
Ingrid si Cristi 7 ani
LuisaTL spune:
Buna, fete!
Clau, ce meniu fain de pranz ai avut! Hmmm...maine cred ca o sa fac si eu! Si la mine cantarul e prietenos, ma bucur ca dieta asta tinuta ca la carte chiar da rezultate!
Pooh, si eu ma simt ametita si lesinata si eu zic ca de la regim...nu stiu, parca ma simt total lipsita de energie si nu sunt la ciclu.... Aaa...eu de obicei retin lichide in perioada asta si evit sa ma cantaresc. Sfatul meu e sa stai cateva zile departe de cantar!
Azi am mancat acelasi mic dejun ca si ieri. Acum imi fac scrumbie la gratar cu multa lamaie (stiu, e peste gras, dar am mancat si luni si vad ca n-a influentat cu nimic). Seara imi fac o salata de cruditati si eventual un iaurt cu 0% grasime.
Spor mult tuturor si o zi faina!
LauraNicole spune:
Salut,fetelor!
Eu nu ma cantaresc zilnic .As innebuni!Deja sunt obsedata.
Micul meu dejun de azi :2 ciuperci taiate,3 felii dovlecel cuburi,juma de ardei si 3 felii de peste afumat amestecate cu una bucata ou adica facute omleta .
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
LauraNicole spune:
Diseara ai mei vor avea burgers cu chips si salata,eu voi avea burger fara paine cu salata si dovlecel la cuptor .
pooh spune:
Clau,intr-adevar ai papat un pranz deliciosesti tare,faci si sportIngrid,cred ca ultimele kg se duc cel mai greu....te invidiez,doar 2 kgLuisa,sigur nu de la regim ma simt asa aiurea,de cand am nascut ma omoara menstruatiaAzi m-am urcat pe cantar si chiar mi-a placut ce am vazut,dar nu zic nik,pana nu trece perioada astaLaura,intre mic-dejun si cina nu papi nimic?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)