Dieta south beach. A tinut cineva sau tine?
Daca a dat rezultate la cineva va rog sa imi ziceti si mie.
Am nascut de aproape 9 luni prin cezariana si tot incerc sa reduc cm de pe burta si coapse dar nu reusesc. Ajutor.
Va multumesc anticipat pt orice sfat legat de aceasta dieta si nu numai.
Pup
Raspunsuri
Criss3 spune:
offf, din pacate eu nu am tinut-o. dar intreaba dc ai voie sa faci niste tratamente corporale. cred ca dupa 9 luni nu mai are nimic. Sau macar pe coapse ai putea incerca un ultralipo sau sauna sau impachetari, ca sa mai scazi in cm;)Multa bafta
ingridnen spune:
Eu am tinut-o, cand avea Cristi un an si jumatate m-am apucat.
Am avut rezultate foarte bune, am slabit 17 kg in 3,5 luni.
De la 70 kg am ajuns la greutatea mea dinainte, de 53 kg.
De atunci au trecut 4 ani si am mai pus cate 2-3 kg, chiar mai mult, dar m-am reapucat de dieta si le dadeam jos.
Pentru mine a fost dieta ideala, timp de sport nu am, plus ca am si ceva probleme cu inima, asa ca miscare mai deloc.
Nu mi-a fost foame.... am respectat ce scria in carte, am urmarit alimentele permise si mi-am facut meniul zilnic.
Daca vrei sa ma intrebi ceva, iti raspund cu placere
Ingrid si Cristi 6 ani
mihailescu teodora spune:
Ingridnen,ce incurajator suna ce spui tu!!!!!!!
Am inceput si eu de ieri,nu mi se pare f grea,sper sa aiba si rezultate!
M-as multumi si cu 5 kg date jos,dar cu cat mai multe cu atat mai bine!
Eu o sa fac in paralel si masaj anticelulitic si ceva impachetari la termocuverta!
Pe 13 iunie trebuie sa arat f bine(voi fi nasa) ,iar pe 19 iunie plec in concediu(un motiv in plus sa fiu perseverenta in a o tine)!!!!
Am cartea cumparata,am citit-o ,dar trebuie sa mai aprofundez oarece din alimente permise/interzise!
Tu cat ai tinut faza 1?2 saptamani sau mai mult?
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
ingridnen spune:
Faza I-a am tinut-o doua saptamani si am slabit 4 kg. Asta a fost mai grea, cel putin in prima saptamana am fost tentata sa calc pe-alaturi dar am rezistat. Nu mi-era foame, dar aveam continuu senzatia
ca-mi lipseste ceva.
Dupa aceea am trecut la faza a 2-a si am slabit constant 1 kg pe saptamana.
Imi faceam cumparaturi pentru mai multe zile si imi planificam meniul.
Ar trebui sa mai tin si acum un pic, am vreo 2 kg de dat jos, care sant puse exact pe coapse :))
Ingrid si Cristi 6 ani
Superbine ai slabit!!!!!
Eu sunt in a 3-a zi de dieta SB,si dimineata aveam cu 0.8 kg mai putin
Adica ,in jur de 400 g/zi am dat jos!!!!
Sunt foarte incantata.
Recunosc ca-mi lipsesc f mult fructele.Abia astept sa pot intra si pe fructe!
De ieri am inceput si masaj anticelulitic.Fac de 4 ori/sapt,cate 1.5 ore.
Sunt optimista!
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
ellinia spune:
Fetelor, spuneti aici cam ce mancati. Vreau si eu sa o tin, sa vad daca reusesc. Trebuie neaparat sa cumpar cartea? Vad ca sunt multe alimente interzise in prima faza. As vrea sa slabesc cam 5 kg si apoi sa ma mentin asa. Hai sa animam un pic topicul, ce ziceti?
Bic spune:
Eu am tinut fix anul trecut South Beach. Pentru ca nimeni altcineva nu o tinea, mai scriam la superdieta.
Eu am slabit 5 kg in vreo 3 luni, dar am pus aboslut tot la loc de-atunci. Asta pentru ca m-am apucat sa maninc dulciuri ca o muuuuu.
Principiul este urmatorul: in primele 2-3 saptamini nu ai voie decit proteine si legume. Carne cu legume si ca gustari branza degresata.
Sa desert, brinza de vaci degresata cu arome.
In faza a doua incepi sa adaugi citeva fructe si ceva carbs, dar uite ca nu mai stiu ce. Oricum, dintre fructele cu continut foarte mic de zahar, iar dintre carbs, doar whole grains.
Apoi in faza a treia, care este faza de mentinere, poti sa maninci cam tot ce vrei, dar totul sa fie degresat, facut din faina integrala, etc. In loc de cartofi albi maninci cartofi dulici.
CArtofi nu ai voie decit in faza a treia.
Cu citeva exceptii (incurajeaza consumul de adaosuri artificale si mincaruri no sugar cu care eu in general nu sint de acord), dieta mi s-a parut desutl de bunt-simt. Problema mea a fost ca am avut ameteli vreo 6 luni dupa aceea si nu cred ca ma mai incumet la ea inca o data.
De functionat, functioneaza, insa. Succes!
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
ellinia spune:
Pentru mine nu ar fi cine stie ce schimbare fata de dieta zilnica. Eu sunt in faza a doua a Montignacului de ceva vreme dar am avut destul de multe abateri in ultima vreme, mai ales la sarbatorile din iarna.
Ma gandesc ca nu va functiona in cazul meu ptr ca eu oricum nu prea mananc carbohidrati, daca mananc doar paste integrale si orez brun, cartofi si paine alba nu am mai mancat de multa vreme. Am sa incerc sa vad, doua saptamani mi se pare de bun simt.
Citat: |
citat din mesajul lui Bic Eu am tinut fix anul trecut South Beach. Pentru ca nimeni altcineva nu o tinea, mai scriam la superdieta. Eu am slabit 5 kg in vreo 3 luni Smaranda Ioana, 3.11.2005 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati, www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati, alaptati! Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC |
Bic,nu cumva ai vrut sa scrii 3 saptamani?
Ca sa astept 3 luni sa slabesc 5 kile.....
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Io am calcat pe bec ieri cu niste cirese
Mi-a parut rau,dar abia dupa ce le-am ingurgitat
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii