Dieta south beach. A tinut cineva sau tine?
Raspunsuri - Pagina 2
mihailescu teodora spune:
Eu, spre exemplu mananc asa:
Mic dejun:
-omleta din 2 oua cu 2 felii de bacon/sunca de pui+2 feliute de br. Hochland/mozarela(50-60g)+2 castraveti...
Gustare 1:
-caju neprajit-1 pumn
Pranz:
-piept de pui+salata
-50 g ghiudem+3 castraveti+1/4 varza alba
-piept de pui +pastai verzi la steamer
Gustare 2:
-1 pumn de caju
Seara:
-piept pui +salata
-peste cu legume la gratar sau steamer
Apa f multa-3-4 l/zi+ceaiuri depurative.
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
arleena spune:
cum e dieta asta south beach...am auzit de ea, am citit, dar nu am gasit exact cum se tine....puteti da detalii aici?
mihailescu teodora spune:
www.e-sana.ro/index.php?a=209" target="_blank">Dieta South Beach
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
DarkBendis spune:
Buna, fetelor!
De luni ma apuc si eu de South Beach... de ce de luni? Pentru ca noi aprovizionarea o facem in week-end si va trebui sa fac "provizii de oua, bacon, zarzavele etc Tare mi-ar place sa scap de vreo 7 kile ramase "dupa sarcina". Au trecut aproape 5 luni de cand am nascut si, cu tot alaptatul, nu reusesc sa le "scutur"!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
yashy spune:
Eu am facut de vreo 2 ori dieta asta si mi-a mers bine cu ea. De fapt, de fiecare data cand vad ca o iau razna fac cele 14 zile fara carbahidrati si ma simt mai usoara.
Pentru toate fetele interesate, va dau aici link-urile unde am discutat si schimbat retete si menu-uri acum ceva ani.
South Beach - o dieta interesanta (2), (3), (4), (5).
Ma alatur si eu... de luni...1 iunie
Mult succes tuturor!!
Adina & Luka& Luis
obraznicatura lu' mami
Dragosvlasus spune:
fetelor ..nu e asa de complicat.
Cautati pastila de slabit la orice magazin naturist ( super slim)
Da rezultate in 90% din situatii si poti manca orice vrei, asta daca poti pentru iti ca taie pofta de mancare si da ceva reactii de ameteala in ziua unu si doi de administrare.
Daca aveti alte intrebari pe PM ca nu vreau sa creada cineva ca fac reclama, doar ca e testat si merge
carmenbudea spune:
Buna
Sunt foarte dezamagita de o saptamana tin dieta plus ceai verde antiadipos plus Supliform plus exerciti fizice si am slabit doar 1.400g. Burta si aripioarele tot asa sunt doar ca sani s-au micsorat.:)
Voi aveti rezultate mai bune?
Pupici
Carmen si Ianis Casian(23.08.2008)
http://ro.fotoalbum.eu/carmenbudea
Sabina spune:
Dark Bendis, la 5 luni dupa nastere sa te apuci de dieta restrictiva mi se pare , imi cer scuze, dementa curata.
Stai calma si mai lasa dulciurile, atata tot. Nu te juca cu organismu tau, acum e prolactina f crescuta de la alaptat si o dieta din asta te da peste cap.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
DarkBendis spune:
Sabina, multumesc frumos ca te-ai gandit la mine . Am analizat dieta si am discutat-o cu nutritionistul (asta fiind taica-meu, deci pot "comunica" bine cu el) si cu GP-ul inainte sa ma apuc de ea. De fapt, varianta "mea" de South Beach e un pic adaptata: am scos painea, cartofii, pastele si orezul. Si bineinteles am scos dulciurile. Lapte am din belsug, bebe papa bine (e alaptat exclusiv de la nastere) dar te asigur ca in momentul in care nu ma simt bine sau am senzatia ca a scazut productia de lapte renunt la dieta imediat.
Inca odata, ca te-ai gandit la mine si m-ai tras de maneca
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"