Moldovence aspirante sau gravidute(12)
Raspunsuri - Pagina 14
oanka80 spune:
elenii
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
Delphinas spune:
am deja 10 zile intarziere si nu stiu cine m-a impins dimineata sa fac un test...ca sa ma deprim si mai tare. iau utrogestan si maine si apoi astept sa vina.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
oanka80 spune:
delphinas cu doamne ajuta inainte! la semnatura ai o postura f indrazneata asa ca nu te da batuta
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
Delphinas spune:
au venit... asa ca declar z1...sincer ma bucur ca au venit sa ma apuc de duphaston 3 luni...incerc si asa, cine stie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
pogonici1977 spune:
am fost la dct..mia dat sa iau clotrimazol unguent si ovule ptr candidoza........mama ei de bacterie..eu si sotul, mia luat secretie vaginala si imi repeta analiza la ureaplasma si face asi antibiograma secretiei vaginala, dar nu stiu dece..in fine....si dupa concediu ma duc iar la el
iam zis ..sa faca ce stie - ca ne cunoaste pe amandoi-sa ne ajute ca vremmmmmmmm bebel
amir10 spune:
Pogonici, nu te stresa. Candidoza exista in mod normal in flora bacteriana vaginala. Devine patogena cand se modifica conditiile de mediu, cand creste aciditatatea (consum de dulciuri, de antibiotice, chiar din spital sau de pe clanta toaletelor publice ..), atunci se manifesta prin mancarime si secretie alb cenusie branzoasa, dauneaza ca ucide spermatozoizii daca este prea acida. Fa spalaturi intravaginale (vezi ca sunt irigatoare speciale) cu bicarbonat, ceai de galbenele. Cele mai bune ovule sunt meclon (combinatie antibioiticul metronidazol si antifungicul clotrimazol), crema lomexin. Fa tratament astfel 10 zile (la inceputul lunii). Sotului este destul sa ii da o capsula de Fluconazol 150 mg (produs de Arena ca e mai ieftin) preventiv in fiecare luna, atunci cand tu esti la inceputul ciclului. Tb sa iti faca si antifungigrama din secretie, ca sa vezi la ce este sensibila candida ta.
Sa stii ca foarte multe femei sufera de candidoza, asa ca nu te necaji prea mult. Pentru refacerea florei este bine sa pui un deget de iaurt intravaginal sau sa iei Biotics, o capsula pe zi.
Nu te mai necaji cu candidoza asta, ca nu e grava.
9
pogonici1977 spune:
ce mas fi facut eu fara amir........ dct noastra
saracul sotul meu..se impacientase ca treb sa ia si el...diverse..ce bine
voi lua in seama ce mia zis tu
ce face bb tau?? imi dai voie sal pup ?? si sa pun mana pe burtica poate poate
amir10 spune:
Pogonici, bine ca te-ai relaxat. Iti dau voie sa pupi bebe, are 8 saptamani si 4 zile... Nu ii plac dulciurile, vrea doar acrituri si saraturi..., doar ceva fructe. Sambata mergem iar la eco.
Delphinas, astept mesaj de la tine, ca l-am sters..., sorry.
La toate fetele, spor!!!
9
Delphinas spune:
amir ti-am trimis PM.
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
oanka80 spune:
AMIR foarte folositoare sfaturile tale, mai ales ca esti pe domeniu si ai habar ce ne spui. poop si eu bebelul sau bebelina si sa vii cu vesti bune de la eco. te-ai gandit la nume pt pui?
pt celelalte moldovence o tona de pupici