Moldovence aspirante sau gravidute(12)
Raspunsuri - Pagina 13
inginera spune:
amir astept si eu barza ,poate poate se opreste si la slanic noutati nu prea am toata saptamana am facut teste de ovulatie (nu s-a pozitivat nici unul )din calcule ar fi trebuit sa fie,am prestat o zi da,una nu ca cine stie ???astept sa fac analizele din ziua 2-3 sa vad ce e cu PCOS ,cam asta e
va doresc un sfarsit de saptamana placutla toate moldovencele pt toate
mara80 spune:
multumesc pentru incurajare la toate fetele!
nu ma dau batuta,binenteles,doar ca mai iau o pauza!
va pup si mai vorbim!
mara
vanessa80 spune:
MARA o pauza e bine venita. Incearca sa te relaxezi, nu te mai stresa si bucura-te de vara. Si eu am decis sa ma mai relaxez si sigur o sa apara si bebele. Saptamana viitoare tre sa repet prolactina si sper ca rezultatul sa fie bun.
Multi pentru toate fetele si bucurati-va de week-end-ul prelungit.( luni e liber).
pogonici1977 spune:
mara80....te rugam nu ne lasa singurele aici pe forum..te intelg, ca si eu am trecut prin asa ceva..dar de asta suntem noi aici sa te sustinem..caci nu esti singura..suntem alaturi de tine
bitza..uf...mai parac suntem din acelasi aluat...situatii identice, celioscopie cu hidrosalpinx la stang mine, op tot cu onofri...si mie mia recomandat o schema de tratament dupa...poezia cu 6 luni max ..mia zis si mie...mai sa fie...la fel la fel...
dar numai ca eu am facut schema de tratament dupa zisele lui..care mia dat oragnsimul peste cap rau de tot...si finalul sunt aici..si ma plang voua si lui Dezeu..caci bb nu a venit..insa eu am refuzat sa mai merg la onofri si nici inseminarea nu am vrut sa fac
motivele leam relalat in cap din decembrie, ian si februarie...acolo e povestea mea
delhinas.......mai poate poate e de un ..mai stiii
amir...nea fost dor de tine, bb creste??? dai un de la mine
la celelate fete le trimitem si un ..ca de sunt si ele tot fetele noastre
Delphinas spune:
salut fetele
azi am fost mai mereu pe drumuri si voi fi in continuare.
pogonici nu stiu zau...am simptome si de CM si de ...dar eu mai astept....nu vreau sa mai vad teste I
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
oanka80 spune:
fetelor dragi va admiri de cata perseverenta dati dovada. eu m-am lenevit cu mersul la doctorita. ce ziceti de faptul ca am facut o pauza de vreo 4 luni.... va citesc mereu si spre rusinea mea, inca nu am gasit suficienta putere sa o iau de la capat . si voi sunteti stresate de intrebarile celor din afara familiei legat de intarzierea ?sunt inca optimista, dar nu stiu pana cand?
pana va aparea am de gand sa profit de acest weekend prelungit ceea ce va doresc din suflet si voua tuturor.
pooooopici, flori si tineti-o tot asa moldovencelor
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
ellenii spune:
Neata!
Delphinas, a cata zi de intarziere esti? Da Doamne sa fie bebe mic di dragutic!
Oanka si eu am trecut prin faza asta cu doctorii si din ianuarie nu am mai fost, pana sapt trecuta cand m-am dus sa-mi fac niste analize pe care le amanasem. Luni am programare la un medic homeopat. Sa vedem ce o sa fie. Vreau sa incerc si asta. Legat de intrebarile celor din jur, la mine stiu ca am pierdut o sarcina si toti ne ureaza sa avem bebe. Eu percep urarile tot ca un fel de presiune, care insa vine din creierul meu nu din parte lor! In schimb, parintii sunt cei mai insistenti! Si ai mei si ai sotului meu! Si noi ne dorim mult de tot un bebe, si ma cam stresez si eu ca nu mai apare. Prima data a venit din prima, dar nu a fost sa fie... Asta e.
Pogonici, multumim de trezire! Tu cum mai esti?
Data viitoare va fi bine!
Va pup!
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby