Moldovence aspirante sau gravidute(12)
Raspunsuri - Pagina 15
Delphinas spune:
la toate fetele...amir am uitat analizele acasa... dar o sa ti le trimit intr-o zi cand o sa fiu cu mintea mai limpede
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
amir10 spune:
Delphinas, te astept cu rezultatele la analize. Am un feeling ca sunt bune.
Oanka, mersic pentru pupici. Bebele meu sigur e fetita, tot incerc sa il conving de asta si pe sotul meu care nutreste speranta secreta sa fie baietel. Oricum, stiti ce se spune, important e sa fie sanatate, ca pana la urma tot la fel de mult ii iubesti.
Daca e fetita, ma gandesc sa o cheme Malina sau Melania...
Daca e baiat, nu stiu, nu m-am gandit asa mult, nici un nume de baiat nu mi-a suras pana acum. Vad eu, in maxim doua luni aflu ce este.
Oficial azi am intrat in luna a treia, am descoperit ca greturile imi trec cu visine. Bine ca nu ma doare stomacul..., si nici obosita nu ma simt.
Sambata am a treia ecografie, intru in saptamana a zecea.
Pupici la toata lumea.
9
oanka80 spune:
amir te gandesti la un nume foarte frumos pt bebelina ta. malina e incantator . sa te gandesti si la un nume de baietel in cazul in care dorinta taticului devine reala
eu oficial am luat vacanta si ma chinui dimineata sa dorm mai mult caci din reflex ma trezesc inainte de ora 7 cu gandul ca trebuie sa merg la scoala.
vreau sa va intreb daca stiti ceva de un aparat de detectare a ovuluatiei pe baza salivei. am vazut in farmacii la un pret piperat si farmacista ii facea mare reclama. foloseste careva de aici un astfel de dispozitiv?
fetelor cum stati cu analizele?
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
ellenii spune:
Salutare!
Luna asta am facut dozari hormonale pentru confirmarea sau infirmarea diagnosticului de PCOS si am primit rezultatele.
Ziua 2
prolactina 594.45 (106-644)
DHEA-S 282,2 (80,2-339.5)
FSH 9,0 (1-9 -faza foliculara)
LH 8.968 (1-12 faza foliculara)
testosteron 0.859 (0,21-0,95)
estradiol 33,311 (12-160 faza foliculara)
Spuneti-mi si mie, va rog, daca este ceva in rezultatele astea care sa dea de gandit. Inca nu am ajuns la endocrinolog cu ele. problema e ca pe foaie estradiolul e trecut cu valori normale intre 12-16 si apare un 0 pe randul urmator. Eu am zis ca limita e 160. Asa o fi? Sau am Estradiol=-ul marit?
Oanka, eu am un aparat de acest fel, dar l-am folosit cand si cand. Nu prea ma pricep sa citesc ferigutele alea. AM dat pe el 90 lei, parca. De pe net. E-fertilitate, parca era site-ul.
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby
Delphinas spune:
oanka stiu poe cineva care are si era foarte multumita de el. cica e cel mai relevant tester de ovulatie si poate fi folosit un an de zile. eu zic ca merita, avand in vedere cat costa un test de ovulatie banda. sau am mai vazut ceva nemtesc cu niste betisoare care tot asa le introduci in urina si apoi intr-u dispozitiv si iti citeste acolo...si pe mine ma batea gandul sa imi fac comanda de asa ceva.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
Delphinas spune:
www.e-fertilitate.ro/test-de-fertilitate-easy-test.html" target="_blank">test de fertilitate pe baza de saliva
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
pogonici1977 spune:
va rog cititi cu atentei
O sa va citez di spusele parintelui Cleopa:
"Am vazut pe unele pomelnice pe care le aduceti, ca pomeniti pe dracul Noroc, zicand : " pentru norocul fetei, pentru norocul baiatului, pentru norocul familiei ". Ce mi-ai pus pe dracul pe pomelnic ? Voi stiti cine a fost noroc ? Cel mai mare demon, care a secerat milioane de suflete.
Ce jertfa primea Noroc ? Numai copii sugari de la mamele lor. Veneau in satul tau, de unde esti tu. Trageau caruta lui Noroc cu tigaia rosie, infierbantata si strigau, batand din palme : " Cine vrea sa aiba noroc, sa aduca jertfa lui Noroc ! Cine vrea sa aiba noroc, sa aduca jertfa lui Noroc !..." Auzi nebunele de femei, ziceau una alteia : " Cumatra iti dai copilul ? " " Il dau, ca sa am noroc ! "
Lua ia o pauzarea copilul de la tata, il dadea in mana slujitorului idolesc, il taia bucati si il punea in tigaia lui Noroc sa se friga. Pana la 40-50 de copii punea odata in tigaia aceea. Mirosea in urma lui numai a friptura de copii proaspeti.
Asa a secerat dracul Noroc milioane de copii. S-au dus mamele lor in fundul iadului ! Acolo stau in vecii vecilor ca au dat jertfa lui Noroc.
Voi nu vedeti ce zice Isaia ? " Vai de cei ce fac masa dracilor si aduc jertfa lui Noroc ". Si voi, crestinilor, scrieti noroc pe pomelnic. Vai de mine ! Mare nebunie, mare ratacire ! N-ai pe Dumnezeu ? Pui pe dracul Noroc ?
Numai ce auzi pe betivi la crasma zicand : ,, Hai noroc, cumatre !" Uneori vezi crestini pe drum ca se saluta : " Hai noroc, vecine !". Daca l-ai intreba cine-i Noroc, nu stie, dar stie sa-l pomeneasca.
Mai chemi pe dracul Noroc, dupa atatea mii de ani ? Te inchini la satana ? Zi : " Buna ziua, cumatre ! Buna ziua, vecine ! Buna seara, matusa !" Cand zici, buna ziua, arati ca Dumnezeu e bun.
Va rog sa nu-l mai puneti pe pomelnicele voastre si nici sa nu-l mai pomeniti pe idolul " Noroc "! "
oanka80 spune:
Delphinas si elenii va multumesc de informare. la farmacie vazusem acelasi model easy test ca pe situl postat de tine si cred ca fac un efort si mi-l cumpar. pe site zice ca se poate folosi 2 ani.
elenii de ca iti da batai de cap interpretare modelutelor asemanatoare ferigilor? pe situl pus de delphinas arata ok cum trebuie sa interpretezi. in cat timp l-ai primit dupa comandare?
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon