Copilasi de iulie-august 2004 (21)
Raspunsuri - Pagina 8
roller025 spune:
Bonsoar!
Am vazut fromoase "floricele". Monicule, ce au mai crescut galushtile!
Roxane, ma bucur ca ai reusit sa faci rost de costum. De acolo am luat anul trecut"fluturasul" si mi-au placut cum lucreaza. Anu' asta suntem "lup" si cica ne dau ei costume!
Vazut si sarbatorirea Feliciei. Caro, sa-ti traiasca fata! Frumoasa aniversare!
Mi s-a facut si dor de munte... Luca intre papadii e spectaculos!
Simona, bine ca Coco e OK! Daca a inceput sa se tina recupereaza el...
Am vazut si Gizmo si petrecerea din MC. Ce cresc cupii astia!
Gabitza, La Multi ani pentru Tudorel!
Eu sunt pana saptamana viitoare doar cu Paul. Victor a plecat azi la tg jiu cu tac'su, ca se pregatesc de cosit lucerna IAr o sa stea pe tractor si o sa manance ce apuca.... Macar sa-l prinda soarele si sa-si mai consume din energie...
Baietii sunt mai bine, Paul n-a mai facut febra, dar tuseste cu secretii. De ieri ii dau supliment de vitamine si azi a refuzat mancarea de vreo 2 ori. In plus am decis sa-l scot din camera noastra si i-am mutat patutul la Victor in camera. Sa vaz cum ne descurcam...
Io trikke mi-as lua pentru traficul infernal din Bucuresti. Deja ma gandesc extrem de serios sa-mi iau bicicleta.
Aaa, ca vorbeati de cadastre... imi aduc aminte de necazurile lui Iri la depunerea dosarelor de subvenmtii agricole pe culturi din aceleasi motive. In plus terenurile trecute ca fanete devenisera paduri si viceversa... Mai sa il puna sa dea banii inapoi ca n-au verificat ei ce si cum pe la fata locului. Norok cu presiunile de la Bucuresti (pe vremea aia era Flutur ministru la agricultura).
Asa ca io zic ca Simona: daca gasesc o casa pe pamant sa-mi placa nu ma bag la construit. Constructia unei ferme mi-a fost de ajuns
In alta ordine de idei sunt extrem de multumita ca am rezolvat cu aranjamentele pentru ziua lui Victor. Mergem la mareeeee! Asa ca pe 10 iulie vom fi in Mamaia. Pe 9 il sarbatoresc la gradi (ma gandesc sa-i iau un pictator pe fata) si apoi plecam spre soareeee. Io abia astept. Sper sa-mi si iasa. Deja am capacitat-o si pe cumnatamea, asa ca nu ma mai razgandesc.
O seara frumoasa!
PS Andreea, cum esti?
BLUE ANGEL spune:
Inainte de culcare am tinut musai sa ma delectez cu niste poze ...
Superbi trandafirii de la Institut ..dar floricelele tale Cristal sunt si mai si ...sunt frumoase !!!
L-am vazut si pe Gizmo in actiune ..am vazut ca e lider de grup , vazut si moatza lu' Rain !!!! ce-au mai crescut !!!
unde ati fost la padure ???
L-am vazut si pe Luca si la munte si la mare cu Pat ..ah ce dor de duca am !!!!m-as duce oriunde ..numai plecata de acasa sa fiu
Andreea , ce sa-ti zic ...e frumos cu doi copii , nu e usor ...dar daca sunt sanatosi o sa ai parte de clipe minunate ..iar greutatile le vei uita repede ...profita de fiecare moment !!!
in rest , am invatat ca ma pot organiza mult mai bine ...
o sa fie bine ..ai sa vezi !!!!
cum te simti ?
DAna , nu-i asa ca-i floare la ureche cu un singur copil acasa ????
super ca mergeti la mare de ziua lui Victor !!!poate ajungem si noi
poate punem de o intalnire !!!
pupam si noapte /zi buna va dorim
irrinuca spune:
Multumim pentru pozele frumoase pe care le-ati pus, superbe!
din pacate nu vad filmuletele de pe You Tube, am un virus si calculatorul nu recunoaste google.com, youtube si facebook; singurul care merge e google.ro.
Mai stie cineva ceva de andreea sau Mihaela, pretenele Alinei?? Mama are inca pachetelul pentru Bradutz. ea nu cred ca poate ajunge in vest, se imparte intre spital, dominic si casa in constructie la tzara.
roxi, poate le trimiti o poza cu un power ranger negru la cei care iti fac costumul, ca sa nu iasa alta brezaie, ca stii cum sunt astia mici, pretentiosi
http://www.joke.co.uk/fancy_dress/child_power_ranger_blue%2C_black_andred_%28large%29~80041.html
aici e mai simplu, se gasesc la supermarket (ma refer la costume), Power Ranger si cu accesorii costa in jur de 10 lire.
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Pozele recente
Poze cu Andy, Dominic, Mamy si Daddy in 2008/2009
Poze cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic
philip spune:
dana, simona, merci de intrebare, sunt bine, cu contractiile inerente, macar de vineri am intrat in concediu dar n-am stat o clipa locului. in schimb, fac treaba dupa care trag cate un pui de somn. marti dimineata intru in cezariana, sper sa stea puiul mamei la caldurica pana atunci.
Philip
Nicholasin6days
Mommy
carmenp spune:
la multi ani, elene si constantini!
andrea, linisteste`te macar pe ultima suta de metri
roberta04 spune:
LA MULTI ANI ELENE SI CONSTANTINI! Sanatate si bucurii!
ANDREEA - , ce imi place numele, Nicholas!
Va doresc o zi frumoasa, eu ma bag cu capul in calculator!
cristalina spune:
La multi ani de sf. Constantin si Elena!
Sanatate si petreceri minunate!
Na ca o dadui in rime...:))))
Multumim pentru felicitari, ma bucur ca v-au placut "trandafiresele" ...
Maria are 23,5kg si peste 120cm...evident ca pare de clasa a a doua...:))))
Ma duc sa impart cadouri si flori la sarbatoriti din zona si citesc apoi ce ati mai scris.
O zi minunata sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roller025 spune:
Am intrat dimineatza sa va urez:
LA MULTI ANI, Elene si Constantini! Sa traiti cu numele si sa fiti sanatosi!
Irinuca, am vorbit cu Mihaela. Daca imi dai niste contacte poate trece Alin, taticul lui Bradut pe la mama ta sa ia cadoul. E ok?
Simona, daca veniti la mare ar fi superb sa ne intalnim. Poate ma ajuta constantenele cu ceva idei de party pe vineri in Mamaia pentru plozime Asa ca Olivia, da, ne vedem!
Andrea, nastere usoara si refacere rapida. Sper ca Nichi sa stea la caldurica pana la operatie!
O zi usoara, ma'c la munci!