Copilasi de iulie-august 2004 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Multumesc frumos de felicitari dar nu stiu daca suntem deocamdata de felicitat. Doar pentru ca dramul meu de nebunie i-a cuprins si pe ceilalti :)
Tata a fost reticent la inceput, nu se simte bine si se sperie cred de asa un proiect dar l-am luat la plimbare printre vile si i-am aratat ce inseamna, plus ca prietenii nostri si-au facut o frumusete de duplex in doar 8 luni si nici cu bani foarte multi. Eu asa m-am decis- tot mergand la ei (au o fetita de 4 ani) si vazand cat este Matei de incantat de camera ei, de groapa cu nisip, de iepurasi si de catel... cand ajungeam acasa devenea brusc trist si m-a intrebat de multe ori - Mami, eu o sa am vreodata camera mea, dar numai a mea?

Vrem sa vindem repede apartamentul nostru, poate obtinem cateva luni (visez eu) drept de habitatie, dupa aceea ne mutam la tata, scoatem apartamentul surorii mele la vanzare imediat ce incepem fundatia, poate obtinem si la ea drept de habitatie, ajungem cu banii astia aproape de finalizare si ne putem muta macar la parter pana finisam totul cu banii din apartamentul tatei...
Eu si Petro avem unde sa ducem mobila si lucrurile noastre (soacra mea are doua case in aceeasi curte), iar in ultima faza, dupa ce vinde si sora mea, suntem dispusi sa platim chirie cateva luni... daca nu, sa facem naveta de la socri (cam 25-30 minute pana in Iasi).

Nu ne va fi usor, dar nimic nu se realizeaza fara sacrificii.
Stiu ca deocamdata e la stadiul de vis dar eu sunt incapatanata rau si cand imi pun ceva in cap imi iese :)
Deocamdata sa stiti ca imi notez constiincioasa problemele de care amintiti voi...

V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

fetelor intru si eu in hora cadastrului...azi am fost la firma care ne-a facut cadastru la terenul ce-l cumparasem acum cativa ani in urma ...maine fac masuratorile inca o data, sper sa nu avem problemele pe care le veti si voi...
De cateva saptamani ne gandim si noi sa facem o casuta din lemn la 4 km de Pitesti.Faptul ca dai banii inapoi de 3 ori mai mult decat iti da banca ma inebuneste....
Roberta iti urez mult noroc cu duplexul...
Monica,am vazut cretulinele frumoase...Maria mi se pare ca a mai slabit...sau s-a inaltat...
Vazut si pe Gizmo cu petrecaretii...s-a indragostit de Mc.Noi nu prea intram in el dar acum ca a aparut hello kitty mai luam cate un meniu cu pisicuta.
Roxana, poate se linisteste cu o baita scurta, calduta...eee, ce zici, i-o fi si ei cald
Simona, cum sunteti?

multumiri cu pozele...mai pun eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Am fujit acasa ... va doresc sa aveti o dupaamiaza linistita !
Pupici multi si sa aveti grija de voi !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Ia sa vedeti ce metoda buna de disciplinare am gasit, fara sa-mi mai mananc nervii sau sa altoiesc palme la dosuri....Danut e pedepsit, azi n-are voie sa se joace cu pretenii, punct. Va iesi afara insa nu va putea interactiona cu ei. Va fi spectator, punct.
Maine sigur se va gandi inainte sa mai incerce sa-mi faca viata grea uzand de lacrimi de crocodil, opunandu-se sa iasa afara pe motiv ca are de vazut pokemon, power rangers si oraselul lenes, in sir indian. Din cauza asta Dea azi a fost obligata sa stea si ea-n casa pt ca el refuza sa stea si singur in apart cata vreme noi am fi fost in dosul blocului sa ma joc putin cu mingea cu Dea. Avem 2 geamuri catre spatele blocului, geamurile deschise, puteam vb la statiile walky-talky daca vroia, nu il manca nimeni daca accepta, dar nici o varianta nu a vrut, nici sa mearga si el afara nici sa stea inuntru pt juma de ora. Asa ca l-am pedepsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

eu nu stau bine cu nervii...eu le dau palme la fund cat cuprinde.Aseara am fost la un loc de joaca...Liviu e dupa Andreea mai tot timpul pt. ca pe ea o cunoaste dintre toti copiii care sunt pe acolo...Andreea il cam usuieste, aseara l-a muscat de manuta. Drept urmare am pedepsit-o tinand-o langa noi pe banca...dar ce a fost chip?! a inceput sa urle (si Andreea are plamani, nu gluma)ca ea nu vrea pedeapsa...si sa tot dea vina pe Liviu.De fiecare data cand ies cu ei afara Andreea imi face crize de genul asta...incepe sa tipe in mijlocul plimbarii si sa se puna pe jos...sa nu cumva sa zicem "nu" in fata ei ca incepe circul...asa imi iau eu in fiecare seara portia de nervi, nu de relaxare...Am impresia ca la gradinita e f. linistita(adica este ca asa imi spun educatoarele)si cand vine acasa isi da toata energia acumulata peste zi.Liviu ca e baiat e mult mai ascultator decat sora-sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare !!!
sa va zic mai intai ce-am facut la dok ...
Gabi , de pe la 10 luni m-am ingrijorat ca nu vrea sa puna picioarele in pamant ..am mers mai intai la neurolog (dok Craiu) care ne-a zis ca este ok neurologic dar sa mergem pe terapie , mai exact kinetoterapie ..asta am si facut ..s-au vazut progrese in mobilitatea lui ..dar tot nu vroia sa puna picioarele in pamant (Olivia l-a si vazut )
la ultima sedinta terapeutul a obs ca tine si labuta spre exterior si degetele foarte carcite si coroborat cu faptul ca nu pune piciorul in pamant ...mai rog , a a vut o suspiciune de sindrom neurologic si ne-a sfatuit sa-l vada neurologul de la cabinet ...
dar cocodrino ..de cateva zile sta in picioare ..ce-i drept sustinut , si intr-adevar cu labuta mult spre exterior , cateva secunde ..dar sta
l-a cautat pe toate partile ..iar concluzia a fost ca are o dezvolatare musculara neuniforma ..sau ceva de genul asta ..si unii muschi sunt mai puturosi ...tot ceva neurologic pana la urma , din cauza faptului ca s-a nascut mai devreme , etc ..dar nu grav si neremediabil
dar se vad progrese rapide ...si m-am mai linistit ..ca tare am fost fiarta ...continuam kinetoterpia si vom merge si la piscina ...
cam asta ...
multumesc pentru grija

altfel nu am reusit sa citesc prea mult ..poze nu am reusit sa vad
dar am vazut filmuletele cu trikke ...dar sunt scumpe rau !!!mi-ar fi placut si mie ..parca miscarea seamana cu christianele de la sky ...nu ?

Caro , trimite si mie te rog listuta cu jocuri ..

fetele am vazut ca aveti probleme cu cadastrul ..cu Olivia am mai vorbit ..imi pare rau ..noi de aceea am optat pentru casa la cheie ...pe mine ma streseaza rau chestiile astea ...si nici nu am fi avut timp si nici cine sa se ocupe !!!
va doresc sa rezolvati repede si bine !!!
Gabi , suna tare bine ce spui tu acolo ..sa stii ca este tare bine la casa !!!mai ales primvara -vara !!!mai mult de munca dar e bine !!!bafta multa !!!si uite ..ii dai si tatalui tau o preocupare !!!sa se ocupe de supravegherea lucrarilor ..ca iti ttebuie musai pe cineva ...
Alice , Luca merge la tenis ..cu gradinita ..au un teren chiar pe langa gradi ...ca eu nu as avea cum sa-l duc , sa-l aduc ....nu stiu ce sa-ti recomand ...sorry !

Gabi , ce repede a trecut anul ...nu-mi vine sa cred !!!bafta si voua la cadastru !!!
Roxi , noi am inchiriat odata ceva de la Azoldo ..si au fost extraordinare costumele !!! pupam bubulina sa-i treaca supararea !!!
Daria , de ce te-ai suparat ?
nu mai stiu ce era ..ma scuzati ..mai tarziu intru sa vad si pozele ...
va pup dulce dragele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

SIMONA, pupici lui COCO! Dl. Pufu ce face?

Sa stii ca m-am gandit si eu sa ii dau ceva de facut tatalui meu, el e si proiectant (inginer mecanic) la baza si e genul preocupat de lucrari mari, investitii, se documenteaza, verifica si tot asa...A avut in subordine echipe mari de muncitori si stie sa puna oamenii la treaba (uneori chiar prea mult )
Si s-a oferit si socrul meu sa mai stea pe acolo, asa ca mergem inainte, Doamne ajuta!
Am gasit case la cheie dar mult mai mari decat vrem noi iar constructia, desi sunt constienta ca ne va imbaterani cu 20 de ani, ne face sa economisim bani frumosi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Roberta sa-ti iei in fata cam...6 luni pt aprobari..sau mai mult si asta chiar si cu pile!La noi au trecut 2 luni in conditiile in care aveam deja certificat urbanism,cadastru ,intabulare teren si toate aprobarile.. romtelecom, enel si multe altele..

Gabi tin pumnii eu vineri aflu daca este ok sau in mareee...incurcatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Alice mai pun un video cu un cal si apoi promit ca nu mai am :)))..deci viata la munte:

http://www.youtube.com/watch?v=99s5pWiUt_s

si ..la mare ..la soare (impreuna cu Patrick ,ieri):

http://www.youtube.com/watch?v=iKf7gRo_0JU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am vazut poze frumoase de kro, simonici, cristal si alice. kro, ce fete mari ai, ce-ti pasa, ai scapat, eu o iau de la capat :) simo, eu can vad poze cu fratiori imi imaginez cum voi fi si eu acusi. cristal, super le sta fetelor cu parul mai lung, nu le mai tunde. alice, si eu zic ca gizmo s=a inaltat si inzdravenit. cate kg are/ce inaltime?
va pup

Philip
Nicholasin6days
Mommy

Mergi la inceput