Copilasi de iulie-august 2004 (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta, felicitari Pupa-l pe Matei, e absolut delicios cum reactioneaza

Pe mine nu ma felicitati, ca nu fac nimic deocamdata M-am nerfat

Leeloo, tinem pumnii sa fie gata actele

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Iaca poze ca de cand le-am promis...
http://family.webshots.com/album/572230845disHwj

Am vazut aseara poze frumoase cu trandafirii Simonei, cu pesteri si plimbarile lui Luca "fromos acolo, pace acolo" , cu petreceri de printese (Caro, super tort!), cu "blondina" Feliciei ...mmm...super poze!

Gabi, tin pumnii stransi!
Daria, lasa ca nu au intrat zilele in sac.
Roberta, felicitari.
Liliana, sper ca ati ajuns cu bine!
Andreea/philip, cum a fost la doctor?!
Simona, sper ca totul a fost bine la control.
Roxana, in poze la fabrica aia a lor arata bine...tinem pumnii sa fie si in realitate la fel de frumoase...:)

Sanatate bolnaviorilor, o zi minunata sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Io sint plina de probleme..pamintul nu are coordonatele care le are primaria si refuza eliberarea avizului de cadastru si n u pot depune dosarul pt autorizatia de constructie.
Locuril pe medicina de familie nu exista in Cta si deci nu ne pot transfera...si nu mai continui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Gabi acum am citit....si tu tot cu cadastru?????
Robi ..nu stii ce te asteapta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Olivia, imi pare rau. Tinem pumnii sa se rezolve.
Gabi si pentru voi la fel.
Si sa stiti ca si noi avem probleme cu cadastrul pentru casa pe motiv ca suprafata care figureaza in actele primariei e mai mica decat cea reala si acum asteptam un act numit "ordinul prefectului"

Robi, felicitari pentru decizie.
Cristal, frumosi trandafirii, dar mai frumoase "florile" care au pozat langa ei . Sa stii ca saptamana viitoare s-ar putea sa ajung pe la voi la Magurele. O sa fie iar un concurs al gradinitelor si acum e Ale in cor. Asa ca poate ma lipesc si eu de ei si ma duc sa filmez / pozez fata. ... Asta daca reuseste cineva sa o convinga sa imbrace bluza de la costumul de concurs - e gen ie, mai stransa pe corp si a facut urat aseara ca o strange . I-am zis ca daca nu imbraca costumul, nu intra pe scena, dar tot nu am convins-o. Oricum, va fi o zi foarte "interesanta"

Daria, fac un copy / paste la jocurile pe care le-am gasit eu si le trimit pe PM. Vezi tu ce selectezi la nevoie.

Roxi, bine ca ai rezolvat.
Felicia si mie mi-au placut pozele, mai ales blondina . Mai vrem.
Simo, cum a fost ?
Ioana, sunteti bine? Ca tu nu prea lipsesti de la apel.
Lia, referitor la trikke ... nu e foarte greu de manevrat daca iei unul mai mic (un T5 e cel mai mic, al nostru e T6 si e prea mare pentru Alessia). Dar modalitatea de a-l pune in miscare e diferita de cea pentru trotineta, atata tot. Dar cum copiii invata usor, nu cred ca e o problema.
Uite aici doua filmulete cu copii, ca sa vedeti ca nu e greu:
http://www.youtube.com/watch?v=qwRDvBWr-6E
si
http://www.youtube.com/watch?v=K2dvunVP3lw&feature=related

Si un filmulet cu ce poate face un adult responsabil (sau iresponsabil ) cu un trikke:
http://www.youtube.com/watch?v=aapluNKj4P0

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

olivia, io din cauza coordonatelor si`a altor belele cu primaria de 3 ani ma intind cu actele, bafta si nervi tari, uelcam in za rumenia;))
mijtoaca triketa asta;)) da` parca` vad ca o aliniez pe tusha linga role

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Salutare !
Mey, da ce de probleme vaz ca sint pe aici ...
Robi, super ideea ta, doar ca ma intreb unde stati pin ce se construieste duplexu ? Sau e deja facut si nu am inteles io ?? Oricum, bafta sa aveti ! Si noi am cochetat cu ideea asta, ca sintem trei frati fiecare cu familia si era super sa fim alaturi, doar ca pina ce vindem casele, ca tre sa fie cam in acelasi timp, sa avem banii de cumparat cealalta locatie ... pin ce mutam toata sandramaua fiecaruia ... pina la urma am renuntat ! De construit ceva nou io nu prea sint fan, din cauza preturilor fluctuante ca drequ, a situatiei financiare instabile, plus a miilor de aprobari pe care tre sa le iei de pe mai peste tot ! Oricum, ne mai gindim !
Olivia, bafta si tie ! Stiu de cadastrul roman de cind cu terenul de l-am avut mostenire de la tata !! Am vazut si poze multe si frumoase, brei, daca ma mai ucizi mult cu fotografii cu cai, nush ce fac !!
Gabi, oau, ce repede trecu vremea ! Sanatate multa ariciului si sa aveti o super petrecere !
Lia, hahah, satz spun cum face Andreiush ? Ca si mie mai imi scapa cite o palmuta la fundu lui grasun, zice "Nu ma doare !" si ride cu gura pina la ureki !! Asa ca stai linistita, doar ca baga neste numarari pina la zece cind mai ai pierderi de rabdare, ca zau daca nu folosesc mai mult decit cealalta varianta ! Hai pupici multi !
Felicia, si pentru blondina fromoasa ! Ma bucur tare ca sinteti ok !
Simo, bafta la neurolog ! Asteptam vesti de la voi ! Si bafta si cu tenisul ! Da-mi si mie neste detalii vizavi de lectiile astea, ca sint interesata si eu de ceva sport pentru gizmo !
Cristalina, vazut okioasele "florarese trandafirese" !! Ce au crescut amindoua !!
Daria, stai calma, nu te nerfoza ! Se rezolva ele problemele, ai sa vezi !
Si ca sa fiu si eu in ton "fotografic", iote citeva www.dropshots.com/alice2004#date/2009-05-17/05:51:03" target="_blank">poze de duminica aceasta de la ziua unui coleg de gradi de-al lui Andrei plus deplasarea la padure ! In vro doo poze o sa o vedeti si pe Motzulina lui Rain !
Va pup si va doresc o zi faina !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Caro, o sa fiu si eu acolo asa ca ne intalnim!
Maria danseaza ...nu poci sa ratez momentul! La noi cred ca o sa fie shatra mare toti cu catel si purcel ne prezentam la concurs (mai putin domnu' John care o sa fie in tarile calde la ora aia...:))
Eu am incercat sa obtin de la Maria informatii privind prestatia dar mi-a zis ca "nu pot sa-ti spun pentru ca e surpriza!" S-a incurcat in serbari (de 8 martie, concurs, de sfarsitul anului...prea multe!)

Olivia, sa rezolvati repede. Nervi de otel iti doresc. Subiectul doctori de familie ma fascineaza intotdeauna, n-am reusit sa ma prind pe ce sistem functioneaza...:))

Si domnul John e gadilat de ideea de casa, dar cum de obicei el are cate o idee si pe urma eu stau dupa meseriasi/firme i-am zis sa nu deschida subiectul de fata cu mine decat daca vorbeste de viitorul indepartat!...:))))

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222

Gabi acum am citit....si tu tot cu cadastru?????
Robi ..nu stii ce te asteapta!!!!

Exact aceeasi pb o avem si noi. Ne chinuim de 2 ani (de cind am scos PV de receptie a casei) sa facem cadastru pe casa si sa intabulam dreptul de proprietate. Din pacate, din cauza a nenumarate smecherii facute cu terenurile/cadastrele pe vremea cind acestea se faceau in coordonate locale si nu ca acum, prin puncte GPS in stereo70, situatia de la fata locului nu corespunde (decit dpdv suprafata totala) cu cea din programul avut la Instit. de Cadastru si au refuzat pina acum de 2 ori sa ne scoata cadastrul. Pina la urma, cumva, se pare ca o sa se rezolve.
Oricum, Kim, sa stii ca si voi puteti rezolva in felul urmator - aduni toti vecinii din jur si mergi cu ei la notar - acolo declarati, de comun acord, ca vreti sa se pastreze limitele de proprietate existente in acest moment la fata locului (identificate prin pctele GPS) si doriti sa se faca corectia in prg primariei. Asta este singura cale, din cite stiu eu (si crede-ma ca am cercetat pina mi-a iesit pe nas!)...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kro, astept pm
Mai, ma tot uit la trikke asta e scump dar interesant
Kim, Leeloo, Carmen, spor la obtinut acte
Cristal, superbe bubulinele, dar si trandafirii
Alice, ce lungan e Gizmo si frumos-frumos.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput