Copilasi de iulie-august 2004 (21)
Raspunsuri - Pagina 3
roxanaz spune:
Dana, da, cica nu e pe stoc ala negru... trebuie sa ma anunte... sanatate multa copchiilor!!!
kro spune:
Po(z)nele promise:
http://family.webshots.com/album/572209702XVvicH
Daria, merci de oferta. Vedem noi cum ne descurcam daca e cazul.
szivarvany spune:
Kro,
emotionante ! Sunt superbe mandrele, toate ! Mi-au placut tare mult jocurile si tortul
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
alice2004 spune:
Kro, ce pozici frumoase si ce de domnisorici vesele !! Mi-a placut jocul cu sosetele, io una nu stiam de el !! Pupici printeselor tale !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kim222 spune:
Niste poze:
http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/CheileDimbovicioareiPesteraDimbovicioarei?authkey=Gv1sRgCLDhvqWYgaaI_AE#slideshow/5336730016398242226
carmenp spune:
caro, a rezistat bine martepanu`;)) misto pozele, p`aia cu soseala am retinut`o
vazut si plimbaretii ceilalti, olivia, este ca n`au vazut americanii capite d`astea de fin ca la noi?;))
szivarvany spune:
Superbe pozele, Kim
Luca e total cu comentariile
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
kro spune:
Oliv, ce poze frumoase! Mi s-a facut asa un dor de munte!
Deci, sa inteleg ca a inceput Luca sa vorbeasca romaneste? Ai vazut ca se rezolva? Mai plange dimineata la gradi?
Carmencita, da, a rezistat si inca cu brio! Parca era un tort de cauciuc. Chiar glumeam ca nu il mai taiem si il pastram pentru ocazia urmatoare .
Cat despre jocuri ... nici eu nu stiam prea multe, da' mi-am facut tema si am luat notite de pe net. Am mai prestat si altele, dar implicau multa frisca si nu am mai putut pune mana pe camera foto.