Strumfi de iul-aug 2007 (141)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Mai Vio...da cine a zis ca trebuie sa-i iei si acasa???? (de liceeni e vorba). De placut si mie imi plac aia de care zici mata...dar cu greu ii mai deosebesti pe plaja de generatia liceu ca acu' toti sunt "lucrati" au "pechetele, pechetele"...eeheeee ce stim noi....
Cat despre fi-mea...ce sa zic...e maimuta mare!

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Oanamada m-ai terminat cu filmuletul . Tare frumos pronunta. Iti vine sa o mananci.
Cafera, vio
Monica am mai aruncat o privire in albume. Tare imi place poza www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=24" target="_blank">asta. Asta e unul din motivele pt care mi-am dorit doi copii. Pup dulce fetele frumoase.
Carla eu la al treilea nu cred ca ma mai bag, dar pariez ca in agust cand vei merge la mare o sa ai exact kilogramele dinainte de sarcina. Pup buburuza dulce sa stea cumintica in burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Monicabo, ai niste comori de fetite, ma uit la poze si imi creste inima, abia astept sa am si eu doua comori .
Vio, ntz, ntz, ntz, deci asa cu feeling-ul tau, vine de la odiseea mea, ahaaaa .
Cu partea tehnica a blogului te ajut eu, adica ce tine de programare, ca iti pui tu continutul pe care il vrei acolo.

Carla, s.36 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Lulu, Andicu!!!!!!!!!! Sunteti?

Timiiiiiiiiiiiiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Helou... mai apar si eu pe aici ...
As vrea sa va transmit cate ceva dar fara sa fac nominalizari, nu de alta dar nu vreau sa omit pe cineva. As vrea sa urez multa sanatate celor care mai sunt raciti/te, sa transmit felicitari celor care au avut realizari(gen examene, plecari, etc) si gravidutelor multa putere si rabdare, iar fetelor care au mai multi copilasi toata admiratia mea...
Imi zboara si mie gandul la un bebe mic... nu ma intrabati ce mai astept ca nu stiu, ma intreb si eu...
Andrei e "atat de perfect" si il iubesc atat de mult cum nu as fi crezut vreodata....E cuminte si ascultator si vorbeste destul de bine... As vrea sa reusim cat de curand sa scapam de pampers mai ales ca este si caldura asta...I-am luat reductor pentru wc si am inceput "campania".....
Am fost la munte si pentru ca i-a placut, si a facut scurte drumetii vom mai merge si weekwndul asta, in felul asta mai fugim si de arsita Bucurestiului..
Si cam asa .. daca mai e ceva va mai zic...
Va pup...si pe voi si puii mici!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Greierash unde sunt pozele???? Eu vreau poze .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Citat:
citat din mesajul lui nma

Greierash unde sunt pozele???? Eu vreau poze .

Si eu, si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

oanamada,senzationala catinca..iar tu ai o voce tare calda si calma. ce bine ca ai pus reteta cu loboda ca mi s-a umplut curtea de ea si chiar nu stiam cum s-o prepar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Vio eu nu prea ma pricep la bloguit...dar invat singura ca sunt incapatanata si ma chinui...acum, daca tot s-a dat Carla "pe fata" ca se pricepe...stai sa vezi ce o bombardez! Chiar mi se pare grea treaba asta cu blogul...poti sa faci o multime de minuni...da' tre sa stii sa le faci...mie mi-a luat o saptamana pana m-am prins cum sa folosesc chestiile de baza. Mai bine ma pui sa-ti fac machete in Corel ca la alea ma pricep...
Georgi saru'mana...cat despre vocea mea "calda" m-ai uns pe suflet...sotul meu, om de radio, imi zice mereu ca n-am voce buna de banda!. Adevarul e ca nici mie nu mi se pare ca aia e vocea mea...parca sunt mai pitigaiata decat live
Nico multumim pentru aprecieri...d epronuntat pronunta cand vrea..ca unele le cuvinte le stalceste desi stie sa le spuna cum trebuie...e dupa chef...cu filmuletul am avut noroc ca am prins-o "in chef de citit"
Greierash succes la campania cu rductorul...noi am inceput-o de 2 saptamani...prima saptamana cerea non-stop...acum nu prea mai vrea...

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

oanamada,mie nu mi-a sunat ca fiind pitigaiata...da eu stiu cum/ce aude sotu'
apropo de olita,al meu inca nu realizeaza acest proces,as fi vrut sa incep adaptarea la reductor dar nu cred sa am vreo izbanda de vreme ce sta cu picioarele cracanate si se uita mirat ca-i curge ceva.

Mergi la inceput