Strumfi de iul-aug 2007 (141)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

oanamada,senzationala catinca..iar tu ai o voce tare calda si calma. ce bine ca ai pus reteta cu loboda ca mi s-a umplut curtea de ea si chiar nu stiam cum s-o prepar.

georgiana,mamica de mihnea

Stai la casa Georgi?
Observi ca fac sondaje sa vad ce si cum are baiatul sa vad pe cine petesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Cafe imi pare rau Mihnea e al nostru.

Am vazut Catincuta frumoasa, mai mai ce citeste ea.

Noi abia am venit din parc.

Mi-am adus aminte Oanaa voi ati scapat de pampers? Wow!

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

salutare...............
fetelor va multumesc mult pt sustinere...........sunt bine. am trecut cu bine peste hopul asta...luni m-am operat, azi mi-am scos copcile si am ramas doar cu un pansament pe tot piciorul si un ciorap deasupra asa ca va dati seama ce bine mi-e asa infofolita pe caldura asta.abia marti mi-l scoate si pana atunci nu pot face dus. e groaznic.pe caldura asta nu stiu cum ma descurc.........dar trece si asta.
oricum va multumesc ca v-ati gandit la mine...........

am citit din urma..........dar neuronu mort de caldura n-a prea compilat .....alina ma bucur ca esti mai bine.....valen bine ca ai trecut peste operatie si ca e totul ok, nico si eu vreau de la 1 iunie sa-l duc pe andrei la vatra dornei pt vreo luna doua. o sa-mi fie greu dar decat in bucuresti pe canicula, mai bine la munte. sper sa-mi reusesca.....cafera, sanatate maxima....vio te pupi.........oricum va iubesc pe toate fara nominalizari

carla, daca informatia despre acupunctura nu vine prea tarziu...uite www.pirasan.ro/" target="_blank">aici...matusa mea se "trateaza" la el de un meningiom de multi ani si toti neurologii la care a fost se mira ca e inca ok......unii zic ca n-ar fi asa bun...ma rog, parerile sunt impartite

* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

..cafera,luna ma simt flatat!
cafera,casa n-avem,doar teren ca nu-s bani,mama ei de criza.
mychy,sanatate si refacere rapida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mychy ma bucur ca esti bine.

Poze de la mare. Bournemouth se cheama statiunea

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Luna, superbe poze, iar protagonistii minunati cu totii.

Michi, m-ai tinut in emotii, nu gluma. Sa faci poze la piciorul operat sa vad si eu cum arata in toate fazele. Sanatate multa si refacere rapida.

Eu sunt racita cobza, m-am trezit sa mai iau niste buline si sa-mi pun picaturi in nas ca nu pot sa respir. Am o usturime pe nas, gat care ma sacaie. Iar pe caldura asta, eu sunt singura care tremura de frig; mi-as pune si sapte cojoace.

Va pup si va imbratisez! Cine se baga? Eiiiiiii, hai, ca nu va dau geripa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Am auzit ca azi e chef mare in strumfarie, avem primul sarbatoriiiiiit: La multi anisori Bogdan Constantin!!!!

La multi ani celor ce-si serbeaza onomastica!

Carera aici mi-s, suntem bine, va citesc zilnic dar mi-e mai greu sa scriu. Cum te mai simti?Dar fetele? Hai gata cu bolitul ca vine weekendul.

Mada ma bucur ca v-am revazut, macar in poze. Emily e o papusica de fetita si cred ca-i zapaceste pe toti cu ochisorii aia frumosi.
Anto ti-am admirat florie intre flori. Vacanta frumoasa si spor la facut si postat poze.
Am admirat stelutele Lunei Ce mare e Cosmin, deja poti sa zici ca ai doi barbati in casa.

Musso mie mi-a placut cel mai mult poza in care Mihnea sta asa cool pe banca, parca e fotomodel.

Carla sa va fie de bine vacanta. A fost o placere sa o revad pe domnisorica Saby. Sarcina usoara in continuare.

Catinca merci ca ai tinuto-n loc pe terorista mea mare. Tare mult i-a placut filmuletul cu tine, normal .... asa fetita frumoasa si care stie asa de multee o placere s-o vezi. Dar mai spune-i la mamicua ta sa mai puna poze ca se lauda la semnatura ca-s poze noi da-i pacalealaaaaaaaa.

Iaonaiub multi ani fericiti iti doresc alaturi de sot&copilasi. Parca tu ziceai ca aniversati x ani de la casatorie...sau poate ma insel.Oricum va doresc tot binele din lume

Michy&Valen ma bucur ca ati scapat de-o grija, refacere rapida va doresc si spor la povestit despre copilasi

Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Alina ce mai faci? Stai cumintica? Eli ce face, tot ocupata cu gradina?

Oanamada de unde ai luat cartea din care citea Catinca? Sper ca dintr-un maga/librarie care e si in Timisoara ca tare le-as lua si eu la fetele mele. Am carti in engleza dar vreau si in romana, eu visez ca fetele mele vor invata sa scrie&citeasca si in romana si le-as lua cateva carti din astea usurele in care sa vada si cum se scrie cuvantul.

Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Pup toate fetele si in sprecial pe Ioanaiub.
La postarea lui Timi mi-am amintit ca vroiam sa-i urez multi, dar multiiiiiiiiiii ani fericiti alaturi de cei dragi ei. Ioanaiub, mai primesti un buchet mareeeeee de flori tri mis cu mult drag, dar cu intarziere?

Mergi la inceput

Asaaaaaaaaaaa
Azi e sarbatoare mare, la multi ani tuturor Constantinilor si Elenelor Sa aveti o zi frumoasa

Xerxe, ai facut prajituri?

Ne dantuim si noi azi virtual daca tot e sarbatoare?

Mergi la inceput