Strumfi de iul-aug 2007 (141)
Raspunsuri - Pagina 6
cafera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 oanamada,senzationala catinca..iar tu ai o voce tare calda si calma. ce bine ca ai pus reteta cu loboda ca mi s-a umplut curtea de ea si chiar nu stiam cum s-o prepar. georgiana,mamica de mihnea |
Stai la casa Georgi?
Observi ca fac sondaje sa vad ce si cum are baiatul sa vad pe cine petesc.
Luna1 spune:
Cafe imi pare rau Mihnea e al nostru.
Am vazut Catincuta frumoasa, mai mai ce citeste ea.
Noi abia am venit din parc.
Mi-am adus aminte Oanaa voi ati scapat de pampers? Wow!
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
salutare...............
fetelor va multumesc mult pt sustinere...........sunt bine. am trecut cu bine peste hopul asta...luni m-am operat, azi mi-am scos copcile si am ramas doar cu un pansament pe tot piciorul si un ciorap deasupra asa ca va dati seama ce bine mi-e asa infofolita pe caldura asta.abia marti mi-l scoate si pana atunci nu pot face dus. e groaznic.pe caldura asta nu stiu cum ma descurc.........dar trece si asta.
oricum va multumesc ca v-ati gandit la mine...........
am citit din urma..........dar neuronu mort de caldura n-a prea compilat .....alina ma bucur ca esti mai bine.....valen bine ca ai trecut peste operatie si ca e totul ok, nico si eu vreau de la 1 iunie sa-l duc pe andrei la vatra dornei pt vreo luna doua. o sa-mi fie greu dar decat in bucuresti pe canicula, mai bine la munte. sper sa-mi reusesca.....cafera, sanatate maxima....vio te pupi.........oricum va iubesc pe toate fara nominalizari
carla, daca informatia despre acupunctura nu vine prea tarziu...uite www.pirasan.ro/" target="_blank">aici...matusa mea se "trateaza" la el de un meningiom de multi ani si toti neurologii la care a fost se mira ca e inca ok......unii zic ca n-ar fi asa bun...ma rog, parerile sunt impartite
* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*
musso17 spune:
..cafera,luna ma simt flatat!
cafera,casa n-avem,doar teren ca nu-s bani,mama ei de criza.
mychy,sanatate si refacere rapida.
Luna1 spune:
Mychy ma bucur ca esti bine.
Poze de la mare. Bournemouth se cheama statiunea
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
cafera spune:
Luna, superbe poze, iar protagonistii minunati cu totii.
Michi, m-ai tinut in emotii, nu gluma. Sa faci poze la piciorul operat sa vad si eu cum arata in toate fazele. Sanatate multa si refacere rapida.
Eu sunt racita cobza, m-am trezit sa mai iau niste buline si sa-mi pun picaturi in nas ca nu pot sa respir. Am o usturime pe nas, gat care ma sacaie. Iar pe caldura asta, eu sunt singura care tremura de frig; mi-as pune si sapte cojoace.
Va pup si va imbratisez! Cine se baga? Eiiiiiii, hai, ca nu va dau geripa
Timi07 spune:
Am auzit ca azi e chef mare in strumfarie, avem primul sarbatoriiiiiit: La multi anisori Bogdan Constantin!!!!
La multi ani celor ce-si serbeaza onomastica!
Carera aici mi-s, suntem bine, va citesc zilnic dar mi-e mai greu sa scriu. Cum te mai simti?Dar fetele? Hai gata cu bolitul ca vine weekendul.
Mada ma bucur ca v-am revazut, macar in poze. Emily e o papusica de fetita si cred ca-i zapaceste pe toti cu ochisorii aia frumosi.
Anto ti-am admirat florie intre flori. Vacanta frumoasa si spor la facut si postat poze.
Am admirat stelutele Lunei Ce mare e Cosmin, deja poti sa zici ca ai doi barbati in casa.
Musso mie mi-a placut cel mai mult poza in care Mihnea sta asa cool pe banca, parca e fotomodel.
Carla sa va fie de bine vacanta. A fost o placere sa o revad pe domnisorica Saby. Sarcina usoara in continuare.
Catinca merci ca ai tinuto-n loc pe terorista mea mare. Tare mult i-a placut filmuletul cu tine, normal .... asa fetita frumoasa si care stie asa de multee o placere s-o vezi. Dar mai spune-i la mamicua ta sa mai puna poze ca se lauda la semnatura ca-s poze noi da-i pacalealaaaaaaaa.
Iaonaiub multi ani fericiti iti doresc alaturi de sot&copilasi. Parca tu ziceai ca aniversati x ani de la casatorie...sau poate ma insel.Oricum va doresc tot binele din lume
Michy&Valen ma bucur ca ati scapat de-o grija, refacere rapida va doresc si spor la povestit despre copilasi
Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Timi07 spune:
Alina ce mai faci? Stai cumintica? Eli ce face, tot ocupata cu gradina?
Oanamada de unde ai luat cartea din care citea Catinca? Sper ca dintr-un maga/librarie care e si in Timisoara ca tare le-as lua si eu la fetele mele. Am carti in engleza dar vreau si in romana, eu visez ca fetele mele vor invata sa scrie&citeasca si in romana si le-as lua cateva carti din astea usurele in care sa vada si cum se scrie cuvantul.
Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
cafera spune:
Buna dimineata!
Pup toate fetele si in sprecial pe Ioanaiub.
La postarea lui Timi mi-am amintit ca vroiam sa-i urez multi, dar multiiiiiiiiiii ani fericiti alaturi de cei dragi ei. Ioanaiub, mai primesti un buchet mareeeeee de flori tri mis cu mult drag, dar cu intarziere?
cafera spune:
Asaaaaaaaaaaa
Azi e sarbatoare mare, la multi ani tuturor Constantinilor si Elenelor Sa aveti o zi frumoasa
Xerxe, ai facut prajituri?
Ne dantuim si noi azi virtual daca tot e sarbatoare?