Strumfi de iul-aug 2007 (141)
Raspunsuri - Pagina 4
cafera spune:
Buna fetelor!
Eu tot bolnava, parca mi-a cazut un tren in cap. Fetele si ele trag de nas, tuse...chemam iar doctorul sa vedem ce mai zice.
Luna, am ras cu lacrimi imaginandu-mi-o pe Lis.
Oanamada, am citit cum v-ati tras pasaport si mi-a placutttttttttttttt multtttttttttttt. Joi mergem si noi cu ambele fete, speram sa fim sanatosi pana maine. Nu vad filmul
Oana, sa inteleg ca luna asta nu a fost sa fie bebe? Iti tin pumnii pt incercarile urmatoare.
nma spune:
Buna dimineata!
Oanamada nu pot sa vad filmul. Cu despartitul la inceput e mai usor dar daca exagerezii.... Andra e de 4 saptamani la bunici. Ne-am revazut in urma cu doua saptamani dar scurt, doar 24 de ore.
Cafera poate scapati cu oscillo. Sanatate multa. Eu de doua saptamani am trecut pe limonada. Deci zilnic servesc 2 lamai. Asa am reusit sa renunt la sucul din comert.
Anto drum bun si vacanta de vis. Chiar am vrut sa intreb daca e ceva expozitie sau asa parcuri aveti voi .
Oaana ce frumos ai povestit tu de baieti . Pe Andra e prima data cand o las la bunici. Sper sa treaca repede si zilele astea.
Carla nu degeaba spunem noi ca arati foarte bine.
Luna ce dulce e Adelise.
Vio iar am ras cu pofta. E un scump Laur.
Aseara m-a scos o prietene la pizza iar sotul a venit mai devreme acasa. Sper sa scap de puiul asta de depresie.
CarlaV spune:
Cafera, Oaana, sanatate multa!
Nico, ce sa arat bine, poate doar din spate, ca daca se intoarce elefantul nu mai zice nimeni nimic . Tu vorbesti de aratat, care dupa 2 copii zici ca esti inca la liceu? Mereu m-am intrebat daca voi fi si eu ca tine dupa nastere sau cum vei fi tu dupa al 3-lea copil .
Carla, s.35 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cafera spune:
Nico, pupam mamica frumoasa si ii trimitem flori multeeeeeeeeee sa mai suporte cateva zile dorul.
oanamada spune:
Neata fetele!
Am remediat problema...acum merge filmuletul...il uitasem pe privat si nu se vedea...decat la mine. Pupici
Oana siCati mica (1 an si 8 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
CarlaV spune:
Uitasem sa schimb semnatura... sper sa mai stea bebe inca 3 saptamani.
Brazuca, ce faceti? Ocupati rau?
Carla, s.36 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
monicabo spune:
sal fetele, sunt pe fuga acum...
Oanamada, faina copilaria ta...de fapt cam a tuturor mamicilor de pe aici, ca suntem cam de o varsta, si am trait aceleasi vremuri
Vroiam sa va mai zic ca acum merge siteul, nu mai da erori fatale
Nu mai am timp sa pun linkurile... www andreeaioana .ro (am pus spatii sa nu se considere reclama, cu toate ca te lasa sa pui siteuri cu poze de copii), la sectiunile "Sora mea, ana maria", "surorile impreuna", si pe urma mai jos "Joaca in parc" si "la tara, Finta"...
In rest, suntem ok, toata ziua mai mult pe afara, cu cea mica am ineput sa ne diversificam deocamdata cu cereale si legume, este ok deocamdata, si un pic de banana i-am dat asa pe varful linguritei, si i=a placut mult, urmeaza sa i-o introduc impreuna cu marul copt...si usor usor, ajungem ca Andreea
Andreea si-a mai dat drumul la vorba, faca o gramada de nazbatii, se joaca cu sora-sa
Va pupam pe toate noi iesim o tura afara
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
claucia spune:
Monica sunt mai mult decat incantata de Mi si de Ma!!!! Sunt superbe, seamana intre ele si sunt atat de dulci! Sa iti traiasca si sa se inteleaga superb si de acum incolo.
Clau 22+ si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
violetan spune:
Neatza, fetili!
Deci, carla, hahaha, apropo de liceeni am avut un feeling, ai dreptate! Un feeling ca povestesti mai picant la odiseea ta
Asa poate se lamureste si oanamada cu liceenii mei din mall
Mie-mi plac, oano, , baietzii care au reusit sa-si termine, totusi, liceul la un moment dat
Chiar, jadi?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
violetan spune:
Revin:
Oanamada, ce dulce e catinca! Zici ca e la gradi deja!!!!!
Luna, ce tare adelise
Anto, nico,
Cafera, ce sa zic? Multa sanatate!
Oaana, pupa mult frumosii tai!
Apropo de blog, totusi off topic, intrebare pt cine se pricepe: as vrea si eu la un moment dat sa-mi fac blog, dar un blog profesional , in sensul de legat de profesie, adica tips-uri in vanzari, tehnici interesante, studii de caz etc. Are cineva idee cum sa procedez?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash