Ce filme bune ati mai vazut? (7)
Raspunsuri - Pagina 4
mihutza11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Am vrut sa intreb daca a vazut cineva "The Painted Veil" - ultima varianta aceea cu Peter Norton si Naomi "nu mai stiu cum" ... Wow ! Ce mi-a placut filmul asta ...joaca Peter Norton extrem de bine, are o hotararea impietrita pe fatza, dragostea in ochi si razbunarea in suflet ... A vazut cineva filmul ? Dar Cartea ati citit-o, ca si asta face parte din ecranizarile care schimba cartea, dar de data asta au facut-o oarecum bine, ca sa creasca profitul filmului. |
am vazut filmul si mi-a placut mult de tot.. pana sa vad filmul asta Edward Norton nu ma impresiona prea mult, dar mi-am schimbat parerea.. cartea nu am citit-o.. o sa o trec pe lista..
aaaa... apropo de EN mi-am mai adus aminte un film care mi-a placut cu el Iluzionistul..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
Tzuni spune:
Angels & Demons. Merge, dar nu m-a dat pe spate (poate pt ca am citit cartea inainte)
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU
motanik spune:
Si eu am citit Angels & Demons, in doar cateva ore caci nu am mai putut s-o las din mana si acum abia astept sa vad si filmul. Dar cred ca e ca si la Da Vinci Code, nu? Mult mai buna cartea...
Am vazut si mi-a placut tare mult The Painted Veil, am bocit tare la el, foarte emotionant. Si Iluzionistul, desi cu totul alt gen, f bun.
Am in program Last Chance Harvey, cu Robert de Niro, l-ati vazut? Nu am vazut decat trailerul si parea simpatic.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
buflea spune:
ele care ati vazut "the painted veil", va recomand cu insistenta cartea ... nu este groasa si va jur ca o s-o cititi pe nerasuflate.
A fost una din cartile pe care am citit-o pe genunchi, sub birou, la serviciu . Si o sa aveti si surprize ...caci filmul este schimbat pe ici pe colo, prin partile esentiale ...
Cred ca trebuia sa pun mesajul asta la ecranizari, nu aici ...
mihutza11 spune:
am vazut New in town.. dragutzel filmul.. m-a binedispus ..
vad ca tre sa ma apuc sa imi procur anumite carti ..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
musetto spune:
Mi-a scapat pana acum www.imdb.com/title/tt0103994/" target="_blank">Like Water For Chocolate, asa ca l-am luat ieri de la biblioteca. M-am bocit de numa', e clar ca nu mai rezist la chestii triste de cand o am pe fiica-mea . Filmul este insa bine realizat, vi-l recomand.
ancamac spune:
Am revazut cu mare placere filmul The Bucket List! Cred ca toti ar trebui sa facem o lista cu cele 10 lucruri pe care dorim sa le facem inainte de a muri! Dar cred ca lucrul cel mai important ar fi sa traim fiecare zi ca si cum ar fi ultima!
MadameBovary spune:
Da' ce spor ati avut, cinefilelor . Ia sa mai arunc si eu cate o parere in joc:
- the painted veil : l-am vazut la cinematograf cand a fost la noi. BUN!
- the illusionist : iarasi, bun . bine, io-s fana Ed Norton si nu prea am vazut ceva cu el care sa nu-mi placa
- Elegy : buna recomandarea, mi-a placut. drama cu final deschis f bine jucata, penelope cruz, what's not to like?
si apropo de Tudori, Boleyn-i etc... mai, mai, da' Jonathan Rhys Myers in The Tudors... o fi fost ala gras si urat, da' baiatul asta... ce o tura? merge un an asa
buflea spune:
Mi enu imi place de Penelopa ... mi se pare ca arata ca o musca care bazaie enervant. Totusi i se potrivesc manusa rolurile astea de isterica sexoasa, nu stiu fierbe sangele ala latin din ea si este foarte convingatoare.
In filme comerciale, americane, ca Vanila Sky mi s-a parut chiar mediocra.
Apropo de Penelopa, ati vazut Vicky Crisyina Barcelona ?
Madame Bovary, sa te uiti la Frozen River ...astept pareri
Ramona J spune:
Buflea, ce bine ai caracterizat-o pe Penelope, EXACT asa mi se pare si mie.
Vazut-placut Vicky Cristina Barcelona. Dar weird!