Ce filme bune ati mai vazut? (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Din ce am vazut mai recent mi-a placut Boy in the Striped Pajamas.
Tot butonind la canale am dat recent peste Amores Perros, alt film care mi-a placut.
Rareori imi place cite o comedie, dar Burn After Reading a fost chiar haioasa. Brad Pitt - cine ar fi crezut?
Era sa uit - The Reader si The Visitor. Interesant si Frost/Nixon.
Am mai vazut un film italian care mi-a placut, nu-mi amintesc titlul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Buflea, notat si Frozen River .
Mie Penelope mi se pare misto ca femeie, nu neaparat ca-i super actrita. Are ceva care ma atrage, mi se pare incitanta . Am vazut V-C-B si nu mi s-a parut film de Oscar... in stilul W. Allen, bun, dar nu de Oscar.

- amores perros mi-a placut si mie acum mult timp cand l-am vazut
- despre the boy in the stripped pyjamas am amintit, foarte bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

eu am vazut azi Australia.. lung film 2h 40min.. per total insa ok, si Hugh Jackman fff sexy si a jucat bine, merge de mai multe ori ..

Penelope nu mi se pare nici prea prea, nici foarte foarte.. apropo atunci cand aparuse tot timpul o confundam cu Salma Hayek..

vad ca nu ma lasati sa imi termin lista de filme.. tot imi dati idei ..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Scuze ca zisei si de filme mai vechi, nu apuc sa vad prea multe si citeodata le vad la mai mult timp dupa ce au aparut.
Aseara am adormit la "Doubt". Nu ca n-ar fi fost bun, dar eram obosita.
Edit sa adaug Synecdoche, New York pe lista. E cu Michelle Williams si Philip Seymour Hoffman - asta mi-a amintit ca nu asa demult am vazut The Savages. Asta chiar mi-a placut foarte mult, incit l-am vazut de doua ori - ca Laura Linney mi-e tare draga! Tot bunut si tot cu ea e si Jindabyne.
OK, nu ma abtin sa adaug unul care eu l-am vazut acum citeva luni, dar prea mi-a placut ca sa nu-l pun pe lista: The Lives of Others. Aici tre' sa ma confesez ca mi-a cam picat cu tronc Sebastian Koch.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Buflea, notat si Frozen River .

I love you in the way I understand love.
I love you in my own peculiar way

mie nu mi-a placut deloc....de fapt l-am si inchis pe la jumatate ca nu am mai avut rabdare sa ma uit, nu imi trezea nici un interes...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11
Vai The other Boleyn girl mi-a placut enorm de mult!! dupa ce l-am vazut pe asta mult timp dupa aceea nu mi-a mai ramas vreun film ca lumea la inima.. imi plac genul asta de filme.. tre sa ma apuc si de The Tudors cat de curand..

Si mie mi-a placut filmul asta mai ales de Eric Bana (parca asa il chema) care arata atat de sexos incat m-as fi dus si eu sa incerc sa-i fac un baiat ...acum sper ca stiti ca de fapt regele arata infiorator de urat si de gras si de libidinos ... si cred ca ar fi trebuit sa respecte acest adevar istoric, ca sa faca povestea surorilor mult mai intensa ...
Una peste alta, am citit cartea dupa film care este de 1000 de ori mai buna ... filmul, asa cum toate review-urile au spus, este de fapt un mare rateu comparativ cu cartea. Dupa mine nu l-as numi chiar rateu, dar intr-adevar cartea il depaseste cu mult.

super filumul!!! drama, dragoste, istorie.......formidabil!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

M-am uitat putin in urma, vad ca si voua v-a placut The Reader.

Angelina mi s-a parut ok in Changeling, in sensul ca mie nu-mi prea place si aici a fost mai bine decit ma asteptam.

Slumdog l-am vazut, n-a fost rau dar nu vad Oscarul.

Vad ca v-a placut Doubt, sa fac cumva sa-l vad si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Am vazut si eu Elegy -nu-i rau, dar nu e nici la favorite ..

si am vazut Four Christmases cu Reese Witherspoon si Vince Vaughn.. nu m-a prea incantat, iar ei ca pereche total nepotriviti.. ea asa micuta si el asa inalt si facut..

Ramona eu de obicei astept sa iasa DVD-ul si tot asa astea mai noi le vad mai incolo.. dar le am in vedere..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

The Prestige, un film formidabil!!! daca v a placut iluzionistul cu siguranta veti fi incantate si de acest film!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Buflea, ce bine ai caracterizat-o pe Penelope, EXACT asa mi se pare si mie.
Vazut-placut Vicky Cristina Barcelona. Dar weird!

Bine, este neobisnuit pentru ca este un film de W. Allen ...cui nu-i place Woody Allen sa faca bine sa nu se uite la filmul asta.
Mie imi place la nebunie W. Allen, cred ca i-am vazut toate filmele

Mergi la inceput