Ce filme bune ati mai vazut? (7)
Raspunsuri - Pagina 19
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryi1974 "Inglourious Basterds"-Tarantino.Vi-l recomand cu caldura. |
l-am vazut si eu saptamana trecuta, un pic prea lent si un pic prea lung, nejustificat cred eu. are critici bune si public entuziast deocamdata, dar eu nu-l consider printre cele mai bune filme ale lui Tarantino. deranjant mi s-a parut chiar tiparul, capitole si capitolase si grafica (admit, nu excesiva de data asta) a la comic books. ceea ce a fost ok in Kill Bill si Pulp Fiction, dar cu IB deja intra in manierism.
loryi1974 spune:
Mie mi-a placut.Mi-a placut foarte mult interpretul SScolonel Hans Landa- Cristoph Waltz,de altfel a si obtinut la Cannes premiul pentru cel mai bun actor.
Mi-a placut inceputul,tensiunea extraordinara din deschidere,am ras mult la scena cu limba italiana,dupa care a urmat o scena care mi-a inghetat rasul.
Prin acest film Tarantino abordeaza teme delicate in propriul stil.
mihutza11 spune:
de mult nu am mai vazut vreun film.. ieri si azi insa am vazut 2:
Duplicity - cu Julia Roberts si Clive Owen - cam plictisitor..
State of play - Russel Crowe, Ben Affleck - mi-a placut.. cu final putin neasteptat.
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
Ramona J spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi black book (istorie, razboi, dragsote) _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Mi-a placut tare mult filmul asta!
Am vazut astazi (si mi-a placut) The Magdalene Sisters. Bun, tare bun!
Ieri m-am delectat cu documentarul Man on Wire, merita vazut si asta.
Am mai vazut si altele recent. Forgettable, nu le mai mentionez pe aici.
bb_yasmi spune:
ramona, ma bucur ca ti-a PLcut!!! aseara am vazut LEGEND OFF THE FALL cu brad pit. e mai vechi dar mi-a pacut mult-mult!! am sa ma uit la filmul recomandat de tine!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
Ramona J spune:
Eu nu lesin dupa Brad Pitt, dar pe vremea lui Legends chiar era frumos de nu se poate!
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui Ramona J Eu nu lesin dupa Brad Pitt, dar pe vremea lui Legends chiar era frumos de nu se poate! Lume multa, oameni putini |
eu una nici atat.... chiar nu ma incanta deloc. filmul mi-a oricum ff mult, e asa dureros.....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
giani spune:
The Magdalene Sisters mi-a placut mult.
Am vazut un film BBC bun: Falling for a dancer. Si am mai mentionat cred, Don't move, un film italian in care joaca Penelopa.
Delidana spune:
Slumdog Millionaire - unul din cele mai bune filme pe care le-am vazut anul asta.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
bb_yasmi spune:
nu gasesc nicaieri The Magdalene Sisters
aseara am vazut cheri (2oo9) , atat de mult l-am asteptat, atata reclama i au facut.....dezamagire totala....pierdere de timp
_