Ce filme bune ati mai vazut? (7)
Raspunsuri - Pagina 18
buflea spune:
Am vazut The Hangover - DEMENTIAL ... foarte, foarte bun, cred ca ese comedia anului. Este o comedie si de situatie si de dialog asa ca trebuie vazut de doua ori. Si Bradely Cooper, wow ...hot, hot, hot ! ! !
MsBB spune:
Subscriu! Si mie mi-a placut tare mult "The hangover", o comedie spumoasa si f relaxanta.
Am mai vazut "Race to Witch Mountain" (cum spunea o prietena: noi am stricat media de varsta din sala ) dar nu m-a impresionat f mult. Mult prea tras de par, chiar si pt copii aflati in sala.
Pt cei care prefera ceva mai romantic - recomand " The proposal" ,o comedie dragutza ce merita vazuta.
Sunt curioasa, insa, ati vazut "Bruno"? Nu as vrea sa-i fac reclama dar sunt curioasa ce impresie v-a facut acest film, in cazul in care l-ati vazut.
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
liris spune:
nici eu nu sunt un fun al lui Tom Cruise.
dar trebuie sa recunosc ca in born on 4th of July, filmul ala cu Renee si cu copilasul scump cu ochelari si in valkyrie joaca bine.
eu zic ca merita sa-l vezi.
Delidana spune:
Horsemen (2009) - un film foarte bun cu Dennis Quaid - actiune, suspans si un final interesant si infricosator totodata.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself
Ramona J spune:
Ca zicea cineva de Bruno... Mai, pe mine tre' sa ma lege cineva de scaun ca sa ma uit la filme din astea!
Am luat iar un film la intimplare si bine am facut. Se numeste 13 Tzameti, un film noir care te tine incordat si iti ramine in minte si dupa ce l-ai vazut.
Aseara am vazut Frozen River. Tema interesanta, la fel varianta de "familie alternativa".
Mai am unul italienesc pentru weekendul asta, Remember Me, My Love. E cam lung, sper sa merite. L-am luat tot la plezneala.
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Aseara am vazut Frozen River. Tema interesanta, la fel varianta de "familie alternativa". |
Mie mi-a placut foarte mult Frozen River ... Mult, mult ... un amestec sinceritate si ilegalitate provenite din saracie si din dorinta de a oferi copiilor o viata decenta.
Am vazut si eu "Last Chance Harvey" la recomandarile voastre de pe aici ... mi-a placut dar nu m-a dat pe spate, tema clasica. final previzibil ...dar Dustin Hoffman si Emma Thompson joaca ca de obicei admirabil.
Ramona J spune:
Cred ca n-am spus, dar mi-a placut Frozen River.
Last Chance Harvey not so much, chit ca de obicei imi plac actorii astia. Chiar n-au "click" deloc dupa parerea mea.
Am trecut la filme braziliene, am vazut vreo doua pina acum si nu sint impresionata. Uitai sa spun ca l-am vazut si pe cel "House of Sand" si nu stiu cum ii mai zicea - mi-a placut dar nu m-a dat pe spate. Poate ca am asteptat prea mult dupa ce am citit ca v-a placut voua mult.
Liris, sint pe lista sa iau si Katyn.
Vad ca deja am patru filme care ma asteapta:
Pan's Labyrinth
City of God
Paris, I Love You (l-am vazut, dar nu pe tot)
The Color of Paradise (iranian, cred ca film iranian nici n-am mai vazut pina acum)
Pina atunci mai am un documentar si inca un film brazilian, The Middle of the World.
ErAs3R spune:
Ce am vizonat in ultimul timp: Bruno, Borat,The man with two brains, Caddyshack, Portocala Mecanica
bb_yasmi spune:
black book (istorie, razboi, dragsote)
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007