Ce filme bune ati mai vazut? (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RWheelwright spune:

College Road Trip - comedie.
Un tata politist, mult prea ...protector, isi insoteste fata la inscrierea la facultate. Tot felul de peripetii pe drum , mai cu seama ca tatalui nu prea ii convine facultatea aleasa de fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

nu gasesc nicaieri The Magdalene Sisters

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Imi pare rau, poate iti sare vreodata in cale - tine minte titlul asta.
Am vazut un film maghiar despre Holocaust, Fateless. se numeste. Extraordinar!
Un film "feel good" dar bine jucat este Evelyn. Este cu Pierce Brosnan, Aidan, Quinn si Julianna Margulies. In mod normal nu ma declar neaparat fan al vreunuia dintre ei, dar chiar s-au descurcat foarte bine aici. Pierce Brosnan a fost in rol principal.

1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Am vazut astazi Anticristul... o adevarata opera de arta , am stat lipiti de monitor si dupa ce s-a terminat filmul , numai ca sa vedem cati oameni au contribuit la asa ceva.
Totusi , este vreo idee atuta in cuie care reiese din el sau e libera interpretarea?

P.S: ma intreb daca niste actori mai frumosi erau un plus sau un minus

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

ultimul film vazut Street Kings, http://www.imdb.com/title/tt0421073/
noua ne-a placut, sotul meu chiar nu a comentat decat o singura data, de obicei gaseste cate ceva tras de par tot timpul...

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Xio, care e Anticristul ala? Cred ca sint mai multe filme cu titlul asta. E asta nou, cu Willem Dafoe?

Eu am vazut o multime de filme pe care nu le-am mai notat aici, ca multe n-au fost atit de interesante.
Am vazut mai multe filme braziliene. Cred ca nu ma potrivesc cu ei, ca nu au lasat o impresie prea puternica - nici macar faimosul City of God. Mai mult mi-a placut Alice's House, pe care l-am vazut exact cind eram hotarita sa renunt la filmele braziliene.
Am mai vazut The Duchess, care mi-a placut surprinzator de mult. De obicei filmele astea par prea moderne, dar aici parca am simtit intr-adevar cum era viata in acele vremuri. Foarte bine a jucat Ralph Fiennes. Actorul asta reuseste sa ma enerveze la culme in unele filme (n-am gustat deloc The English Patient) si imi place la nebunie in altele (Spider).
Un film australian foarte atipic (cu non-actori, aborigeni) - Ten Canoes.
Am mai vazut o comedie canadiana Wilby Wonderful. Dragut, dar cam atit. Nu se compara cu The Barbarian Invasions, care e un film de neuitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

The Chorus
Les Choristes / Chorists

Film produs in 2004. Merita vazut. Coloana sonora e obsendata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Xio, care e Anticristul ala? Cred ca sint mai multe filme cu titlul asta. E asta nou, cu Willem Dafoe?

Eu am vazut o multime de filme pe care nu le-am mai notat aici, ca multe n-au fost atit de interesante.
Am vazut mai multe filme braziliene. Cred ca nu ma potrivesc cu ei, ca nu au lasat o impresie prea puternica - nici macar faimosul City of God. Mai mult mi-a placut Alice's House, pe care l-am vazut exact cind eram hotarita sa renunt la filmele braziliene.
Am mai vazut The Duchess, care mi-a placut surprinzator de mult. De obicei filmele astea par prea moderne, dar aici parca am simtit intr-adevar cum era viata in acele vremuri. Foarte bine a jucat Ralph Fiennes. Actorul asta reuseste sa ma enerveze la culme in unele filme (n-am gustat deloc The English Patient) si imi place la nebunie in altele (Spider).
Un film australian foarte atipic (cu non-actori, aborigeni) - Ten Canoes.
Am mai vazut o comedie canadiana Wilby Wonderful. Dragut, dar cam atit. Nu se compara cu The Barbarian Invasions, care e un film de neuitat.

Lume multa, oameni putini

da , asta nou e . Sublim...

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Am vazut filmul nou al lui Michael Moore - Capitalism: A love story. A avut cateva puncte interesante, dar majoritatea relatarilor mi s-au parut foooarrrte subiective. Mai ales privite din prisma unei persoane ce lucreaza in finante/bursa.. Interesant a fost faptul ca media de varsta din cinematograf era de 40-50 ani si toti ii huiduiau pe capitalisti
L-a mai vazut cineva?

Mergi la inceput

Sint curioasa sa-l vad si eu, dar n-am ajuns...

Vazut/placut un film noir, Man Who Wasn't There. E un film al fratilor Coen, care imi plac in general. O prefera pe Frances MacDormand, care apare si in filmul asta. Mai frate, dar cit a fumat Billy Bob!
Ultimul film al lor pe care l-am vazut a fost Burn After Reading - funny rau! Mai am pe lista de la biblioteca O Brother, Where Art Thou - l-a vazut cineva? Sper sa fie bun, va spun in citeva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ramona, filmul Brother Where art thou, eu una nu l-am putut digera. Asa ca dupa primele 10 min l-am abandonat. Poate ar fi trebuit sa-l vad cu subtitles, dar nu a fost deloc pe gustul meu.

Mergi la inceput