Ce filme bune ati mai vazut? (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

"Inglourious Basterds"-Tarantino.Vi-l recomand cu caldura.

l-am vazut si eu saptamana trecuta, un pic prea lent si un pic prea lung, nejustificat cred eu. are critici bune si public entuziast deocamdata, dar eu nu-l consider printre cele mai bune filme ale lui Tarantino. deranjant mi s-a parut chiar tiparul, capitole si capitolase si grafica (admit, nu excesiva de data asta) a la comic books. ceea ce a fost ok in Kill Bill si Pulp Fiction, dar cu IB deja intra in manierism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Mie mi-a placut.Mi-a placut foarte mult interpretul SScolonel Hans Landa- Cristoph Waltz,de altfel a si obtinut la Cannes premiul pentru cel mai bun actor.
Mi-a placut inceputul,tensiunea extraordinara din deschidere,am ras mult la scena cu limba italiana,dupa care a urmat o scena care mi-a inghetat rasul.
Prin acest film Tarantino abordeaza teme delicate in propriul stil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

de mult nu am mai vazut vreun film.. ieri si azi insa am vazut 2:

Duplicity - cu Julia Roberts si Clive Owen - cam plictisitor..

State of play - Russel Crowe, Ben Affleck - mi-a placut.. cu final putin neasteptat.

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

black book (istorie, razboi, dragsote)

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mi-a placut tare mult filmul asta!

Am vazut astazi (si mi-a placut) The Magdalene Sisters. Bun, tare bun!
Ieri m-am delectat cu documentarul Man on Wire, merita vazut si asta.
Am mai vazut si altele recent. Forgettable, nu le mai mentionez pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ramona, ma bucur ca ti-a PLcut!!! aseara am vazut LEGEND OFF THE FALL cu brad pit. e mai vechi dar mi-a pacut mult-mult!! am sa ma uit la filmul recomandat de tine!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu nu lesin dupa Brad Pitt, dar pe vremea lui Legends chiar era frumos de nu se poate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Eu nu lesin dupa Brad Pitt, dar pe vremea lui Legends chiar era frumos de nu se poate!

Lume multa, oameni putini

eu una nici atat.... chiar nu ma incanta deloc. filmul mi-a oricum ff mult, e asa dureros.....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

The Magdalene Sisters mi-a placut mult.
Am vazut un film BBC bun: Falling for a dancer. Si am mai mentionat cred, Don't move, un film italian in care joaca Penelopa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Slumdog Millionaire - unul din cele mai bune filme pe care le-am vazut anul asta.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

nu gasesc nicaieri The Magdalene Sisters

aseara am vazut cheri (2oo9) , atat de mult l-am asteptat, atata reclama i au facut.....dezamagire totala....pierdere de timp

_

Mergi la inceput