Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 14
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby_boy Fetele stiu ca poate par stresanta cu aceeasi intrebare..dar...ce mai papa bebeii vostri? |
mancaciosu'! orez le-am dat cu lapte, dimineata si cu legume, nu cu supa. desi orice combinatie, atata timp cat ii place puiului, e binevenita... branza amestecata cu iaurt ai incercat? poate fi bearc, dar la cum papa el, poate ii place si tine mai mult de foame. biscuiti, de asemenea, la fructe, poti incerca... si mareste portiile, daca nu sunt deja de 200grnu stiu ce alte sfaturi sa-ti dau, nu-ti pot da retete, caci ce papa ai mei, papa si Radu si pare ca nu ii ajunge. oricum, pe noi ne-ai depasit demult la papa. bravo!

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
nikolici spune:
felicic nu mai vorbi cu draqu ca esti o duamna.DAAA???Unde ti-e buna educatie???Hai mai baga la greu, glumesc![]()
Cred ca baba frumos rujata pe fatza era o terorista...mamaaa eu nu am sa mai vorbesc cu babetii daca sunt asa cu potentzial periculos
.
Nu am intels daca pediatrul are adresa voastra exacta?Ca daca nu o are e cam ciudat...
Noi cand te mai vedem duamna in gasca de Tineretului???
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
claudinna spune:
salutare!
felicic, La multe aniversari fericite pt Vladut!!
mai, nasoala treaba aia si zau ca nu am nicio idee...
super tare faza cu muscatul:)
a vazut cineva emisiunea aia cu ministrul muncii?
astia nu-s pe ale lor...iar imi creste tensiunea...dupa ce ca nici pana acum nu am primit recalcularea...astia au impresia ca si asha avem prea multi bani...
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Muuh spune:
felicic la mai multi dintzisori. La mine nu au ce verificari sa faca, eu am alta adresa in buletin decat cea la care stau, daca se duc sa verifice unde am eu buletinul imi iau copii pe loc la cum arata casa de acolo. Doctorita de familie stie adresa unde stati? Nu pediatrul ci medicul de familie a lui Vlad? Ca atunci e explicabil daca nu e foarte ciudat si fi cu bagare de seama.
mamidestefan spune:
Aici puteti vedea pozici
de la INTILNEALA DE IOR
Have fun![]()
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
gaia.nevia spune:
Babymom, help please daca esti pe-aici...
Teo are mucisori, dar rau de tot, ii curg pe fata.
Am inceput sa-i dau Sinupret, 15 pic la pranz, 15 pic acum.
Pot sa-i dau si Eurespal? Ajuta sau face mai rau?!
Sarumana!
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui felicic76 lumi: si pupam hunii! Cum Doamne iarta-ma sa te scuzi tu? cu doi papaciosi frumosi si jucausi care iti umplu zia. noaptea si viata ![]() ![]() Acum sa va spun faza care mi-a inseninat ziua: avem un dintishor, de vineri. Si Vladut isi roade degetele de la picioare rau de tot. Si azi s-a muscat ![]() . Am leshinat de ras![]() Se uita apoi la picior cu o figura de genul: tu imi esti prieten sau ce mama dreaq imi esti!![]() io cred ca el zice acum ca labutza lui ii este dushmanca si-l musca |
esti mortala, Feli si va felicit pentru dintisor! (daca nu stii, noi n-avem...
despre faza cu Protectia Copilului... e cam dubioasa treaba. clar nu are legatura cu vaccinurile. eu zic sa fiti cu ochii in patru cu casa. si intrebare: de unde ii stie numele lui Falkone??? chiar asa de premetidata sa fie treaba....? hm... aveti grija, ok?
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
EvaF spune:
| citat din mesajul lui CosmyB. Cine doreste sa ne voteze? la semnatura! ![]() ![]() |
am votat nr. 295
semnez: Noah
acu s-a culcat si doarme ca un puisor, doarme tot pe burta ca un belfer. l-a parat ma-sa
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki )
nikolici spune:
Deci....![]()
Ne-am simtit extraordinar cu mamicile de IOR si nu numai de IOR, unele de Tineretului altele de Ioanide sau Titanii
.
Mai...eu cand imi dau intanire cu oricare mamica, uit ca tre sa mai si mananc sau ca am o casa si un barbat...uit timpul se comprima.
Am plecat la 11.30 de acasa si am ajuns la 7.30...hamesita de foame, cu un copil de hranit si un barbat care se misca cu incetinitorul in nervii mei
.
Nu stiu fetelor cand mai ajungem pe acolo, traficul ne omoara, la intoarcere am fost blocata bara la bara copilul isteric care la randu i o speria pe Andutza de Ramo.Am pus copilul la san la volan in mama traficului sa o linistesc putin...ca altfel ajungeam toate la spitalul 9.
Dar cum ziceam la inceput tare bine ne-am mai simtit in parc, nu mai conteaza ca m-am parlit pe spate rau de la soare.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

LA MULTE LUNITZE FALKONE !!![S]