Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 13
gaia.nevia spune:
Feteeeeelor... sunt plina de draci.
Suntem singurei acasa. Radu nu adoarme fara mine... iar pe Teo nu pot sa-l las singur.
Radu nu adoarme daca Teo sare pe langa el ca un calutz plin de muci... iar Teo nu tace din gura nici cand sta nici cand alearga.
Nici la baie nu pot sa ma duc.
Si ce sanse are Radu sa nu prinda si el mucii, dupa ce Teo a baut din cana lui si i-a lins pe rand toti mutunachii?!
Singura solutie viabila, daca Radu nu adoarme in 10 min e sa-i duc pe amandoi in scauele de masa, sa ma stramb la ei pana la loc comanda, ca sa-i pot da lui Teo masa de seara, apoi sa venim toti la culcare, mai epuizati... mai fericiti... faaaac pe mineeeee
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom giulianna razi tu razi dar sa sti ca asta chiar este o practica brevetata. Adica mie dr asa mi-a zis cand am inceput diversificarea sa nu-i dau lapte dupa masa caci se va obisnui sa manance putin ca apoi vine LAPTELEEEEE si nu e bine. Deci esti o super mama!!!! Pupici pt mami si voinicel!!! mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA |
Pe bune ca eu la asta m-am gandit atunci cand nu-i dadeam lapte imediat dupa solide. Jur ca habar n-aveam ca e o chestie brevetata. E bine de stiut!
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
_giulianna_ spune:
| citat din mesajul lui baby_boy Fetele stiu ca poate par stresanta cu aceeasi intrebare..dar...ce mai papa bebeii vostri? Sa va explic de ce intreb. Radu manca azi asa la 8.30 capsuni cu banana..cam devreme..pt. ca el dimineata nu mai vrea lapte. la 11.30 supica crema de curcan, telina, morcov, dovlecel si patrunjel + unt la 14 sa zic..un iaurt campina cu capsuni si cirese blenduite si 1 lingura de cereale la 16- lapte- tzitzi la discretie la 18 incerc sa-l culc..de unde..ii era foame..rasa un borcanel de 130 de ml de para cu mar...pentru ca nu ma asteptam sa-i fie foame si n-am mai pregatit nimic. Acum intrebarile? Ce as putea sa-i dau dupa masa de supica in afara de iaurt care e cam degeaba..adica nu-l satura..si am observat ca nici tzitzi nu mai e satios..trebuie sa-i dau si altceva...sau dupa iaurt? Voi le dati in supa orez? asa am auzit la o mamica Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez |
Dupa masa de legume (care e pe la 14), la ora 18 ii dau o banana. Ii place foarte mult si am observat ca il satura. Ce-i drept am ajuns la varianta asta pentru ca n-am avut incotro, am ocolit iaurtul pe care mi-l da afara si alta varianta mai buna n-am gasit :) O mananca asa, pur si simplu, musca din ea.
Pe langa legume (fel de fel), ii pun orez si carne/galbenus. De cateva saptamani ii dau la fiecare masa orez.
Ma gandesc ce sa-i gatesc maine (ehh ma gandesc, consult o carticica si aleg dintre retete ce are el voie) si iti spun.

Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
bitza2008 spune:
Seara buna!
Gaia.nevia 
uuuusaaaaaaa!!!

Cosmy votul 289 e de la mine!!Inca 17 voturi mai trebuie! Haideti fetele, votati!!
Gasca IOR pozele, unde-s pozele?
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui bitza2008 Seara buna! Gaia.nevia ![]() uuuusaaaaaaa!!!![]() ![]() Cosmy votul 289 e de la mine!!Inca 17 voturi mai trebuie! Haideti fetele, votati!! Gasca IOR pozele, unde-s pozele? FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) |
acusi..acusi ..slideshow-ul e "in lucru"
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui Mimihoo Felicitari pentru dintzisori!!! ![]() ![]() ![]() Sofia ink nu are, mai sunt cupii care nu au? www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei Flickr |
hunii n-au, sasha n-are... m-am inteles cu Carla sa luam de la Izabella de mamidestefan si de la Andrei de Diana. Ei au 6, respectiv 8 dinti si n-au ce face cu atatia... te bagi?
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
felicic76 spune:
Multumim mult de urari!
am toti boboceii si toate mamicile 
Si acum sa ma descarc
Dimineatza, la ora 9,30 pe strada mea, o babeta ce se vroia cocheta la vreo 50 -55 ani, cu palarie de soare si ruj depasind buzele, se temea de un caine aciuat pe strada si pe care veciniii il hranesc. Am trecut-o eu de caine, inima milostiva, si mi-am vazut de drum.
La 15 min ma trezesc cu telefon de la D-na Violeta: "Doamna, a venit o doamna de la Asistenta Sociala_protectia copilului, a sunat la interfon si mi-a spus ca a venit in legatura cu vaccinurile copilului Vlad-Vasile
Eu nu am vrut sa-i dau drumul in casa, i-am spus ca nu-i nimeni acasa si sa revina, mi-a cerut numele Dvs. si i-am spus doar prenumele(ea cerea si numele, dar asta nu-i relevant, ca noi avem un nume de familie rar si greu de pronuntat la prima citire)" Din descrierea D-nei Vio (am videofon la intrare) palarie, botic rujat fara ochelari, fix babeta pe care am aparat-o de caine.
Si de atunci am innebunit

am sunat pediatrul: mi-a spus clar ca Asistenta sau Protectia Copilului nu are legatura cu vaccinurile copilului, ca el raporteaza lunar ce vaccinuri administreaza la ministerul sanatatii, refuzul parintilor la vaccinuri si clar, oricine ar fi fost, nu are legatura cu schema de vaccinare. Sa nu-i dam drumul in casa daca mai revine, pentru ca a mai auzit ceva de genul asta si apoi a fost sparta locuinta respectiva, coincidenta sau nu, sau sa fim amandoi acasa, eu si sotul, si sa vedem exact ce vrea.
Misterul intervine in faptul ca noi nu avem domicliul declarat la adresa unde locuim, ci la fostul apartament, de unde ne-am mutat in iunie 2008 si nu am schimbat nici pana acum cartile de identitate, Inclusiv pe actele pe care le-am depus ptr alocatie si indemnizatie tot cu adresa veche figuram(noii proprietari habar nu au de adresa noua). Singurii care stiu la ce adresa locuieste copilul meu este spitalul unde l-am nascut(testul acela din calcai, am si uitat de el, iar daca era ceva in neregula ma sunau, ca am lasat 3 numere de telefon, cel de acasa si mobilele noastre) si medicul pediatru.
Orice idee este binevenita si poate ma linistiti voi, poate imi spuneti ca si la voi au fost facute verificari, ca altfel armez alarma la casa si-i pun bodyguard lui Vladutz
luminita2008 spune:

Sa ne traiesti, Falkoneeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(sa imi scuzati, va rog, intarzierea, dar eu n-am fost azi a mea, ci complet a hunilor, inca nu i-am potolit pe amandoi, mai am o jumate aproape de mine
)
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
felicic76 spune:
lumi:
si pupam hunii! Cum Doamne iarta-ma sa te scuzi tu? cu doi papaciosi frumosi si jucausi care iti umplu zia. noaptea si viata 

Acum sa va spun faza care mi-a inseninat ziua: avem un dintishor, de vineri. Si Vladut isi roade degetele de la picioare rau de tot. Si azi s-a muscat
. Am leshinat de ras
Se uita apoi la picior cu o figura de genul: tu imi esti prieten sau ce mama dreaq imi esti!
io cred ca el zice acum ca labutza lui ii este dushmanca si-l musca![]()
andy.p spune:
Buna seara,n-am apucat sa intru azi deloc,da v-am citit si tot am sperat ca scriu ceva...n-am reusit![]()

Robert
multi
ici din partea mea..cu drag Alexia

Falkone

laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Matei (11.07.2004)