Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 15
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Pe bune ca eu la asta m-am gandit atunci cand nu-i dadeam lapte imediat dupa solide. Jur ca habar n-aveam ca e o chestie brevetata. E bine de stiut! |
pai asta suna a natural born mom. mi se pare si firesc
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki )
_giulianna_ spune:
Aoleu Feli ma bagasi si pe mine la idei. Si eu am ajutat o batrana exact exact ca asta descrisa de tine. Numai ca m-a rugat sa-i arat unde e o statie de masina, si eu draguta foc
i-am zis ca mergem impreuna ca si eu tot intr-acolo merg. Acu ma gandesc daca m-o fi intrebat ceva semnificativ, dar m-as fi prins daca era ceva. Sau....m-o fi urmarit sa vada unde stau?!? Hmm...si varianta asta cam pica, cu siguranta n-ar fi putut rezista la ce maraton bag eu in fiecare zi.
N-am vazut emisiunea. Claudinna ce-a zis deshteptu'? Asa e? Pa-pa alocatie?
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
EvaF spune:
| citat din mesajul lui felicic76 Dimineatza, la ora 9,30 pe strada mea, o babeta ce se vroia cocheta la vreo 50 -55 ani, cu palarie de soare si ruj depasind buzele, se temea de un caine aciuat pe strada si pe care veciniii il hranesc. Am trecut-o eu de caine, inima milostiva, si mi-am vazut de drum. La 15 min ma trezesc cu telefon de la D-na Violeta: "Doamna, a venit o doamna de la Asistenta Sociala_protectia copilului, a sunat la interfon si mi-a spus ca a venit in legatura cu vaccinurile copilului Vlad-Vasile Eu nu am vrut sa-i dau drumul in casa, i-am spus ca nu-i nimeni acasa si sa revina, mi-a cerut numele Dvs. si i-am spus doar prenumele(ea cerea si numele, dar asta nu-i relevant, ca noi avem un nume de familie rar si greu de pronuntat la prima citire)" Din descrierea D-nei Vio (am videofon la intrare) palarie, botic rujat fara ochelari, fix babeta pe care am aparat-o de caine.![]() Si de atunci am innebunit ![]() ![]() am sunat pediatrul: mi-a spus clar ca Asistenta sau Protectia Copilului nu are legatura cu vaccinurile copilului, ca el raporteaza lunar ce vaccinuri administreaza la ministerul sanatatii, refuzul parintilor la vaccinuri si clar, oricine ar fi fost, nu are legatura cu schema de vaccinare. Sa nu-i dam drumul in casa daca mai revine, pentru ca a mai auzit ceva de genul asta si apoi a fost sparta locuinta respectiva, coincidenta sau nu, sau sa fim amandoi acasa, eu si sotul, si sa vedem exact ce vrea. Misterul intervine in faptul ca noi nu avem domicliul declarat la adresa unde locuim, ci la fostul apartament, de unde ne-am mutat in iunie 2008 si nu am schimbat nici pana acum cartile de identitate, Inclusiv pe actele pe care le-am depus ptr alocatie si indemnizatie tot cu adresa veche figuram(noii proprietari habar nu au de adresa noua). Singurii care stiu la ce adresa locuieste copilul meu este spitalul unde l-am nascut(testul acela din calcai, am si uitat de el, iar daca era ceva in neregula ma sunau, ca am lasat 3 numere de telefon, cel de acasa si mobilele noastre) si medicul pediatru. Orice idee este binevenita si poate ma linistiti voi, poate imi spuneti ca si la voi au fost facute verificari, ca altfel armez alarma la casa si-i pun bodyguard lui Vladutz ![]() |
whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttt?????????????????

in ce lume traim? ce Protectia copilului? hm
Felicitari Falkone pentru dintisor. cadou de ziua ta ti-ai tras un dinte?
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
CD27 spune:
multumim Laura
sper ca ati fost ocupate cu plimbarici![]()
avem si noi cateva pozici daca intereseaza pe cineva cum ne-am petrecut ziua:
http://picasaweb.google.ro/roxana.petcu/RobbieLuna9#5337614328699167442
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
EvaF spune:
| citat din mesajul lui _giulianna_ Aoleu Feli ma bagasi si pe mine la idei. Si eu am ajutat o batrana exact exact ca asta descrisa de tine. Numai ca m-a rugat sa-i arat unde e o statie de masina, si eu draguta foc |
e ceva ce-mi scapa?

luminita2008 spune:
Ada, sper sa ii treaca repejor lui Teo, io nush cum sa ajut, doar ma gandesc la voi... Doamne ajuta!
Si io patesc des ce patesti tu... nu ajung nici la baie sau sa iau o gura de apa.... in seara asta de 3 ori l-am adormit pe Edi, de 3 ori s-a trezit, de 3 ori am alergat cu el pana in sufragerie, sa nu-l trezeasca pe fratica... si altele de gen, peste zi si nu numai... lasa, ca se fac ei mari, si-o sa ne fie dor de clipele astea.
nikole, lasa mami, ca venim noi in Tineretului!!! Ca io chiar vreau sa va mai vad si de Preety mi-e dor si pe Falkone tre' sa-l cunosc neaparat!
si cu asta, io va zic NOAPTE BUNA, am rufe de intins ce zac in masina de dimineata, mutunachii peste tot prin sufragerie, desi la cat sunt de obosita cred ca o sa dorm cu ei in noaptea asta... si vasele tre' sa le spal, poate trezesc hunii ca ma spanzur...
, pe maine!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
gaia.nevia spune:
Feli, eu zic sa fii pe faza, ca nu se stie...
Cred ca era un hoax baba aia. Nu am mai pomenit sa intrebe cineva de vaccinuri, eventual doar cand bagi copilul in colectivitate...
Dar nu la cateva lunite, cand nici n-ai terminat schema.
Numele copilului il poate sti din parc, de pe forum, etc, etc...
(hopa, ca devin paranoica, dar mai stii?!)
Babymooom, heeelp...
ma inec cu mucii...
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
felicic76 spune:
bey, medicul pediatru este si medicul de familie al copilului. L-am inscris direct la el.
(Eu am alt medic de familie, un gay super,super. Despre el, alta poveste)
Si da, Eliasul si medicul pediatru-familie(el vine acasa si mi-s spus sa nu carecumva sa-i dea bona drumul in casa) sunt singurii care stiu adresa la care locuieste copilul, in rest, nici o Autoritate, de aceea sunt turbata

nikolici spune:
lidia deci m-am suparat pe tine rau...la poza 101 ai bagat o poza cu burta mea.DE CE DE CE DE CE...ca eu sunt slabaaaa si port 34 sau 32 si de fapt nu am burta![]()
si cand ai facut 101 poze???? e ca in povestea 101 povesti???aaa era 1001![]()
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
alexa si mami spune:
seara buna! Babymom
multumesc tare mult pt raspuns, pt mine conteaza f mult parerea ta. Am mers la dr si asa cum ma asteptam...rosu' n gat...antibiotic
pe care nu am de gand sa i-l dau.
alexa, cipri si mami