Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(87)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

haideti ca mai dau o pe langa a lui cris sa avem energie

oana_du ai sters tu din listuta mamicile noi ca m-am uitat la poarta noua pana acum chiar ma gandeam "oare unde sunt chiar nu mai vad bine deloc" multumim de ajutor daca ai fost tu daca nu multumim cui a sters oricum faza a fost tare ma gandeam ca am ajuns rau de nu mai vad

carla sper sa incepi ziua mai bine azi cat despre picioare ma alatur mariei am niste butuci de toata frumu nu am crezut vreodata ca imi voi dori sa imi revad glezna cu asa ardoare
te pup si ai grija de tine

maria tu ce faci ? cum te simti azi?

La Multi Ani!!! sarbatoritei de azi multa sanatate , fericire si tot ce iti doresti sa se indeplineasca

fetele sa aveti o zi buna

37+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
38 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

SARMISA,FIE SA AVETI PUTEREA DE A TRECE PESTE ACEASTA PERIOADA GREA.COPIII VOSTRI SUNT MINUNATI IAR DRAGOSTEA PENTRU EI VA VA SCOATE LA LIMAN.

35/36cu bebe IANIS EDUARD

Mergi la inceput

CRISS

CLODY,o zi buna!

Mergi la inceput

mada77 la fel si tie acum scriu la licenta cat ma lasa razvan

38 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

Mergi la inceput

Raportez o noapte grea,cand nedormita,cand cu vise urate.Ma doare efectiv burta.Si pentru ca nu era indeajuns,aici ploua si e urat.Sper ca macar voi sa aveti soare.O ZI BUNA!!
DEDICATIE PENTRU STUP:http://video.rol.ro/nimo7EwX-Il_divoMama.htm

CLODY,MULTA BAFTA!Eu zic ca Razvan e cel mai infocat susutinator al tau si te va lasa,nu numai sa termini lucrarea de licenta,dar sa o faci si de nota mare!!

http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Mai#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui clodyac

mada77 la fel si tie acum scriu la licenta cat ma lasa razvan

Razvan, dulce de la mine si te rog sa o lasi pe mami sa scrie cat mai mult la licenta. Mami clodyac spor la treaba

37+

AMR 3

Mergi la inceput

relusha te pupa razvan si vad ca asculta de rugaminti azi trebuie sa scriu 4 pagini (asta ca ieri am tras chiulul) mi-am facut norma ca sa pot reusi multumesc de incurajare

mada77 imi pare rau ca nu te-ai odihnit poate poti sa tragi un pui de somn azi mai ales ca ploua (poate e buna la ceva si vremea rea) si stai linistita in patut sa treaca durerea de burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Neata gagici
miruta ms de urari.Am vizionat azi-noapte 3 filme dar la fiecare am adormit la sfarsit si m-am trezit cand incepea urmatorul
In legatura cu epidurala eu o sa optez la fel ca tine.Pareri pro si contra am auzit si eu dar am auzit ca foarte mult conteaza anestezistul.Daca e facuta bine si cand trebuie te doare la bascheti ca nu mai simti nimic
maria sa cresti mare ...iau si eu exemplu de la o profesionista nu?Vreau si eu detectiv cand voi fi mare
cristinamaria bine ai mai revenit pe la nou.Sa vii cu vesti bune de la eco da?
LauraOana ,relusha felicitari pt noile semnaturi cel putin a laurei m-a dat pe spate si m-a apucat tremuratul
mada multumim de dedicatie,foarte marfa melodia
clody cum scrii tu lucrarea?Ai cum sa-mi dai sa te ajut si eu?Ca tot sunt consemnata la domiciliu.

DANA 36+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

CRIS ASTA L-AM FACUT PT TINE SPECIAL.aM VRUT SA FAC UN PALET DAR NU MERGE .....ORICUM ITI TIN PUMNII SA FII CURAJOASA ,SA NU NE DEZAMAGESTI SI SA NASTI USOR O TITITA DULCICA SI MANCACIOASA

DANA 36+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata!!!
Clody, eu sunt responsabila pentru stersul fetelor din lista, numa' ca nu am mai apucat sa anunt.
Sarmisa, imi pare rau ca aveti probleme. Noi cum am putea sa va ajutam?
Dana, sa iti fie de bine filmele vizionate. Bine ca ai mai prins si ceva somn printre...
Carla, vazut poze . Si Sabina este o frumusete!!!
Maria, cum ati petrecut ziua de ieri?

Cris, NASTERE USOARA!!!!!!!!!!!

Alinutza, tu ce mai faci?

Merge cineva la baby expo de saptamana asta?

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput