Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(87)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Merge cineva la baby expo de saptamana asta?

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

As vrea sa merg eu dar cum nu am voie jos din pat ,nici cheile de la masina nu le mai pup...asa ca voi merge probabil daca imi conving sotul sa mergem in we

DANA 36+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

bebe beca multumim de ajutor

dani3lla pai am vreo 4 carti si ca cateva studii si intai mi se subliniez si dupa trec sa le scriu in word iti multumesc dar nu prea ai cum sa ma ajuti iti multumesc din suflet pt oferta

37+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
38 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

clodyac-multumesc de incurajari.Spor la scris lucrarea si bafta multa la sustinere!
Mada77-imi pare rau ca nu te-ai odihnit,multumesc...am noroc de o familie frumoasa si ma straduiesc sa fie bine.
Bebe beca-pai ma ajutati fiind aici!

acum as vrea sa trag si eu un pui de somn,ca azi noapte nici eu nu am dormit...sunt racita si tusesc f tare si pe cand m-am mai linistit s-a trezit aaron.
Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Am gasit mesajul pentru oanaalex:
"Oanaalex, sunt Carmen Pewtress...nu stiu daca ai primit vre un messaj de la mine. FELICITARIIIIIII si wellcome to Kansas. Si eu locuiesc in KAnsas City KS aproape de Legends. Eu si al meu "poznas" de 15 luni, Alex, mergen acolo aproape in fiecare zi la plimbarica. numarul meu de tel este 785 917 9015 sau c_pewtress@yahoo.com
Fell free sa ma contactezi daca ai nevoie de ceva sau ..."just because".
Imi pare bine ca in sfirsit o romancuta a ajuns in Kansas"

Carla, s.35 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

berecutza ...nu ne arati ma si noua poze de la ziua fetei?e rugam

DANA 36+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

Buna dimineata!
Clody, buna cafeaua din dimin eata asta, ca intotdeauna!
Spor la scris sa termini ce ti-ai propus
Yoanna, sa te faci bine repede...

Apropo, fetele eu asa stiu ca inainte de nastere nu avem voie nimic cu cofeina ca prind mai greu anesteziile, inclisiv cele locale cu xilina.Acum, o fi adevarat sau nu???

Eu am avut peridurala la nastere, nu pot sa va spun ce super a fost, nici cand aveam contractii nu simteam nimic, nimic, desi pana atunci vai ce dureri am avut!cred ca-i adev ca durerile in caz de nastere provocata sunt mult mai mari.
Stateam pe hol si spuneam bancuri cu ginecologul si anestezistul , pana mi-a zis o data hai sa te pun pe masa sa te vad.si asa cu 10 cm dilat, am nascut cred ca in 2-3 minute,,,Asa vreau si acuma....,
Anestezia depinde mult de dr care o face, dar daca n-a prins trebuie sa spuneti fetele... si se incearca din nou ca nu doare deloc.

Roxi, 38 s, Ruxandra Maria si Sebisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Neata fetelor,

Nu am nascut, sunt foarte ok, nu prea am contractii, doar seara mai apar.
In weekend am facut pauza de calculator si internet. Am lenevit tot weekendul si am cam dat indicatii :) Am inceput pregatirile serioase pentru venirea bebelinei.
Sotul a montat si leaganul, vreau sa fac o poza sa va arat.
Am inceput curatenia generala, am zugravit bucataria, am schimbat cabina de dus etc.
Am cam tot ce trebuie pt bebelina si de maine vreau sa ma apuc sa le spal.
Fetelor, vad ca voi calcati lucrurile pt bebe, e neaparat nevoie? Eu sunt tare lenesa cand vine vorba de calcat. :)

Ieri mi-a luat ceva sa recuperez din urma cu cititul si apoi nu am scris ca deja eram obosita.

Maria, am vazut ca era cat pe-aci sa mai aduci o albinuta in stup, ce emotii trebuie sa fii avut... data viitoare sper sa fie bebe mai hotarat :)

Cris, iti tin pumnii stransi de tot!!

35+ saptamani cu Ada Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Nu prea am poze, pentru ca am ramas fara memorie la aparat, in urma unui filmulet. Incerc sa incarc filmuletul pe transfer.ro si sa pun linkul aici.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Si evident ca am fost atat de adormita incat sa scriu in capitolul anterior. Cum ziceam:
"'Neata! Mi s-au desumflat gleznele si degetele de la picioare, facea misto sotul de mine ca poate nu sunt umflate, ci doar m-am ingrasat de la cat am mancat la mare

Yioanna, m-ai facut curioasa, ce banuiesti ca voi face dupa nastere daca va fi natural?
Oanaalex, felicitari pentru printesa!
Alynta, multumim pentru pozele superbe .
Oana_du, imi pare rau ca toti se dau ocupati cand este nevoie sa te ajute cu Dan Alexandru, asa a fost si la noi, dar eram mereu cu sotul si el m-a ajutat mult.
Blue, multumesc mult de tot ca ai intrebat moasa despre circulara de cordon {pup]. Din pacate la mine se vede clar ca este cordonul foarte scurt, si la cat loc mai are fata nu cred ca se mai desface.

Inca n-am terminat de citit din urma dar am raspuns pe parcurs. Imi cer scuze daca raspunsurile vin prea tarziu sau daca ati gasit deja rezolvarea intr-un capitol la care nu am ajuns sa citesc."

Sarmisa, sanatate multa, imi pare tare rau pentru problemele financiare, eu incerc sa nu le mai bag in seama, ca mai rau ma stresez si nu rezolv nimic. Stiu ca e greu, dar poate va mai ajuta cineva din familie, orice mic ajutor conteaza mult.
Clody, chiar ma intrebam de ce mi s-au umflat gleznele daca toata ziua n-am facut altceva decat sa stau la calculator .

Cris, in primul rand "La multi ani" cu mii de scuze pentru intarziere, daca stiam ca este ziua ta cand eram la mare iti aminteam de baclavale .
Apoi: savureaza ultima zi cu burtica, fa poze si fii tare pentru ca o sa fie totul bine. Iti tin pumnii si abia astept vesti.

Carla, s.35 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De ieri ma chinui sa va scriu de cand mi-a adus Radu laptopu, dar am o printesa care nu ma lasa deloc

Cezariana este cumplita, durerile de dupa, faptul ca cel putin 24 de ore nu te poti ridica din pat si nu-ti poti vedea copilul, etc, dar astea nu conteaza de fapt cand tii minunea in brate.

Ieri nu am asteptat 24 de ore si am zis "nu ma face un uter pe mine" am cerut sa-mi scoata sonda imediat, m-am ridicat din pat desi plangea sufletul de durere si am plecat la fata si apoi imediat am cerut sa ne mute in rezerva.

Avem laptic, dar ii dau si completare cat de cat, este cumintica dar nu ma pot abtine sa nu o alint si incepe sa se invete plangacioasa, simt nevoia sa o am la piept mereu si langa mine, este lumina si universul meu, iar de cate ori ma uit la ea fetelor imi dau lacrimile de fericire. Plang fara motiv; o privesc, o mangai, ii spun ca o iubesc si plang ca un copil.O sa vedeti si voi

Toata familia si toti prietenii au sarbatorit evenimentul, v-am simtit si pe voi clipa de clipa langa mine si pentru aceasta VA MULTUMESC;

Cred ca are un inceput de icter dar astept pediatra; nu-i place deloc sa stea cu mainile in fasa, nu este plangacioasa, este Radu in miniatura, incruntata si bolfoasa, deja am inceput sa comunicam, sunt topita upa ea

Poze nu am cum s apun ca nu mi-a adus Radu cablu de la aparat, dar poate mi-l aduce astazi

O sa va povestesc tot tot cu amanuntul caci am asteptat prea mult clipa asta, insa acum ma doare si operatia ca stau pe scaun si nu pot sta mult.

DECI: SUNT EXTRAORDINAR DE IMPLINITA, FERICITA, INDRAGOSTITA, DEPENDENTA EU DE EA SI NU EA DE MINE, II MULTUMESC CERULUI CA MI-A DAT-O, ma cumpara si ma vinde deja oricand vrea, IUBESC ENORM ENORM

Va multumesc inca o data pentru srijin - citeam si plangeam in acelasi timp paginile de incurajare si felicitari - si revin cu noutati cum pot

38 + minune de Maya Teodora
AMR o zi!!!! Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput