Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(87)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Relusha spune:
Buna dimineata
Ca sa nu ma mai "certe" Maria, din "viteza de raspuns" am raspuns la capitolul 86, incerc sa le mut aici
--------------------------------------------------------------------------------
Citat:
citat din mesajul lui alynta27
Salutare!
Multumesc din suflet pentru incurajarile si vorbele bune!
Azi am ajuns acasa, pe la 2! Fericiti ca am revenit! Atasez poze si va prezint minunea! Cu felicitarile pentru noile mamici si detaliile mai tarziu si zilele urmatoare! M-am gandit la voi!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 39+] cuMatei
Burtica 2
pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Bine ati venit acasa! Acomodare rapida si usoara
37+
AMR 3
cris, FELICITARI pentru nepotica, sa fie sanatoasa, asta e important ca papa ea si creste mare. Cumnatei tale refacere rapida si mult laptic
Blue, Bine ati venit acasa, acomodare usoara si sa creasca mari baietii tai (eu nu pot deschide pozele, nici ale tale, nici ale lui BebeBeca si alte albinute care au contul de poze pe "community webshots") dar sunt sigura ca bebe Yoann este superb
Citat:
citat din mesajul lui roxi2000_ro
sper ca am reusit!vi-l prezint pe Sebi
Roxi, 38 s, Ruxandra Maria si Sebisor
http://picasaweb.google.ro/roxi2000.ro/SebisorSiNoi?authkey=Gv1sRgCMWOnN2bgvH74wE#
baiat mare si frumos! Sa va traiasca!
37+
AMR 3
...sper sa fi reusit ceva 37+
AMR 3
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Relusha spune:
cris, nastere usoara, refacre rapida si o Bobolina sanatoasa, cuminte si mancacioasa hai cris
37+
AMR 3
Relusha spune:
Am schimbat si noi semnatura... aseara nu am rezistat sa stau pana dupa ora 12
O zi buna sa aveti 37+
AMR 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris_82/cris_82.jpg)
cris_82 spune:
La multi ani alinalaura
fetelor nu am inchis un ochi toata noapte..m-am zvarcolit mai ceva ca un limbric..asa ca dau eu
in dimineata asta
nu de alta dar sa nu dorm pe mine azi cand oi scoate copilul
si sa ma trezeasca dr. si sa imi zica "trezirea ..uite-o ca iese!!
"
37+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi la burtici si mai multi
la bebici
AMR 1 SAPTAMANA
sarmisa spune:
Buna dimineata fetelor!
am vrut sa intru ieri,dar nu am reusit...va citesc cand-cum apuc si nu reusesc sa mai apuc sa scriu.Mi-e rusine ca nu pot fi prezenta concret pe forum si cand prind ceva timp sa scriu deja nu mai e de actualitate nimic din ce am citit.
Vreau sa va multumesc celor care s-au gandit la noi si ne-au felicitat pt prima luna...nici nu stiu cand a trecut.Aaron a crescut,am ajuns la 3.260 kg si 52cm, am scapat si de bubita de la fundic,am fost si la control la ochi si pare a fi ok,refacem controlul peste 3luni(asta pt ca e nascut mai repede,dar nu a stat mult in incubator).Suge acum la san, inca e o mica problema cu prinderea corecta a sanului meu stang,motiv pt care mi se si infunda si mai face noduri si il golesc cu pompa, dar se vede ca prinde puteri pe zi ce trece
imi pare rau ca nu ma pot bucura pe deplin de copiii mei si de perioada asta...ne e f greu dpdv financiar si de aceea nici nu am elan la scris si povestit chit ca sunt si multe lucruri frumoase de spus legate de cum l-a primit mayanna pe aaron.
Feliciari Bebe Beca pt primul zambet al Sarei si pt prima luna...e o scumpete de fetita!
La cat mai multe aniversari maria bunica !
Bine ai revenit Carla.Ce bine e sa-ti reincarci bateriile!
Cris nastere usoara , refacere rapida,bebe sanatos si mancacios, va asteptam repede acasa.
Dicirstea...cum te inteleg cu Matei, si eu am avut aceeasi problema cand eram nevoita sa stau in pat, Mayanna ajunsese sa-mi zica zilnic ca atunci cand vine primavara si n-o sa mai fie bebe in burtica o sa pot sa ma joc si sa alerg cu ea si n-o sa mai fiu suparata
oooo,scartie aaron si ziceam si eu ca o sa reusesc sa scriu un mesaj cat de cat, plec sa nu-mi trezeasca fata, incerc sa revin in prima parte a zilei pan se intoarce de la gradinita ca apoi chiar nu mai am timp de nimic
Va imbratisez din toata inima pe toate si iertare inca o data ca nu reusesc sa va raspund fiecareia
clodyac spune:
Buna dimineata burticute si mamici
cris beau eu cafeluta cu tine si iti trimit toate gandurile mele mele si ma rog ca totul sa fie perfect
o sa fie foarte bine si ai sa iti tii printesa in brate
stii eu vreau ca atunci cand o sa ma doara sa ma gandesc ce ma asteapta la final asa ca : Curaj si va fi bine!!!
pupici cris si asteptam vesti de la tine 36+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris_82/cris_82.jpg)
cris_82 spune:
fetele..multam mult de incurajari
LauraOana......uite si niste agitate de la mine pentru tine ca nu cred sa fie acasa atuncea si nastere usoara
philip.......cred ca in momentul asta sunt panicoasa grupului..si fara suparare,dar nu mai vreu negresa
relusha......felicitari pentru noua semanturasi multam fain
Promit ca o sa o pun pe sora-mea sa intre si sa va dea de veste37+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi la burtici si mai multi
la bebici
AMR 1 SAPTAMANA
clodyac spune:
sarmisa imi pare atat de rau ca aveti probleme nu stiu daca te consoleaza dar si noi tot pe acolo ne invartim
stii ce imi spun mereu
noi sa fim sanatosi ca in rest trec toate
stiu ca e greu ca si noi avem niste momente uneori....
ma bucur ca bebe aaron este bine si ca s-a ingrasat sa se faca baiat voinicel
si tu nu te scuza ca noi intelegem si te asteptam mereu cu mareeee drag la noi
iti doresc putere si sa dea dumnezeu sa se rezolve toate problemele 36+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu
clodyac spune:
crissssssssss multa bafta si eu sunt sigura ca o sa iti treaca frica la locul faptei 36+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu