Gravidute prin FIV (40)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Salutare fetelor
Vin si eu sa raportez bebe miscacios si jucacios.

Tot aud ca pe langa dry test sau dublu test se face si test de fibroza chistica. Stie cineva ceva de asta? Ca dr meu n-a pomenit niciodata de asa ceva.

Pup burticutele toate toate

pishko +18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Buna fetelor,

n am mai scris pt. ca am fost cam ocupataieri am fost la control , dr. Ion mi a facut eco transvaginala(e prima data cand imi face)a zis ca sa vedem placenta bine... in finee... placenta nu este previa totala ci previa marginala, din pacate a ramas tot previa...cica exista un risc mai scazut de hemoragie dar tot exista...mai merg peste o luna sa vedem si bebelina cum a crescut, nu mi a zis nimic de morfofetala de trim. III dar mai este timp...

Klu- eu am luat un balansoar pt alaptat si nu numai...este bun si pt linistit pe bebe...de la quelle... cu 90, 00 ron,(dar trebuie sa fi clineta lor ca sa l poti comanda cu acest pret) nu este din lemn dar este f. stabil si bun; cele din lemn sunt f. scumpe, am cautat peste tot si ajung la 6-9 milioane; la mobexpert nu mai sunt , asa cum are Andicu, sunt unele de zici ca esti in Star Trek, m am interesat eu peste tot...

Muffi- imi place ca ai inceput sa rescrii pe forum...si mai ales ca ai lasat superstitiile si ai inceput sa cumperi pt bebe...mai spune ne ce face leutzul? leutza mea este o miscacioasa si cred mai mult ca sigur ca nu s a intors, si ca este trasversal in burtica lui mamieu asa o simt...legat de nume...ca si tine si eu am avut ET ul de sf Nicolae si de asta am ales si numele Nichola; de fapt ficeare din cele trei nume are o semnificatie...Daria este un nume mult dorit de mine, de pe vremea cand totul era doar vis pt. mine...si acum este un 'dar' de la Dumnezeu si Miriam vine de la numele in ebraica al fecioarei Maria; oricum mai vedem si cand se vor naste odoarele noastre, pt. ca multe idei ne vor venii cand ii vom vedea

referitor la placenta previa mie dr. nu mi a dat nici o recomandare,in afara de interzis viata sexuala, pe care si asa o stiam si mai stiu ca nu trebuie sa ridicam greutati, asta e...

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.28 cu Daria Nichola Miriam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui muffinuta
ma uitam si la Moni cat s-a chinuit sa gaseasca ceva potrivit si original pt fetite cu care sa fie multumita pe deplin,nu Moni?

si uite ce nume originale le-am gasit.
Nu sunt pe deplin multumita, dar mai bune de atat, care sa indeplineasca conditiile cerute de mine si sot, nu am gasit.

31+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Hope si mie la 16 sapt. mi s-a spus ca am placenta jos inserata si ca riscurile sunt ca sa apara sangerari. Sper sa nu apara ca nu stiu cum le mai fac fata psihic dupa primul trim. in care m-au chinuit. Dr. a zis ca sa gandim pozitiv si sa speram ca se va ridica, daca nu repaus, fara efort fizic major. O sa vedem la echo. de 20 sapt. cum se prezinta. Asa cum a spus si Raluca stiam si eu ca dupa 28 sapt. se pune diagnosticul de placenta previa.
Sa speram ca fi bine.
Daria bine ca sunteti ok.
Kineta a mai trecut o zi
Va pup si va doresc un we placut si linistit

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

pishko, eu am facut un dry test complex la medsana care pe langa trisomie si down a fost testata hipoacuzia si fibroza chistica.

dariaioana,multam de pont cu balansoarul,esti o bomboana...si eu am gasit preturi variind intre 4-8 mil si nu-mi spuneau mai nimic...o sa-l caut pe cel de la quelle
Referitor la transvaginala, se vede mai bine placenta si colul, mie imi mai face dr meu pt a fi sigur daca e ok colul.

muffinuta, e o incantare sa-ti citesc mesajele...nici eu nu am cumparat nimic pana acum pt a mea...dar am zis ca de sapt viitoare imi finalizez bagajul de spital si incep sa cumpar una-alta. Tu ai spart gheata cu cumparaturile, felicitari !

Klu 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MICKI esti pe aici? Cum a fost inainte sa nasti,ai avut cu cateva zile o secretie apoasa ,ai pierdut dopul gelatinos sau cum a debutat travaliul. Sunt ingrijorata ca de Miercurea trecuta de cand am pierdut o parte din dopul gelatinos(ca medicul a spus ca nu e pierdut tot,pt ca este colul inchis),tot am de fiecare data cand ma ridic din pat,mai ales noaptea si dimineata cand merg la toaleta,cum ma ridic imi curge o secretie ca o apa,ud chilotul mai mereu. I-am spus medicului la control,si a spus ca lichidul este in cantitate normala,dar ce o fi,ca vad ca tot continui sa am aceasta secretie,daca este lichid amniotic si eu stau asa ,dar si sa-l sun iar sa-i spun acelasi lucru,nu stiu,.... sapt trecuta am facut 3 eco,si la toate mi-au spus ca lichidul este in cantitate normala,dar daca nu se vedea bine.....

36+ REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kintea, secretia e mai abundenta la sfarsitul sarcinii.
Nu cred ca s-au gresit toate cele 3 eco, dar iti inteleg panica. Hai sa vedem ce zice Micky.

31+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Muffi Ne-am tot gandit si razgandit cu numele si ne-am hotarat sa-i zicem Natalia.

Kineta, si eu am o secretie mai abundenta, apoasa si mai mereu simt protej-slipul ud. Tot la lichid m-am gandit si eu, dar la toate echo mi s-a zis ca e in cantitate normala, deci presupun ca e doar o secretie mai abundenta.

Am fost dimineata la Baby Expo in Herastrau, cel mai intersant lucru a fost un pix in forma de seringa primit de la Cord Blood Center.

Va pup!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Elena, imi spui pls site-ul de unde ai comandat tu caruciorul?

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Klu Scuza-mi ignoranta, hipoacuzia si fibroza chistica au fost relevante tot din recoltarea de sange si eco pe care le-ai facut pentru dry test, sau e ceva in plus? Ca din cate am inteles drytest este statistica si hipoacuzia si fibroza chistica sunt rezultate cu caracter de diagnostic, sau nu? Fibroza chistica se refera la starea uterului, banuiesc iar hipoacuzia ma abtin sa-mi dau cu parerea la ce se refera sa nu ma fac de ras Nu stiu daca am fost destul de coerenta. Sper sa fi inteles ce te-am intrebat.

pishko +18

Mergi la inceput