Gravidute prin FIV (40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Laura, felicitari pentru micul unguras! Copilasii nostri au acelasi parinte spiritual, Dr Kovacs:)

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Multumesc pt felicitari!

Muffinuta, mi-a placut mesajul tau. :) Pe sotul meu il cheama Keith, nu James. James este numele mijlociu al fratelui lui cel mic. Noua ne plac f mult ambele nume. N-am inteles care e treaba cu terminatia din Nicholas... Am I missing something?

Laura 16+ baby Nicholas James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Raluca

Sunt bine. Am fost foarte ocupata aceasta saptamana asta. Dar gata! Nu ma mai stresez de acum...

Bebelina mea este bine. Am fost vinerea trecut ala cea de a 2-a eco morfo la Medlife. Bebelina avea 587 g, se tot misca, e bine mititica mea si asta ma bucura tare mult. Referitor la placenta, mi-a spus sa stau linistita ca este bine, in limite normale, sa nu-mi fac griji. Colul e ok, e inchis.
Voi merge la urmatoarea eco la sfarsitul lunii iunie, apoi sfarsitul lunii iulie... (una pe luna).

Duminica voi face 6 luni...

Vrem sa zugravim camera micutei..., dar tot incercam sa gasim o perioada mai libera. Am fost la Babyexpo...am ochit un carucior dragut, util, dar foarte scump..., un patut frumusel...in fine, le vom lua usor, usor pe toate.

Ma bucur ca bebelina ta e bine. Sa dea Dumnezeu sa ajungem toate cu bine la final si sa avem copilasi sanatosi.

un pt bebelina ta!

Salutari tuturor fetelor.

h.

23+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

raluca, cu optimism si incredere in DD o sa ajungi cu siguranta sa nasti cand vreu tu...
Nu mai exista nici o sansa sa se ridice placenta ???

hepilica, e in grafic bebelusa ta...ceea ce inseamna ca si placenta este in regula, oricum la ce grad de maturare ai tu nici nu trebuie sa-ti faci griji...e bineee nu te mai stresa.

Eu stiu ca luna a 6a este intre 23-27 saptamani... voi fetelor cum stiti ca este ???

Klu 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hope2009 spune:

Fetelor dragi, dupa o luuuunga pauza, revenim si noi cu vesti.
Azi am implinit 13 sapt si am fost la eco, bebele e ok dar am aflat ca am placenta previa . Nu mi-a fost recomandat nimic special, dr a zis ca vedem cum se prezinta la 20 sapt (nu stiu cum o sa rezist 7 sapt fara sa-l vad pe bebita ). Mai e cineva cu diagnosticul asta?
Daca da, spuneti-mi si mie va rog ce v-a recomandat dr vostru. Am inteles ca nu am voie sa fac efort, sper ca nu trebuie sa stau in pat
Va multumesc si sa aveti un weekend minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello

Klu ce bebelusa mare ai. Sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen.

Hepilica , Raluca ma bucur ca si bebelusele voastre sunt bine sanatoase. Sa creasca mari si sa se nasca la termen.

Moni spor la treaba la aranjatul camerei. Asteptam poze.

Muffi va imbratisez cu drag. Pupici multi de la noi trei pentru voi doi.

Va pup dulce pe toate

elena +30 Ana Maria & Matei Stefan AMR 8 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

elenada, multumesc frumos, Doamne Ajuta si tie la fel !!!
De cand am fost la morfo de 21 sapt si placenta mea avea deja grad maturare 2/3 si mici necroze prin care clar ca nu se hraneste bbelina sunt cam crispata. Dr meu mi-a zis sa caut CELESTONE injectii pentru maturarea plamanilor..am niste promisiuni din Germania sa mi le trimita cineva ca la noi nu se mai gasesc. Azi i-am spus ca voi ati facut dexametazona si mi-a zis ca o sa fac si eu in sapt 31 daca nu o sa le gasesc pe celelalte.
Asta e, vom vedea...

Klu 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hope, si eu am previa si tot de pe la 12-13 saptamani mi s-a zis. E foarte devreme insa acum pt acest diagnostic, undeva dupa 28 de saptamani se poate spune cu certitudine ca e previa.
Mie mi s-a zis ca trebuie sa nu fac efort, sa nu stau in picioare, sa nu duc greutati. Merg inca la munca, pe program redus si ma simt bine, nu am alte probleme si Doamne ajuta sa fie bine pana la capat.

Klu, medicii au fost categorici ca nu se va mai ridica. Nu stiu de ce au fost atat de siguri, probabil au mai vazut astfel de cazuri.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MUFFIMULTUMESC . Many Banimultumesc de intrebare sunt bine,doar ca m-as muta in toaleta,cum ma ridic in picioare nu fac altceva decat sa merg la baie,fac drumuri non stop,si tot am secretia aceea apoasa ud chilotul tot timpul mai ales dimineata.Medicul mi-a spus Duminica,Marti si Miercuri la eco,ca lichidul este in cantitate normala,nu stiu ce o fi cu secretia asta,poate este normala.

36+ REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Hello din nou!

fetelor am spart ghiata,am facut cumparaturi...nu am avut de lucru si am intrat in departamentul de copii pe care il evit de ani de zile...asa ca nu am plecat cu mainile goale...

Moni,sefa mea draga..iese bine camera sunt absolut sigura am vazut si mobila,e superba pe aici nu am fost inca dar am vazut ceva cat mi-a permis pana acum frica asta nebuna...
a propos si eu ma "studiez" in bikini toata ziua,nu mi-a iesit din sange cred ca ramane toata viata asa...pupici la fetite si tie stii cat de dragi imi sunteti numai panica asta nebuna si frica de a citi povesti triste ma fac sa nu intru atata amar de vreme pe forum..Moni ma bucur nespus ca toata gasca de la FIV si zmeurici sunt bine..

Elenada..am studiat cumparaturile,am citit articolele..esti activa jos palaria...eu mai ca melcul pe aici...vorbim,da?mi-era zau ft dor de voi ati fost tot timpul minunate cu mine si m-ati suportat la propriu enorm in vremuri de nebunie si neliniste..de la amandoi(burtoasa sexy-tot asa mi se spune modesta ca de obicei si de la leut bb Nikolai)

Ralucapaun mi-e rusinica scrisei repede mesajul...si te-am omis..iertare..cred ca am pierdut sper doar temporar mai bine de 30% din greierasma bucur ca sunteti bine si fetita creste noi suntem mai la urma de gasca cred ca si tu numeri zilele,sapt ca si mine..sau poate gresesc..te pup cu drag..cat despre retete am lasat-o mai moale ca ma facusem cat casa,vorba sa fie,dar mi-am pierdut pofta de mancare...mananc asa in virtutea inertiei..amandorura..ati ales nume Raluca pt bebelina ta sau mi-a scapat mie?

Fetelor mi se face parul maciuca cand va vad cu AMR-urile..ah, by the way am bronsita mi-e o ciuda,am prescrise niste antibiotice slabe dar sper sa rezist fara ele..doc zicea ca bb e lung se tot mira azi la control..seamana pe rusneac zic eu ,pe bunicul,serios, tata era lungan..ca astia englezoiul meu nu prea

Laura..imi place Keith..e chiar contemporan,uite la asta nu ne-am gandit.. ..dc nu te superi ca te intreb asa de curiozitate de ce numiti copilul dupa cumnat?la noi inclusiv la tatal meu si la barbatu-meu cum ziceam din traditie se da unul din numele tatalui,la fete la fel,aveam un nume superb pt fata..cred eu..chestie de gust...oricum mai cautam..ah,cat despre Nicholas eu l-am vrut asa din orgoliu ca sotul meu e de sange din ala albastriu englezesc si nume 100% UK...ma intrebai ceva :la Nicholas nume frumos zic eu dc pronunti intr-un anumit fel ( spunea sotul meu )terminatia suna ca iarta-mi exprimarea ca partea dorsala )eu prefer varianta engleza dar cum sunt spirituala cred in vise si s-a si implinit la noi,imi tin promisiunea si Nikolai ramane..poate-i mai bine cum ziceam datorita originii mele si in semn de omagiu pt tatal meu pe care l-am iubit si respectat enorm de mult..mai visasem ca are si ochi albastri.eu ii am verzi...sa vezi ce distractie dc iese asa chiar ca mama omida ma fac!oricum nu-s hotarata ,ma uitam si la Moni cat s-a chinuit sa gaseasca ceva potrivit si original pt fetite cu care sa fie multumita pe deplin,nu Moni?
va dorim noroc pe acolo unde sunteti,cam greu acum stiu de la cumnata mea recesiunea se resimte cred si in zona voastra ,ei au noroc sotul ei e sus-pus ca functie ,afaceri si e basca directorul unei faimoase banci americane asa ca ei o duc inca foarte bine in state..venim si noi vara viitoare sper toata familia..sa auzim numai de bine si bafta multa cu sarcina va doresc!

Kineta ma tot gandesc la voi sa fiti bine!multa sanatate!

Miki Doamne ce bune sunt sfaturile tale,habar nu am de unde sa incep!!sunt atat de folositoare..multumim si pupici la frumuseii tai!

fetelor va doresc un weekend super!si pupici tuturor si celor care nu ma cunosc personal ..

Muffinutacu leutul meu iubit

Mergi la inceput