Gravidute prin FIV (40)
Raspunsuri - Pagina 16
BoboMom spune:
Suntem foarte fericiti, pt ca e totul bine! Am trecut printr-o spaima imensa sambata, cand am sangerat puternic si am ajuns la urgenta. Totul este ok, nu sunt probleme si puiul nostru face foarte bine.
Fetelor, daca nu va suparati, puneti-mi si mie un carucior bleu pe prima pagina. :) Da, ni s-a spus ca sigur e baiat.
Sotul meu a fost convins de asta de la inceput. Am fi la fel de bucurosi si cu fetita. Suntem foarte bucurosi ca e bine!
Va
!
Laura
16+ baby
Nicholas James
Moniland spune:
Evy, de abia astept sa ne zici daca a ramas fetita sau e baietel. Eu am evitat medicamentele in timpul sarcinii chiar racita fiind. Am bagat in mine ceaiuri de lamaie cu miere si multe fructe. Doar cand am avut temperatura ~ 38 am luat 1 tb de paracetamol simplu. Dar daca ti s-a zis ca decat racita mai bine cu paracetamol atunci bine ai facut ca l-ai luat. Nu cred sa afecteze cele 8 tb de paracetamolul sinus.
Laura, felicitari pt Nicholas James!
Muffi, ai vazut cum o sa-l cheme pe baietelul Laurei? ![]()

31+
Laura Ioana
Irina Maria
Evy28 spune:
Moni si eu abia astept .Va tin la curent .
Referitor la cele 8 pastile 

acum faptul este consumat .Imi pare rau ca nu am stiut , sa imi fie rusine , insa cu Dumnezeu inainte .Eu cred ca are formate organele la 15 saptamani si nu il va afecta .Oricum nu mai am ce face
.Raceala mi-a trecut .M-am simtit foarte,foarte rau zilele astea .
Lara nu ti-a spus care a fost motivul sangerarii .Saracuta de tine , prin ce momente trebuie sa fii trecut .Ma bucur ca sunteti bine acum .
Evy 15+
andicu spune:
Evy, eu sti ca pana la 12 sapt. se formeaza organele lui bebe, deci primul trimestru e foarte important! tu deja trecusei de 12 sapt. asa ca nu cred ca e o problema! sanatate multa la amandoi!
Laura, felicitari pt
!! 
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******
muffinuta spune:
Neata,fetelor!
Kineta iti tin pumnii stransi stransi safie totul bine pt voi si sa nasti cand vrei tu..!
Miki spun din nou ce copii frumosi ai,nu ma satur sa ii privesc!va felicit din inima..
Nusy 
Laura mama ce surpriza!!ce frumos doi bebei cu acelasi nume in diferite colturi ale lumii!!nu ne cunoastem,dar hai sa te plictisesc cu povestea numelui baiatului nostru,ciudat ca ati ales exact numele pe care noi il avem pt baiatul nostru...ma rog,Nicholas am vrut eu pt ca am visat cu mult inainte de a ramane insarcinata numele,era in vis de fapt Nikolai,tatal meu si familia lui sunt originari din Moscova-fetele stiu povestea le-am povestit visul anul trecut si s-a adeverit..apoi a venit bebe de Sf.Nicolae atunci a avut loc nidarea,ca ET a fost pe 1 dec...James nu imi place sincera sa fiu,nu vreau sa te dezamagesc pe aici e plin de englezi stilati si cu ifose in cercurile noastre si imi aminteste de Forsyte Saga ,e un nume cam invechit,nici macar barbatu-meu nu il foloseste niciodata ii aminteste de taica-sau
sotul meu e englez get-beget,la ei se da numele dupa tata in semn de respect,obligatoriu 2 nume,primul lui nume e luat mult mai placut si modern de fiul lui care e la 31 ani!!sincera sa fiu James al meu -sotul meu spune sa ii schimbam numele ca nimeni prin cercurile noastre nu mai foloseste numele iar sotul meu e la a treia tinerete!!el nu a vrut Nicholas din cauza terminatiei si cica ma injura fiu-meu cand ajunge la varsta scolii...asa ca mai cautam credca avem mare responsabilitate in alegerea lui ..il poarta copilul toata viata!nu-s convinsa desi cu numele englezesc de familie merge bine...ce ciudat ca ati ales exact acelasi nume..poate ca e mai bine sa ramana asa,parca m-ati convins acum..oricum felicitari voua si ce coincidenta!poate si pe sotul tau il cheama James Garner,nu?minunat,avem si sotiorii James,gasesc ca e fantastic atat de departe suntem in lume si totusi..mi se face dor de casa numai scriind in romaneste ca de vorbit pauza numai engleza vorbesc de cativa ani..numai bebeii sa fie sanatosi!sarcina usoara in continuare,Laura !..
si salutari lui James senior,cred ca e mandru nevoie mare ca si sotul meu
Moniland,mama nu iti scapa nimic!!sotul meu rade cica uite honey si romanii adora englezii,i-am citit si lui chestia cu numele,cumnata mea din state -trebuia sa mergem vara asta la ei -ma tot bate la cap sa nu-l numim James..cica e cam out fashion,avem deja discutia de vreo 4 luni iaca un alt bebe roman cu acelasi nume pe care l-am ales noi acum cate luni?nu iti spun numele meu de fata romanesc get-beget ca mori de ras cu Nikolai-ramane in memoria lui tata Dumnezeu sa il odihneasca!-si James merge ca nuca-n perete,basca ce inseamna ca semnificatie,noroc ca al meu e englezoi..Moni va pup din inima,intru la zmeurici mai tarziu am timp weekendul asta am chef de vorba ..acum merg la doc am o tuse seaca ce m-a dat gata azi noapte,pare alergie,m-am umflat de la miere,lamaiie si alte alea..sunt disperata nu stiu ce sa mai iau..va pup cu drag duducilor
ce camera frumoasa aveti,Moni pt fetite..P.S. leutul are buzele mele
tat'su e mandru cica are noroc la sarutat..![]()
Elenada pupici
multi la toti trei si sa stii ca lucrusoarele alese sunt super..de abia astept sa iau si eu cate ceva ,aici avem tot ce vrei..numai superstitia e mare si panica la madame Muffin..
Dariaioanaaici sunt,promit sa scriu mai des..astept si eu cumparaturile..numar zilele si saptamanile..
si de la bebe Nikolai amandorura..
va las ca v-am innebunit..scuze..anticipat va rog mult..
fetelor va imbratisez cu drag si de departe
Muffinuta
cu leutul meu iubit
many_bani spune:
Evy binne ai reveinit si ma bucur tare mult sa aud ca acum esti mai bine.

Kineta azi cum esti?
Cate un pupic ptr. fiecare in parte
16 + 
KLU1973 spune:
evy, eu am racit foarte tare la 7 sapt si am baut ceai cu miere si lamaie la greu, sirop de propolis si paracetamol simplu ca aveam febra 38,5. Cu siguranta organele sunt deja formate, nu te mai stresa...Insanatosire grabnica !
andicu, multumesc mult 
laura, felicitari pentru baietel, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii ! Imi dau seama prin ce ai trecut sangerand...si eu am avut prima sangerare la 13 sapt...dar bine ca e bine...
Eu am fost astazi la o eco mica si bbelina are 1350 gr...a mai crescut galusca mea !!!
Klu
29+
Moniland spune:
Muffi,
.
Eu lucrez tot la camera fetitelor.
Astazi avem in program: montare lustra, montare aplice, montare storuri, imi vine si canapeaua ce am comandat-o pt mine ca sa stau in camera lor, saltelele pt patuturi vin maine. Covor inca nu stiu ce sa iau, dar mai stau un pic ca cine stie ce pica. Mai am de calcat cateva hainute pt fetite, poate azi le fac. La celelalte chestii nu ma bag, dar daca ies bine va pun si poze.Daca va fi cu totul altceva decat imi imaginam o sa fiu dezamagita si o sa ma obisnuiesc.
31+
Laura Ioana
Irina Maria
Fragutza spune:
Bun gasit tuturor!
Girls, eu am mai prestat o echo ieri, asa de control. Fetitza mea e bine, se misca de zor, n-o simt mereu, dar la fiecare echo e agitata, se mai joaca cu cordonul, se foieste intr-una. Placenta e tot jos si mi-a zis ca e riscul mare de sangerare. Colul insa e foarte ok, lung si inchis.
So, eu sunt optimista ca o sa ajung cel putin la 36 de saptamani.
Sunt inca plina de superstitii si nu am cumparat nimic pt ea, mi-am salvat niste linkuri si il trainuiesc pe sot ce si cum.
Muffi, chiar mi-e dor de mesajele tale! Hai, fa-ti timp si mai scrie, despre tine, despre ce mai gatesti, pls
Happy Hepilica ce mai faci?
Va pupa fata!
25+