Gravidute prin FIV (40)
Raspunsuri - Pagina 15
KLU1973 spune:
many_bani, nu o lua personal cu dr tau...noi avem din start o sarcina cu risc...mie mi-a explicat dr meu ca tb mentinuta si greutatea cat de cat in limite normale sa nu mai adauga si alte riscuri celor existente...datorita surplusului de kg creste tensiunea arteriala samd...
Incearca daca poti sa inlocuiesti dulciurile care nu-ti aduce nici un aport proteic bun cu fructe...e piata plina...
Eu am luat pana acum 6,5 kg si el imi zice ca-s multe si mi-a zis inca de la inceput ca max 1kg/luna tb sa pun...dau si eu din umeri si-i zic 'asta e fac ce pot'...
micky, sunt superbi bbelasii tai...si tu esti o mamica foarte bineee...si iti multumim pentru sfaturi si ca ne esti inca alaturi
kineta, asteptam sa ne mai dai cate un semn...
Fetelor nici eu nu am luat nimic pana acum...am facut doar liste si mi-am notat dif site-uri de unde o sa incep sa comand sapt viitoare...mobila bbelinei dureaza o luna pana mi-o aduce samd...
Am gasit ceva convenabil si dragutz zic eu, va dau link-ul poate intereseaza pe cele care nu au achizitionat inca mobila; ca sa va faceti o idee dulap, patut, 2 comode pe mine o sa ma coste 2400 ron;am fost si le-am vazut si arata foarte bine, firma se numeste euro-mega din racari/targoviste.
http://www.mobilatineret.ro/
Sa auzim numai vesti bune !!!!
Klu
28+
nusy spune:
Am vorbit si eu azi cu dr.meu la telefon in legatura cu rezultatul analizelor facute luni,la spital,mi-a spus ca toate au iesit bine,cu exceptia unei infectii urinare pentru care mi-a dat sa iau ampicilina de 500 mg, 1/6 ore,timp de 7 zile.Culmea e ca nici nu simt infectia urinara,nu ma deranjeaza absolut deloc...asta e,acum,pe ultima suta de metri,trebuie sa iau tratament.Bine macar ca celelalte au iesit bine.
Va
si o zi buna tuturor!
Nusy
35+
Ingrid Cristiana
A.M.R. 4 saptamani!!!!
many_bani spune:
Klu, nu ma supar, insa nu stiu cum sa fac sa si reusesc ce vrea dr. Ai dreptate, mi-a expus o sumedenie de riscuri asociate kg. multe, riscuri atat ptr. mine cat si ptr. bebe. Am renuntat la dulciuri si inghetata, paine si ore tarzii de masa. Eu pana acum nu am avut mari probleme cu kg. insa se pare ca acum m-au dovedit
.
Nusy o sa scapi de infectia urinara, ai sa vezi ca o sa fie bine
. Eu ptr. aceasta infectie am luat augmentin 1 la 12 ore timp de 10 zile.
Pupici
16 + 
andicu spune:
Ma bag si eu pe-aici iar, ca mi-e dor
si tare drag imi e sa va citesc!
Kineta, pana una-alta, eu iti urez nastere usoara si bag o gasca de majorete sa te sustina! Sa ai bebei sanatosi, grasunei si cumintei, iar tie, refacere rapida!

Micky, copiii tai sunt o minune! mereu ma uit la pozele voastre si mor de dragul lor, frumosi tare de tot amandoi!! 

Elena, felicitari pt articolul din Tabu si pt ceea ce faci tu si celelalte fete pentru a ne sustine cauza! sarcina usoara in continuare si cat mai la termen! 
Moni, Nusy, Avalon, Betty, Klu,
de la noi!
Numai bine tuturor si cat mai multe FIVoase pe lista burticilor! 
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******
KLU1973 spune:
andicu,gand la gand cu bucurie... pe lista mea de cumparaturi se afla si un balansoar pentru alaptat, sunt in cautari...mi-a placut tare mult cel pe care-l ai tu in camera lui Filip...superr tare ideea...tu de unde l-ai luat??? 
many_bani, targul di Herastrau e din 29 mai-1 iunie.
Klu
28+
kineta spune:
ANDICUmultumesc mult
. MANY BANIsi eu ma asteptam sa iau mai mult in greutate credeam ca voi ajunge la 100,mai ales ca nu am plecat cu kg putine la drum si mai sunt si migniona,si credeam ca sarcina gemelara ma va transforma in elefant,dar toata lumea care ma stie imi spune ca sunt ok ,acum pe ultima suta de metri chiar am mai dat jos vre-o 2 kg,nu stiu de ce.Avem timp sa slabim dupa,sanatosi sa fie copii si noi,ca vom avea timp si de diete. ESTE adevarat ca o crestere in greutate accentuata poate da complicatii precum hipertensiunea,diabet gestational si nu in ultimul rand preeclampsie,dar in acest moment chiar nu ma preocupa greutatea deloc,poate dupa.

36+
REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS
andicu spune:
Klu, l-am luat acum vreo 6 ani de la Mobexpert. Poate mai produc, nu strica sa intrebi, si tin minte ca nu a fost scump! 
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******
Evy28 spune:
Salutareeeeeeeeeeeeeeee !!!!!
Bine v-am gasit .
Doamne cat s-a scris .Am citit si tot mai citesc si nu reusesc sa termin .
Va trimit a toate fetele dulci pupicei .
Mi-a fost dor de voi !!!
Noi ne-am simtit tare bine , am venit odihnita .M-am si plimbat usor , in fiecare zi , asa precaut . Bebele a fost cuminte ,nu mai m-a durut burtica , doar mici intepaturi de la crestere unt sigura ... insa eu nu
. In ultimele zile am reusit sa racesc .Nu ma intrebati cum ca nu stiu .Am luat paracetamol (3/zi ), azi e a treia zi si ceaiuri cu lamaie si parca a mai cedat .Sper sa nu afecteze bebelul , doctorul mi-a zis la inceput ca daca racesc sa nu stau asa si sa iau paracetamol . Ne pregatim sa facem triplu test .
La ultima eco , la 13.4 sapt bebele statea cu burtica la soare , si dr a zis ca fetita mea e baiat , ca are 3 galme prezente pe ecran .Sa vedem si confirmarea la triplu test . Sanatos sa fie .Altceva nu imi doresc .
Si pentru ca trebuia sa ma sperii de ceva , citind pe net despre raceala am aflat ca nu aveam voie sa iau paracetamol sinus .Si eu d'asta am luat 8 pastile in total in astea 3 zile .Ca este contracindicat . Voi ce stiti , afecteaza bebele ? Acum chiar ca sunt speriata .Tratez raceala si fac rau la bebe...sper ca va fi bine mititelul
Fetelor , trebuie sa citesc tot sa fiu la curent .
Evy 15+