Gravidute prin FIV (40)
Raspunsuri - Pagina 19
hope2009 spune:
Fetelor, multumesc mult pt raspunsuri, sunteti minunate! 

Asa cum ati spus si voi, incerc sa gandesc pozitiv si sa sper ca pana la 20 sapt se mai schimba/imbunatateste situatia.
Cu Doamne-Doamne inainte!
Va
si va citesc in continuare, e incredibil cate am de invatat si cate invat urmarindu-va pe voi!!!
Sa aveti un weekend insorit! 
elenada spune:
Raluca ste-ul de unde am luat eu caruciorul este www.dinobebe.ro
Muffi spor la cumparaturi pt bebe. Nu ai de ce sa fii superstitioasa. Bebe al tau este un adevarat leut luptator.
Si eu am scurgeri abundente. La ambii bebelusi lichidul amniotic e in cantitate normala. Asa ca e bine si nici alte infectii sau probleme nu sunt.
Kineta stai linistita. Mai ai putin si iti tii puiutii in brate.
Daria felicitari pentru bebelusa si sper sa nu iti vreeze probleme placenta.
Pishko felicitari pentru cavaler.
elena
+30
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 8 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
KLU1973 spune:
pishko, totul consta in proba de sange pe care o pun cei de la laborator pe o hartie gen sugativa la uscat si ecografia; toate analizele sunt pentru bebe nu pentru tine; down si trisomia sunt statistice, fibroza chistica este o boala genetica care afecteaza in mod special plamanii iar hipoacuzia depisteaza auzul...in ambele cazuri este vb despre bebe. Pe buletinul de analize apare daca sunt prezente sau nu...adik nu se dau procente. 
Klu
29+
Fragutza spune:
Elena, merci frumos! Sunt profund confuzata cu carucioarele pentru copii, o gramada de modele, diferente de pret pe care nu le inteleg. Eu vreau evident unul usor, dar nu stiu daca trebuie sa caut unul care se face si sport sa aiba si landou si scaun de masina.
Fetele cu experienta, ce sfaturi aveti?
25+
Moniland spune:
Raluca, chiar daca nu am experienta, din ce am inteles eu, e nevoie de un carucior care le indeplineste pe toate.
Copilasul nou-nascut trebuie sa stea perfect la orizontala sau ridicat la maxim 10 grade. In pozitia aceasta il plimbi pana la ~ 4 luni. In cazul acesta sau ai nevoie de landou sau gasesti un carucior care se lasa la orizontala. Dupa 4 luni ridici spatarul al ~ 45 grade si apoi cand sta in fundulet il ridici la 90 grade, adica la verticala. Referitor la scaun de masina, poate te-ai gandit la scoica (cos auto), poti duce copilasul in conditii optime cu masina si transporta de la un loc la altul.
31+
Laura Ioana
Irina Maria
BoboMom spune:
Muffi, iar m-am confuzat. Ma tot confuzez in ultima vreme
Cred ca hormonii-s de vina! Deci Nicholas James al tau e inca in burtica? For some reason credeam ca deja l-ai nascut
Cate saptamani ai? Mie nu mi se pare deloc ca terminatia de la Nicholas suna a 'ass' - nu stiu cum il pronuntati voi... Iar James l-am ales ca ne place - se intampla sa-l cheme asa si pe cumnatul meu si am zis ca e frumos sa fie si un nume din familie, chiar daca nu de la tata. Ne-a placut mai mult Nicholas James decat Nicholas Keith. :D 
Laura
16+ baby
Nicholas James
Fragutza spune:
Moni, merci, stii cumva daca mai e nevoie de landou daca scaunul se lasa perfect la orizontala si poate fi folosit pt bebe de la nastere?
Si da, cand am zis de scaun ma referam la scoica. Ea are vreo legatura cu caruciorul? Se poate atasa?
Apoi, din cate am vazut cosuletul asta nu e perfect intins, so, nu poate fi folosit chiar din ziua 1? Sau iar fac confuzii?
25+
Moniland spune:
Raluca, daca se lasa complet la orizontala nu mai e nevoie de landou. In scoica poti tine copilul cam 1-2 ore, nu mai mult, dar cred ca asta numai la inceput cand sunt mici. Sunt carucioare la care se poate atasa scoica.
Scoica o poti folosi de cand aduci bebelusul acasa din maternitate. De fapt e ideal de transportat in asa ceva pana la masina si drumul spre casa in masina, dar obligatoriu prins cu centura.
31+
Laura Ioana
Irina Maria
DORIS_71 spune:
Buna fetelor, vad ca sunteti cuprinse de febra cumparaturilor, eu va citesc mereu si trag aminte ptr. mai tarziu. Eu mi-am jurat ca pana la 4 luni nici macar sa nu intru intr-un magazin de copii, de cumparat nici nu se discuta. Dar citesc sfaturile voastre si am sa le aplic la momentul oportun.
Micky ti-am admirat copilasii si ti-am admirat si spiritul tau optimist, eu cred ca daca as avea 2 copilasi si abia nascuti m-as panica tare mult, tu in schimb faci fata foarte bine si mai ai timp sa dai sfaturi si la fetele de pe aici. Bravo!
Eu astept rezultatul de la bitest, nu stiu daca acesta e dry test sau dublu test in Romania, oricum asa se cheama aici, cu ocazia eco morfologica mi-au zis ca e
, ultima oara am fost la eco ieri si bb avea 8,9cm si totul e ok.
Nu va suparati pe mine dar intru mai rar ca nu prea am ce scrie dar citesc tot. Va
si bb sanatosi la toate.
Doris
14+