otita seroasa

otita seroasa | Autor: nico27

Link direct la acest mesaj

noi incercam lumanarile de urechi,rezultate bune pana acum nu avem,dar incercam.oricum am decis saq amanam operatia cel putin un timp macar pana se reface dupa operatia de la testicole,sper ca poate odata cu vara sa scapam si de raceli si poate si de lichidul din urechi,daca nu va fi inevitabil si o sa-l operam.deocamdata aude bine,nu ia fost afectat auzul.am o intrebare pentru mamicile cu copiii operati:cum s-au simtit copii dupa operatie?au fost pansati?anestezia totalaßa fost in ordine?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

banuiesc ca nu te referi la operatia de polipi ci la cea efectuata la timpane. Noi tocmai ce ne-am operat de polipi (puiul mic are 2 ani si 8 luni) tot din cauza de otita conjuctiva la inceput si seroasa mai apoi la stanga. Au fost 2 luni de viroze consecutive ce au culminat cu otita si abia acum am realizat ca de pe la 1 an se trezeste in fiecare noapte din cauza nasului infundat. Medicul a confirmat dupa operatie ca erau mari polipii si orientati catre canalul auditiv. Nu a fost usor (mai ales dupa) si mai ales din cauza anesteziei - trezitul este o senzatie tare urata, plus ca i-au iritat cumva laringele la intubare si chiar si acum dupa 1 saptamana inca imi spune ca-l doare gatul. Altefel, dupa 4 ore era destul de vesel si mai ales fericit ca plecam acasa.
va dorim sanatate multa si sa va faceti bine repede

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna Nico

Puiul meu a fost foarte greu incercat cu urechile.....7 tubulete si 5 operatii dupa ureche
In primul rand daca este o otita serioasa cel mai bine se pune cate un aerator transtimpanic in fiecare timpan. Este un dubulet de dren care lasa sa i se scurga acel lichid.Poti cauta mai multe despre el pe net.Se mai numeste si tub de ventilatie auriculara.
Interventia de pus tubuletele dureaza foarte.max 20 min cu tot anestezie.

Daca mai ai intrebari...o sa iti raspuns.

Multa sanatate

, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra

D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Inca o intrebare ca nu am inteles foarte bine in mesajul tau...
ce operatie va urma... de mastoidectomie(otomastoidita)sau de polipi?

Daca este vorba de mastoidectomie este o operatie destul de grea.
Mastoidita este proces inflamator acut sau cronic a mucoasei si tesutului osos a mastoidei. Este produsa de obicei de o infectie bacteriana, care s-a extins de la urechea medie.
Operatia dureaza cam 2 ore...depinde ca poate sa durere si 4.
Da va fi pansat tot capul in primele zile.
Insa stii ca recuperarea nu este foarte grea.Administrarea de calmante ajuta foarte mult.

Acum nu stiu daca aceasta este operatia care o va face copilul tau...poate imi dai mai multe amanunte.
Inca o data sanatate multa si curaj!

, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra

D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput