LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(99)
Raspunsuri - Pagina 21
An@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui poohy merci de urari ![]() si de raspunsuri... adevarul e ca la manu a inceput rau de tot criza, face urat cu toti - numai de tata ii e un pic rusine. in copii nu a inceput sa dea, cu noi are ce are. si peste asta se adauga problemele pe care le are cu mine din cauza ca a venit mihnea. insa in continuare pe mihnea il iubeste mult. vroiam sa va intreb ceva - de ziua ei vrem sa o ducem la circ (bine, sambata). stiti ceva de asta: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/852046/Doua-saptamani-de-circ-in-Capitala/ adica - stiti cumva programul (mai ales din titan, dar de oriunde e ok), daca putem merge sa luam direct biletele sau trebuiesc luate din timp, etc? ca nu am timp sa ma duc pana acolo sa ma interesez... daca nu, il trimit pe tata intr-o seara Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia |
La cel din Titan iti spun eu ca programul este de la 19:00 sigur, dar e si mai devreme, parca la 10:00 dimineata. Nu stiu sa-ti spun cu biletele daca trebuie luate in ziua respectiva sau mai devreme, dar we asta a fost aglomerat (noi doar am trecut pe acolo in we, ca Ana avusese deja un "program cultural-artistic" ff incarcat: teatru de papusi, reprezentatii cu clovni in parc vreo 2-3 zile la rand,...). dar vrem si noi sa mergem la circul asta..poate in cursul saptamanii. Daca ajungem, iti spun cum e. Preturile sunt de 30-50 ron, functie de pozitie.
mami de Ana (22 mai 2007)
An@ spune:
Hai ca acum am citit link-ul tau...nu ti-am zis nimic nou, ca de preturi si program scria si acolo, dar n-am citit inainte sa raspund
.
mami de Ana (22 mai 2007)
ancamari spune:
La Multi Ani pt Manucu! Sa creasca mare si sa fie cumintica!
Poze cu Andrei.
http://picasaweb.google.com/fam.faur/20090506#
Graviduta spune:
La multi ani, Manu! Sa cresti sanatoasa, fericita si sa ai parte de multe bucurii si impliniri!
Liviana, merci de raspuns, auzisem de zona Siriului ca e frumoasa. Pentru moment, am facut rezervare la Cheile Gradistei.
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
Ioana13 spune:
La multi ani, Manu!!! Sa cresti sanatoasa si cuminte alaturi de fratiorul tau!!!
La multi ani, Eva Maria!!!
Va multumesc mult pentru urari!!! Pun poze imediat ce le incarc! Petrecerea am facut-o acasa, ne gindeam la iarba verde, dar cum ploua de o saptamina... PAtrick a fost gazda perfecta, a pupat si strins in brate copiii cit nu a facut-o de cind sa nascut, el fiind un tip f sobru
S-a purtat exemplar, cred ca ii facem ziua in fiecare luna!
Azi am fost la servici, iar P a fost ff cuminte cu tata-su si a fost fericit cind m-a vazut acsa, dar nu suparat sau cu repros in ochi!!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
arcadia spune:
La multi ani Patrick de Ioana13! 
La multi ani Eva Maria de catalina_b! 
La multi ani Manu de Poohy! 
La multi ani Alin de Diana! 
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
15+
madaiulia spune:
[S] Manu! Sa cresti sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!
Graviduta si eu tot Cheile Gradistei ma gandeam sa-ti recomand. Am fost acolo chiar saptamana trecuta si am fost foarte incantata. Doar sa va luati haine groase, e destul de rece acolo.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
Graviduta spune:
Acum nu stiu ce sa mai fac, daca sa plecam sau nu, ca am vazut straea vremii pt week-end pe accuweather pt Bran (n-am gasit Cheile Gradistei) si nu pare foarte ok, ceva ploaie si furtuni. 
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
Madi spune:
Buna si 
tuturor capsunelelor ce se serbeaza!!
Am si eu o intrebare. Trebuie sa imi scot chirurgical niste nevi (alunite) suspecte. Stie cineva vreun doctor/clinica unde se fac asemenea interventii in conditii ok?! M-ar interesa si sa aiba laborator bun pentru biopsie.
Multumesc
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
lbelciug spune:
La Multi Ani Riana de Pauly!
Madi, nu stiu sa-ti recomand vreo clinica, dar imi permit sa te intreb de ce vrei sa-ti scoti alunitele? Eu stiu ca e periculos, poate declansa cancerul, ma rog nu stiu f multe detalii, doar ca implica riscuri.
Ella, ati avut serbarea? Noi azi la 4:30 avem cu Matei-cocos si am emotii, ca de fiecare data de altfel.![]()
Didi, mai esti in Ro, ne citesti? Cum iti e?
An@, cand ziceati ca plecati la mare?
Cine poate face capitol nou?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09