LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(99)
Raspunsuri - Pagina 20
CarlaV spune:
Fetelor, am revenit de la doctor, mandra mea are tot dubla circulara de cordon, m-am saturat sa vad asta la eco de 2 luni incoace, se pare ca ne indreptam spre cezariana. 
Multumesc tuturor celor care ne-ati admirat pozele
.
Graviduta, si mie imi place rochita aceea, se potriveste cu marea
. Noi stam din '95 in Mamaia la hotel Sulina, am fost de cateva ori pe an, ne cunoaste toata lumea si ne cauta in coarne
. Conditiile sunt mai bune decat par cand auzi de 2 stele (mobilier nou, baie cu cada si instalatii sanitare noi, termopan, gresie, frigider). Nu-ti recomand hotelul pentru week-enduri decat daca nu dormiti noaptea, pentru ca ei organizeaza petreceri de sfarsit de scoala sau liceu si sunt greu de tinut in frau.
Alyna, multumesc pentru tot, sanatate lui David si concediu placut! Aparatul foto era cel mai tare acum 3 ani cand l-am luat, acum isi mai face treaba, e un Canon Powershot A700.
Anca, ce de aniversari! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati unii de altii
.
Mihamora, multumesc, Saby avea par de cand s-a nascut, i-am taiat bretonul de 2 ori si nu mi-a placut, acum il are pana la barbie. La spate nu m-am indurat sa o tund, nu stiu daca va mai avea carlionti dupa aceea.
Ella, multumesc pentru tot (stii tu de ce)
. Ce emotionanta poate fi prima serbare, wow! De costum nu stiu ce sa zic, nu ma pricep la asta.
Madaiulia, asa este, nu m-am ingrasat nici la prima sarcina si nici acum, dar n-am facut nimic special pentru asta, asa e conformatia mea.
Ioana, la inceputul lunii mai, din 10 zile nu am facut plaja 2, dar apa era rece. Acum o saptamana am facut plaja zilnic, apa era destul de calda comparativ cu inceputul lunii (cam 23 grade) si se putea face baie, dar eu sunt friguroasa, au facut doar tati si Saby de cateva ori. Vremea a fost excelenta, stateam pe plaja pana dupa ora 19.
Carla,
s.37
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
madaiulia spune:
La multi ani capsuneilor de 1 iunie!
Patrick de Ioana13!
Eva de catalina_b!
Addinel ne-ai prins, te cam urmaresc pe blog. Imi place sa te citesc. Eu nu reusesc niciodata sa scriu pentru Andrei, asa rau imi pare.
Poohy si noi suntem im plina criza NU. Uneori ma dispera de-a dreptul. Impinge copiii in parc, e la ordinea zilei deja. Cum se apropie de el, zice "nu pune mana, sunt jucariile mele", iar daca mai insista, ii impinge si ii loveste cu picioarele. L-am invatat sa-si ceara scuze, dar ce crezi ca a priceput? Se tine dupa copiii pe care tocmai i-a lovit si le zice "cere-ti scuze, am zis". Nici nu stiu daca sa rad sau sa plang. Si in plus de cateva zile a inceput si etapa "de ce?". Si imi dau seama ca m-a cam prins fara raspunsuri, trebuie sa studiez problema. De ce ploua? Dar de ce e soare? Dar de ce nu e soare? De ce ne imbracam? De ce mancam? si numai asa o tine.
Ancamari si Andrei cam tot aceeasi cantitate de lapte o bea zilnic. Si nu reusesc nicicum sa o cresc. Incerc sa mai completez cu iaurt, dar nici din asta nu prea mai vrea. Am incercat sa-i schimb cu lapte batut, acelasi rezultat. Daca gaseti ceva solutii, sa-mi spui si mie.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
Graviduta spune:
Ella, am trecut aseara pe la magazinul de artizanat de pe 1 Mai, ca e in drumul meu, si aveau ie si brau, dar nu aveau pantaloni. Aveau unii foarte mici si scortosi si altii care mi s-au parut prea mari si, oricum, erau bej inchis, nu albi.
Carla, merci pentru raspuns. Atunci nu mergem la hotel Sulina, daca e asa zgomot. Aflasem acum un an de un hotel k lumea, dar nu mai stiu cum se numea. Cred ca o sa mergem sa inchiriem la fata locului.
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
An@ spune:
La multi ani, Manu (de Poohy)!!! sa cresti mare, sanatoasa si sa ai muuuuult noroc!
mami de Ana (22 mai 2007)
An@ spune:
Asteptam poze cu torturile sarbatoritilor: Bogdanel, Elias, David Gabriel si Patrick!!!!![]()
mami de Ana (22 mai 2007)
Graviduta spune:
Recomandati-mi si mie o locatie la munte cu conditii bune de cazare. Vrem sa plecam in we cu Mara si ne-am cam saturat de Predeal, unde mergem de obicei, iar la Gainusa de munte (Cheia) nu raspunde nimeni ca sa fac rezervare.
Alina si
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
ella_74 spune:
In primul rand La multi ani lui Patrick de Ioana si Manuca de Poohy!
Alina, multumesc mult, trebuie musai sa ajung si eu pe la magazinul ala ca i-am rezolvat partial tinuta lui de serbare; pe str. Popa Nan e o pravalie care inchiriaza costume de serbare si cum e aproape de gradi, dimineata am trecut pe acolo; bineinteles ca nu au costume pentru prichindei de 2 ani asa ca am luat unul p-o-p-u-l-a-r mai mare; numai ca pantalonii sunt oribili , de palstic si deci tre sa caut pantaloni.
Ref la pensiune, ai fost vreodata la Cheile Gradistei? sunt cateva hoteluri si pensiuni grupate, apartin familiei Garbacea; si au si loc de joaca pentru copii; este in drum spre Moieciu de Sus; am fost ultima oara de ziua mea, in martie.
Noi am stat la vila Ana care e ok.
Graviduta spune:
Da, am fost la Cheile Gradistei acum vreo 2 ani jumate, am stat la hotel parca. Sau nu mai stiu daca era vila, dar facea parte dintr-un lant care apartinea aceleiasi familii, e posibil sa fie vorba despre familia de care zici tu. Edit: nu, am stat la minihotel Cheia, acum m-am uitat.
Poate gasesti niste pantalonasi din in in magazinele pt copii. Si la magazinul asta de pe 1 Mai erau scortosi, nu mi-au placut. Ma gandeam sa intrebi educatoarele/mamicile de la gradinita de unde iau ele, poate iti dau idei.
Alina si
lbelciug spune:
La Multi Ani Manu de Poohy! Sa cresti mare si frumoasa alaturi de fratiorul tau, Mihnea!
An@, nu stiu cand o sa am pozele, oricum tortul a fost unul obisnuit, cu frisca si fructe facut de o cunostinta.
Gravi, parintii mei au fost acem 2 sapt catre Intorsura Buzaului si s-au oprit cu vreo 25km inainte de aceast alocalitate, undeva langa baraj, pe malul Siriului: http://www.flickr.com/photos/demonikred/2734972839/in/pool-blackandwhite Ei au fost f impresionati de zona, sunt si multe pensiuni, vile, daca va decideti pt o schimbare, as zice ca sigur gasiti cazare la fata locului.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09
poohy spune:
merci de urari

si de raspunsuri... adevarul e ca la manu a inceput rau de tot criza, face urat cu toti - numai de tata ii e un pic rusine. in copii nu a inceput sa dea, cu noi are ce are. si peste asta se adauga problemele pe care le are cu mine din cauza ca a venit mihnea. insa in continuare pe mihnea il iubeste mult.
vroiam sa va intreb ceva - de ziua ei vrem sa o ducem la circ (bine, sambata). stiti ceva de asta:
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/852046/Doua-saptamani-de-circ-in-Capitala/
adica - stiti cumva programul (mai ales din titan, dar de oriunde e ok), daca putem merge sa luam direct biletele sau trebuiesc luate din timp, etc?
ca nu am timp sa ma duc pana acolo sa ma interesez... daca nu, il trimit pe tata intr-o seara
Anca, Manu
02.06.2007 si Mihnea
09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia