LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(99)
Raspunsuri - Pagina 19
angelabv spune:
LA MULTI ANI DAVID !!!
LA MULTI ANI ELIAS !!!
LA MULTI ANI MARIA ANTONIA!!!
Noi am avut o petrecere micuta, am mai pus poze deaici , daca nu se vede link-ul , pozele sunt in semnatura ...Nicole a fost incintata de baloane, tort,verisoarii ei care au 8, respectiv 10 ani si fiul prietenei mele care are 7 ani...Din pacate nu am avut prichindei pe care sa-i invitam, speram ca pina la anul sa ne facem prieteni de aceeasi varsta.
alynta27 spune:
La multi ani, copilasilor!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
diana spune:
LA MULTI ANI !
cu intarziere (am fost plecati)
Bogdan de Liviana
David de Didialex
Maria Antonia de Monytza
Elias de Elteka
si pentru azi
Patrick Alexandru de Ioana13
Eva Maria de catalina_b
noi suntem bine, ne pregatim de petrecere fiindca e ziua lui Alin. Face 7 ani
. Sunt curioasa cum va reactiona Toni printre atatia copii.
Oau , Ella!! Prima serbare!! Cand a avut Alin prima serbare (si era mai mare, avea 3 ani si jumatate), eu aveam cele mai mari emotii!! L/am dus si la coafor sa/i faca tepi (era arici).
Vroiam sa raspund mai multor fete dar...am uitat
Revin mai tarziu
lbelciug spune:
Multumim pt urarile adresate lui Bogdanel: madaiulia, Gravi, arcadia, mihamora, an@,Chiquitita, doxinu, vas, ella, ioana13,Ramona7, addinel, Madi, diana.
WOW, ce felicitati am fost! Va pup si va multumesc mult! 
Am petrecut ca de obicei la casuta noastra, cu un gratar si cativa invitati. Sarbatoritul nu a suflat in lumanare pt ca tati a uitat sa cumpere, insa a mancat din tort si a starnit gelozia lui Matei care a fost pe locul 2 in materie de atentie.
Am facut si poze cu poznasul care a impuscat cu pistolul cu apa in toti invitatii, insa mai dureaza pana intru in posesia lor.
La multi ani pt David de Didi, Elias de Elteka, Patrick Alexandru de Ioana13!
Sa va traiasca flacaii, sa fie sanatosi si norocosi!
La multi ani pt Maria Antonia de Monytza si Eva Maria de Catalina_b!
Sa va traiasca printesele si sa va bucure viata!
Diana, La multi Ani pt Toni si petrecere frumoasa!
La multi ani tuturor capsuneilor cu ocazia lui 1 iunie! Sa ne traiasca, fetelor!
Carlav, arati senzational de bine, f sexy in costumul de baie. Unde ati fost mai exact la mare, ati facut plaja zilnic?
Ella, din proprie experienta as zice ca e mai bine sa-i confectionezi un costum daca ai posib sa gasesti o croitoreasa: cumperi material alb pt un costum si o banda tricolora sau un mileu rosu traditional din care tai fasii pt brau eventual pe bluzita/pantalon. Cauta pe net un model si da-il pt inspiratie celei care te poate ajuta cu confectionarea lui. Cel mai simplu ar fi camasa si pantalon alb peste care pui fasiile tricolore cumparate de la mercerie. Uite aici un model: http://www.artizanat-online.ro/view_pic.php?fid=73_162954_medium_PICT0002a.jpg
addinel, vine BB2 sau nu m-am prins eu de ce vei sta un an acasa?![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09
poohy spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor!
Si LA MULTI ANI tuturor capsuneilor, surioarelor si fratiorilor de 1 iunie!
Si de ce nu si mamicilor si taticilor, ca si noi mai suntem un pic copii... 
Azi e 1 iunie, 7 ani de la prima intalnire cu sotul, 3 ani de la cununia civila, 3 ani fara 2 zile de la cununia religioasa, 2 ani fara o zi de la nasterea lui Manu, 2 luni fara 8 zile de la nasterea lui Mihnea, si pot sa zic ca sunt fericita 
Viata, cu bune, cu rele, mi-a adus multe bucurii si am de ce sa fiu recunoascatoare 
Manucu e oficial in perioada "nu", in care vrea sa faca numai ce vrea ea, altfel face urat, cu urlete, tipete, plansete, chiar si trantit, in care totul e al ei (a inceput sa ia jucariile copiilor :() Si nu stiu ce sa ii fac... Am inteles ca e o faza, am si super rasfatat-o ca sa compensam pentru Mihnea, tot timpul a stat cineva langa ea si i-a facut toate chefurile astea 2 luni, si acum am rezultatul...
In parc sunt copii care trec prin aceleasi faze, capsuneii fac si ei asa? Sau doar Manuca s-a transformat acum dintr-o fetita cumintica intr-una super rasfatica, de a trebuit sambata sa o iau pe sus in urlete si plansete de se uita lumea ca la urs la mine? Are momente in care nu te intelegi deloc cu ea...
Anca, Manu
02.06.2007 si Mihnea
09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
Graviduta spune:
Si Mara mai are faze de-astea, nu tot timpul si nu cu oricine (se pare ca eu sunt preferata) si eu chiar o iau pe sus si nu-mi mai pasa de ceva timp de ce zice lumea. ![]()
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
ckristina spune:
Bogdan
de Liviana
David
de Didialex
Maria
Antonia de Monytza
Elias
de Elteka
Patrick
Alexandru de Ioana13
Eva Maria
de catalina_b

La multi ani, copilarie! Brancusi spunea ca cel care a uitat sa mai fie copil a murit de mult. Asadar va doresc ca bucuria simplitatii si inocenta sa-si recapete locul in inima voastra, pentru a putea trai din plin fiece clipa!
ella, succes la serbare; astept poze cu micul geniu
poohy, noi avem senzatia ca cineva ne a schimbat copilul.... aceleasi crize si nuuu uri; de multe ori cred ca gresesc undeva dar cititnd aici la capsunei si vazand ca majoritatea fac asa parca ... trec altfel;stiu sigur ca trece periada asta si astept "rabdatoare"
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Alyna24 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CAPSUNEILOR!SA AVETI O ZI MINUNATA!
Am intrat si noi in clubul capsuneilor bolnaviori.E cam deranjat la stomacel dar sper sa-si revina repede.David inca este la tara, am fost in wk la el si mi-e din ce in ce mai greu fara el acasa.Vineri seara plecam in concediu(fara el) si il mai vedem peste 2 saptamani.Sper sa treaca repede dar in acelasi timp sa ne si putem relaxa un pic.
Ella, felicitari pt prima serbarica!Sa fie cu noroc!
Apropo, inca n-am semnat actul acela.....dar n-am incotro.Asta e viata!![]()
Carla, ti-am admirat printesica si burtica.Sabi e superdulcica, se vede ca i-a placut la mare.Sper sa se invete si David cu marea ca tare nu i-a placut saptamana trecuta cand am fost cu el.
Sunt super pozicile in care taticul o arunca in sus pe Sebi....ai prins bine acele momente.Si aparatul banuiesc ca e f bun.Iar tu....ce sa mai zic?Parca nici n-ai fi gravidutza!Felicitari pt mentinere!Sa ai o nastere usoara!
Graviduta spune:
Carla, e foarte frumoasa Sabina. Si-mi place rochita ei de-aici http://sabina.geneza.ro/poze/?level=picture&id=1797 . Mara mea e cu "bugii" (blugii), trebuie sa o admiram foarte tare cand o imbracam in rochita ca sa o accepte.
Unde v-ati cazat? M-ar interesa si pe mine pentru week-enduri, mai ales daca au fost conditii bune.
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
ancamari spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!
La multi ani (mii de scuze pt intarziere!) pentru
Bogdan de Liviana
David de Didialex
Maria Antonia de Monytza
Elias de Elteka
si La multi ani pentru
Patrick Alexandru de Ioana13
Eva Maria de Catalina_b
Alin de Diana - petrecere frumoasa!
Eu sunt in urma cu cititul, sambata am serbat si noi copilul stand in casa la tara din cauza ploii, dar a fost frumos si asa. Andrei a fost foarte agitat, nu a dormit, nu a mancat. Ieri am fost la un botez fara Andrei care acum e la mama, sa vad cat rezist fara el, azi am multe treburi prin casa, cred ca abia maine ma duc sa-l vad. A inceput sa refuse laptele, nu stiu cum sa mai procedam, si asa bea el max 250-300 ml/zi. Ma intorc sa citesc.