LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(99)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

la muuuuuuulti aaaaaaaaaani! pentru bogdanel de liviana, davidutz de didialex, albastrica de monitza si elias de elteka! sa cresteti mari si sanatosi si sa le bucurati toata viata pe mamicile vaostre speciale! la multi ani si voua mamicilor, sa va traiasca piticii si sa ramana mereu senini ca acum.

fetelor, am si eu o problemuta. duminica viitoare plecam in concediu si nu am gasit nicaieri scutece ptr mare... mariuca nu face inca la olita. puteti sa imi spuneti si mie de unde sa iau? multumesc mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Bogdan, Maria Antonia, David, Elias,

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Addinel, eu am luat anul trecut de la Cora. Probabil se gasesc si in farmacii mai dotate.

Carla, ce fete frumoase sinteti voi! Si mai vine una! Tati cred ca e f fericit! E rece apa marii?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Addinel am vazut ca e un subiect despre scutece de apa la parinti. Nu am citit cu atentie, dar erau citate Cora, Carrefour si Real printre locurile unde se pot gasi. Cum e Mariuca acum? Ce era pana la urma cu eruptia de pe piele?
CarlaV super pozele le de lare. Si nu te-ai ingrasat deloc in sarcina.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Addinel,
noi am luat scutece de apa din carrefour; dar sa stii ca pampers-ul de apa nu are puterea de absortie a unuia normal , deci sa i-l pui numai inainte de a intra in apa, altfel sta uda la fundulet; am patit noi asa cu .

Carla,
ti-ai luat de-o grija cu concediul; dar stiu ca ai stat la mare
am vazut pozele cu Saby; se vede ca s-a simtit bine.

fetelor,
am fost tare emotionata vineri, ca in rucsacelul lui de gradi am gasit un dosar completat de educatoare cu toate activitatile din timpul saptamanii iar pe ultima pagina ma anunta ca pe 12 iunie are serbare; prima lui serbare!!!!
si trebuie sa-i gasesc costum, nici nu stiu exact ce, ca este Nica din Amintiri din copilarie.

Cine ma ajuta deci cu un costum po****r?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

LA MULTI ANI DAVID !!!

LA MULTI ANI ELIAS !!!

LA MULTI ANI MARIA ANTONIA!!!

Chiqui - multumesc pai asa cred eu, dr nu mi-a sugerat nimic inca

Madaiulia- multumesc frumos

Vas -multumesc din suflet Da, se poate sa ma insel

Ella - multa sanatate lui Bob! Felicitari si spor la pregatiri pt serbare.

Carla - bine ai revenit! Frumosa burticuta. Ce par lung are Saby si ce frumoasa eMichelle 14+ si DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

Buna fetelor!Scuze de deranj!!!Vin in intampinarea voastra cu o propunere pt voi si prichindeii vostrii.Am pt inchiriat in aceasta vara 3 camere intr-o vila de lux cu tot confortul,acces la bucatarie.Vila este situata in Mangalia la 400m de plaja,langa sttiunea Saturn.Preturile sunt f bune.Dcac va intereseaza ma puteti suna la nr de tel 0723498041.Pupici si inca odata scuze de deranj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

Buna fetelor!Scuze de deranj!!!Vin in intampinarea voastra cu o propunere pt voi si prichindeii vostrii.Am pt inchiriat in aceasta vara 3 camere intr-o vila de lux cu tot confortul,acces la bucatarie.Vila este situata in Mangalia la 400m de plaja,langa sttiunea Saturn.Preturile sunt f bune.Dcac va intereseaza ma puteti suna la nr de tel 0723498041.Pupici si inca odata scuze de deranj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

Cine ma ajuta deci cu un costum po****r?

Ella, eu i-am cautat MArei costum po****r anul trecut ca vroiam sa o imbrac la turta. Din pacate, n-am gasit ceva "pro" pe masura ei in Bucuresti; i-am luat o rochita de la targurile de artizanat dinspre munte. Dar, ca idee, poti sa incerci la magazine de artizanat sau nu stiu daca au la vreun muzeu (al satului sau al taranului roman). Magazine de artizanat gasesti de ex pe 1 Mai spre intersectia cu Averescu sau pe Dorobanti, cum treci de Perla spre piata Dorobanti e pe dreapta undeva, un magazin destul de mic, din cate imi aduc aminte.

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

ioana, madaiulia, ella multumesc de raspunsuri. azi am cautat in carrefour si nu am gasit. am sa merg si in cora. eu pe plaja intentionez sa o tin in costum de baie normal, dar pana in pranz cand face treaba mare va trebui sa-i pun pampers sa nu avem surprize

madaiulia te-am prins... ne citesti pe blog, nu? cu eruptia... a fost exantem viral, pana am ajuns la medlife ii trecuse deja, m-a luat dr la misto "care bube?" bine ca e mariucu ok.

ella vezi ce baiat mare ai... are deja prima serbare... vroiam si noi sa o dam pe mariucu la gradi din toamna, dar se pare ca visul meu de a petrece mai mult timp cu ea se va implini in curand (desi intr-o cu alta conjunctura) asa ca, daca tot voi sta acasa, o sa ne alintam vreun an impreuna.

Mergi la inceput