LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(99)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Citat:
citat din mesajul lui An@

Hai ca acum am citit link-ul tau...nu ti-am zis nimic nou, ca de preturi si program scria si acolo, dar n-am citit inainte sa raspund .

mami de Ana (22 mai 2007)

M-ai ajutat - in articol scria - intre 10 si 19 - deci nu orele exacte... Stii cumva unde in parcul Titan este? Am inteles ca e mai mare - pe unde trebuie sa se duca sotzulache?
Suntem tare inghesuiti cu timpul...

LA MULTI ANI!!! sarbatoritilor!

Madi, nu stiu sa iti raspund, dar multa sanatate Eu am o prietena rezidenta la dermato (la inceput ca a schimbat specializarea) si care si-a scos niste alunite - dar la spital. Daca vrei intreb mai multe amanunte.
Si mie mi-au iesit multe prostii dupa sarcini... Mai astept ca poate mai trec

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Un anunt scurt: a nascut Dicirstea, am vazut la odiseea de mai-iunie 2009

"LA 10:05 S-A NASCUT THEODOR CRISTIAN, 3,3 KG", BEBE DE DICIRSTEA"

Felicitari! Refacere rapida si bebe sanatos!

Ramona si Razvan [19.06.2007]
Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Capitol nou aici. Am ajuns la capitolul 100.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Madi, nu stiu sa-ti recomand vreo clinica, dar imi permit sa te intreb de ce vrei sa-ti scoti alunitele? Eu stiu ca e periculos, poate declansa cancerul, ma rog nu stiu f multe detalii, doar ca implica riscuri.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09

Liviana vreau sa le scot la recomandarea medicului dermatolog. Daca sunt scoase chirurgical, reduc riscul de raspandire a celulelor canceroase, nu il maresc. Sper sa nu fie cazul meu. Oricum, in cazul alunitelor dubioase, asta e singurul tratament care functioneaza, din ce am citit.

Pana la urma cred ca voi astepta sa se intoarca din concediu doctorita care mi-a recomandat excizia, si o voi face la clinica unde lucreaza dansa. Eu voiam initial sa urgentez putin procesul.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput