LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(99)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Tot eu...am reusit sa pun ceva poze, in semnatura...am imbracat chiar si o rochita azi, pentru tort si citeva poze, dar apoi am revenit la tinuta de joaca si am iesit afara ...

Un weekend placut va dorim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

arcadia, felicitari pt bb-baietel :) sarcina usoara si bb sanatos!

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

margelute noi de 1 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani, Rares!

Arcadia, bravo, baietel sa fie atunci! Tati cred ca e f bucuros, tu vroiai fetita?Chiar vorbesti serios cu BB3?
chiquitita, merci, scumpica tare mandrulitza!
Didi, drum bun si poate ne dai un semn si din Ro!
Mica, Elteka, pe unde va ascundeti?
Angelabv, v-am vizionat si eu, cel mai mult mi-a placut poza cu murdarica la nisip/pamant. Vorbesti in Ro cu ea?

Mie imi pare tare pt operatiunea olita, cred ca la noi ar fi avut succes caci printre picaturi il mai puneam pe B pe ea si chiar facea. Din pacate nu ma pot tine de acest proces constant in sensul sa-i scot definitiv pampersul pt ca nu sunt cu el 100% din timp, iar la cresa nu e pus des la olita. Cum concediul este sub semnul intrebarii, inca nu stiu cum l-oi dezvata, dar as fi vrut tare mult in vara asta sa scapam de pampers.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Liviana,multumim ca ne-ati vizionat, ii place tare mult afara... eu vorbesc cu ea romaneste, si sunt si parinti mei aici asa ca toata ziua se vorbeste romaneste, numai seara e cu tati, dar intelege si engleza, si repeta dupa el, plus ca dimineata are un show al ei, Super Why ! si uneori Dora...intelege amindoua limbile, dar abia acum a inceput sa "vorbeasca" mai mult.

Operatiunea OLITA , e programata pentru saptamina viitoare, am asteptat sa faca 2 anisori- acum doar se joaca cu ea, a avut o perioada cind a facut si la wc mare, cu colac, dar asa e, daca nu am scos diapers'ul...atras ea concluzia ca tot acolo e mai la indemina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

ckristina multumesc chiar m-as bucura sa am fetite in vizita sper ca bianca e ok acum.

madaiulia multumesc simpatic andrei cum te trimite sa iti cumperi suzeta

angela frumoase pozele voastre ce frumos e la voi bafta cu operatiunea scapat de scutece, poate reusesti chiar direct la reductor daca zici ca a mai facut.

corap multumesc m-am uitat un pic pe pozele cu margelute si mi s-a parut ca e disponibila libelula albastra..daca este o iau si daca ai chef stabilim si cand ne vedem

liv multumesc ai ghicit bine, tati e bucuros ca e baietel eu voiam fetita, dar cel mai important e sa fie sanatos, nici cu 2 baietei nu e rau si vorbesc serios cu bb3, ba m-as gandi si al patrulea daca as gasi o solutie sa pot lucra in continuare. succes cu operatiunea olita.

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui arcadia
corap multumesc m-am uitat un pic pe pozele cu margelute si mi s-a parut ca e disponibila libelula albastra..daca este o iau si daca ai chef stabilim si cand ne vedem

Ia-o, ca-i misto.

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

NOU: Mancarica pentru o inimioara puternica

Acizii grasi omega 3, o categorie speciala de grasimi din grupa acizilor grasi polinesaturati, au virtuti extraordinare asupra sistemului cardiovascular.

RETINE!

O alimentatie care contine acizi omega 3 trebuie sa fie completata de una care sa aiba si omega 6 (seminte si ulei de floarea-soarelui, ulei de arahide, ulei de masline, ou intreg). Cantitatea de acizi omega 3 recomandata este de 1,4 g/zi.

Cele mai bogate alimente pentru o inimioara puternica:

* peste (somon, cod, ton) si ulei de peste (pestele gras oceanic (somon, hering, macrou, cod, ton) este cel mai bogat in omega 3).
* broccoli, spanac, soia (contine fier, potasiu #537;i de doua ori mai multa vitamina C decat portocala).
* nuci (mentin elasticitatea #537;i flexibilitatea arterelor).
* ulei de germeni de grau (uleiul de masline virgin protejeaza cel mai eficient inimioara micutului).

SURSA REVISTA MAMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Poohy, Ckristina, Angelabv - multumim pt urari!

Arcadia - bravo pt bb baietel!

Noi maine il serbam pe Andrei la un gratar la tara, sper sa nu ne ploua. Asa ca o sa vedeti poze saptamana viitoare. M-a omorat cu trezitul noaptea trecuta: de 4 ori, plus trezit la 6 si adormit dupa 7, abia am putut sa ma imbrac si sa plec la serviciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

DidiAlex io am zis ca daca STEFAN nu mai suge nici nopatea nu se va trezi,insa am avut dreptate doar pentru o perioada.Dupa aceea se trezea si cerea lapte.Cum eram sigura ca foame nu ii este ii pregateam cand se trezea un biberon special:Daca manaca 200ml io ii dadeam 100 lapte si 100 apa,amestecate,apoi am continuat sa-i dau din ce in ce mai putin lapte,pana am ajuns de lua o gurita si se culca.Acum stie ca laptele de noapte e "caca".Se trezeste doar la 7.30,bea 200ml -300ml si mamanca micul dejun cam dupa 1 ora jumatete 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Am ajuns acasa azi dupa amiaza si Andrei a facut saracutul o viroza destul de serioasa. Asa rau imi pare de el cand il vad cum tuseste si e mereu cu nasucul infundat. Si e marait si suparat tot timpul. Asa rau imi pare de el. Mi se pare ca nu a fost niciodata racit asa rau. Si in plus nici eu nu sunt in cea mai buna forma. De fapt eu de o luna si jumatate o tin din viroza in viroza, cred ca sunt la a 5-a. Imi trece o zi- doua si apoi iar ma pricopsesc cu un virus. Si e numai cu dureri in gat groaznice si tuse iritativa care ma scoate din minti. Oboseala isi cam supune cuvantul. Noroc ca Andrei e mai rezistent in perioada asta, acum e prima data cand face ceva serios, si a fost in contact cu mine permanent.
Doxinu ce mult lapte bea Stefan! Andrei abia daca bea cate 50-100 ml seara si dimineata. Si asta cu rugaminti de jumatate de ora cel putin. Nu stiu ce sa-i mai fac sa-l coving. O sa incerc cu lapte batut dupa ce-i trece viroza, poate avem mai mult succes.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput