LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(99)
Raspunsuri - Pagina 14
ella_74 spune:
Ramona,
NEXT e mai bun ca TEX dar cred ca si preturile la TEX sunt mult mai bune decat la NEXT.
Ca baiat inalt aveti!
Nu stiu daca o sa fie "the one" ca e asa rusinos; a invatat poezii la gradi dar daca e sa le spuna acasa, se piteste pe dupa canapea
Si fiindca in grupa majoritatea au 3 ani, se vede diferenta neta intre ei, nu neaparat la vorbire, ca si nu e mai prejos aici, ci la dezinvoltura.
Ancamari,
Multumim.
La multi ani lui Andrei!
Acum 2 ani, pe vremea asta, ma tot intrebam daca ai nascut , ca stiam ca nu faci cezariana si pana la urma n-ai scapat.
Ai mai vorbit cu dr Radoi?
Deci te reintorci in campul muncii...
Liviana,
Da, avem dulapior in clasa iar in baie se intra direct din clasa, asa e pentru grupa pre-mica.
Cred ca asa voi face, ca uneori tati desi ii pregatesc ce tre sa ia la gradi , uita.
Lavini,
si eu l-am tinut in weekend fara pampers, dar din placere ca sa ne incercam multele perechi de chilotei si boxeri; de cateva ori a cerut la olita dar de multe ori l-am gasit pishulit.
Iar e incantat sa-i pun "chilotei de bumbatel" (bumbacel).
poohy spune:
La Multi Ani sarbatoritilor din ultimele zile!
Merci pentru sfaturi Mi-am revenit si eu, si Mihnea :)
Felicitari capsuneilor care au scapat de pampers!
Noi marturisim ca nu vrem sa facem la olita si inca ne sugem degetul :D Dar nici nu incep nimic pana nu face Mihnea 3 luni...
Nu stiu cati cm are Manuca dar a crescut in ultimul timp si nu ii mai vine nimic, zici ca e cu haine de imprumut :D Tb sa ajung in weekend pe undeva cu ea
Am fost cu ea la BabyExpo, tati s-a plimbat cu caruciorul in parc, iar noi ne-am distrat :D Ne-am facut de pomina. Nu mai vroiam sa plecam din sectorul cu gradinite, si vroia sa fure tot de pe acolo - a culminat cand se chinuia sa miste 2 fotolii (din acelea micute cu personaje din disney) ca sa mi le puna in brate, sa le luam acasa, bineinteles impreuna si cu papusa, ursuletul si magarusul
Si tot striga "ale mele ale mele" :))) Mi-au trecut si nervii de la trantit pe jos etc, m-a bufnit rasul :)))
Eu aveam mainile pline cu cadouri (ca deh, facem 2 anisori) si nu stiam cum sa o iau de acolo :D O rasfatata are mama, si in curand (daca nu deja) si Mihnea va deveni un mare rasfatat :D
Numa' haine nu am putut lua, ca nu am ajuns la ele, a trebuit sa o iau repede pe sus ca i se facuse foame lui Mihnea
Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
chiquitita spune:
Liviana: http://family.webshots.com/album/571954239YxfSBo
Florentina: mandru tare cocoselul tau!
Ella, tati era la tenis (incepator , de 2 luni) ea se omora cu niste mingi si il incurca pe tati desigur.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
arcadia spune:
acum m-am intors de la eco si se pare ca bb e tot baietel. nu e 100% sigur dar aproape. asta inseamna ca il facem si pe al treilea
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 14+
doxinu spune:
arcadia felicitari,conteaza sa fie santos,sa nu fi dezamagita
Noi recunosc nu facem la olita si nici nu vrea sa auda de ea.Am trecut la chilotei pe care am zis io ca daca se simte ud pana la urma il conving.Daca vede ca nu il schimb ca ii zic ca am treabase duce in sufragerie si de dezbraca singur .Am zis ,ma consolez io, ca nu am vazut nici un prieten de-l nostru sa faca inca in pampers si poate cu putin noroc nu o sa fie el primul care o sa ramana asa
chiquitita spune:
arcadia, felicitari, sanatos si norocos sa fie!
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
arcadia spune:
multumesc ioana, nu sunt foarte dezamagita, asa cred si eu ca cel mai important este sa fie sanatos. pana acum este totul bine, sa dea Domnul sa fie asa si in continuare
dar sper al treilea sa fie fetita
multumesc chiqui
i-am dat si eu mamei insarcinare sa il invete pe calin sa faca la olita, sper ca pana in toamna sa scapam de scutece. ma uimeste, pe zi ce trece spune tot mai multe, de unele nici nu stiu sa il fi invatat
liv, pentru morfo am facut programare la Adela Dinu, la sfarsitul lui iulie, ca trebuie sa merg la 4d.
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 14+
ckristina spune:
Andrei
Nicole
Irinusha
didi, s a lovit rau la cap in frunte; s a impiedicat si s a lovit de tocul usii;nu a fost asa grav pe cum pare in poza; bandajul l au pus la urgente sa stea bianca cu o compresa;
arcadia, felicitari pt bebe baietel; daca vrei asa mult fetita iti trim noi, toate de pe forum, fetitele noastre in vacante
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
madaiulia spune:
Didi sanatate puiutului. Ati ajuns la medic?
Arcadia felicitari pentru bb2 baietel. Si bafta la nr 3 sa fie fetita.
Felicitari capsuneilor care au facut progrese cu olita.
Ancamari a fost greu sa scapati de suzeta? La noi e dragoste mare, doua ii trebuie, altfel nu adoarme in nici un chip. Ii mai zis ca-mi dea si mie una si ma trimite sa-mi cumpar.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
angelabv spune:
Revenim si noi cu citeva rinduri...
In primul rind mii de multumiri pentru urari : Madaiulia, Arcadia, Liviana, Ancamari – LA MULTI ANI !! pentru Andrei - DidiAlex, Poohy, Ckristina si uram si noi toate cele bune celor care si-au sarbatorit ziua de nastere .
Am vazut si poze de la zile de nastere, foarte frumos...eu una mi-am spus astazi in minte de 1000 de ori : Wow, nu-mi vine sa cred, Nicole are deja 2 ani !!!
Noi o sa avem o petrecere simbata, azi am facut doar un cheese cake si a primit citeva jucarii si binenteles un balon- pasiunea ei ...
Nicole are 86cm si 11,5 kg,nu facem la olita, ne mai "odihnim" citeodata pe ea, repeta ce spunem noi si poveste non-stop !