LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(99)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

ella, felicitari pt reusita lui Bob.Andrei nu are chef mereu de olita, am avut si zile f reusite, si zile cand a facut continuu pe el.La gradi il tin fara pampers, pana acu cateva zile nici nu voia sa se apropie de olita sau wc, acu mi-a zis educatoarea ca sta, dar nu face...si le pune sa ii citeasca din carti...ma gandesc ca si asta e un progres..el a spus o singura data, dupa un weekend fara pampers, luni dimineata s-a trezit si a zis ca vrea olita...si a facut kk...dupa 5 min a zis ca vrea iar la olita..si a facut pipi.Dar i-a trecut repede avantul.
Cum ii mai e lui Bob la gradi?Mai plange?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Lavini,

inca mai plange dimineata dar nu la modul isteric asa cum se intampla in primele zile; stie ca tati il lasa acolo asa ca , de cum intra in clasa, se duce glont spre educatoarea lui preferata si plange putin dupa care ii trece.

Ieri am primit de la gradi un dvd cu serbarea unei fetite din grupa de la ; am vazut ca toti parintii isi serbeaza copiii la gradi; vine un clown care are tot felul de chestii si-i amuza pe astia mici; asa m-am bucurat sa-l vad si pe pe inregistrare; era cumintel adica nu plangea, a varsat sucul din pahar, tort n-a vrut, dar statea si el impreuna cu ceilalti copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

chiquitita, ce mare s-a facut Livia!

Didi, multa sanatate! Sper sa nu fie nimic grav.

Florentina, am admirat si noi cocosul si piratul. Sunt foarte haiosi.

Ella, noi i-am cumparat ceva de genul asta http://www. bebestore.ro/reductor-capac-chicco-p-390.html. Am vrut sa fie simplu, fara culori si alte minuni (cu olita doar s-a jucat din cauza ca era prea pe stilul jucarie) si functioneaza. In prima faza ma punea pe mine, dar apoi s-a asezat si el si face.

Sa nu uit, felicitari pentru "mama", scris atat de frumos! In pozele de la mare Bob arata foarte fericit.

Later edit: Ella, am vazut ca tu ai luat pentru Bob tricouri de la next pentru 2-3 ani. Poti sa-mi spui cate kg are Bob si cati cm?

Ramona si Razvan [19.06.2007]
Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

la multi ani irinusha iti doresc multa sanatate si fericire!

la multi ani andrei de ancamari

la multi ani nicole amber

Didi, esti o scumpa sincera sa fiu nu cred ca aflu azi ce e bb, dar oricum voi intra sa anunt pe forum daca vrei poti sa lasi si nr. de mobil sa iti trimit sms sanatate lui david, sper sa descoperi repede de la ce este alergia.

betty e tare frumusica andreea te admir pentru energie, eu n-as rezista sa alerg dupa calin cu burta la gura iti sta tare bine graviduta, imi pace poza cu toata familia

chiqui haioasa livioara in copac si ce bine ii sta in costum national!

ella felicitari pentru progresele cu olita! cand il dai la program lung?

lavini felicitari si voua pt olita, eu nu as avea curaj sa il tin fara scutec daca n-as sti sigur ca face la olita

i-am luat lui calin un tobogan mic pt la tara si vreo ora s-a dat intr-una e o achizitie buna, merge pus si in casa e mucios si tuseste productiv de vreo sapt si ceva, dar fara febra, era la tara, ieri am fost la doctor si i-a dat eurespal si sirop de patlagina. acu ma gandesc ca poate e de la masele ca baleste continuu si roade diverse chestii. l-am si tuns urc azi si niste poze. il tund o data pe an, vara, in rest ii las pleata ieri a zis cred prima propozitie din 3 cuvinte (sau atunci am remarcat eu), io beau suc

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Ramona7,
multumim pentru info; ma gandesc ca daca punem reductor, grabim un pic procesul fiindca stie de ceva vreme care e rostul olitei si vad ca isi controleaza si procesele; dimineata nu mai are pampersul plin de pipi, semn ca se poate tine mai mult iar treaba mare face mereu dimineata imediat ce se trezeste.
Si la gradi doar el si alt baietel de-o seama cu el fac in pampers; ceilalti stau pe WC din ala de pitici.
Si ma streseaza ca uneori tati uita dimineata sa duca pampers la gradi; iar la gradi nu folosesc PAMPERS ci Happy iar face bube de la marca asta.

"mama" a scris prima oara cand a implinit 2 ani dar acum stie sa faca corect litera "A"; intre timp a invatat majoritatea literelor sa le scrie; si-mi place ca acum tine creionul corect, l-au invatat la gradi.

Ref la Next, i-am luat masura 2-3 ani.
are 14.5 kg si 93cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Ella, cred ca e o idee buna reductorul, daca el e pregatit. Noi am incercat si acum cateva luni si nu a mers. Ma gandesc ca atunci cand sunt ei pregatiti le fac pe toate.

Sincere felicitari pentru litere! Chiar e mare realizare pentru un copil de varsta lui. Bob imi aminteste de fratele meu care la gradinita la grupa mica stia poezii, desena si avea abilitati de copil de grupa mare. La toate serbarile era vedeta! Cred ca si Bob o sa fie asa.

Mersi pentru info cu next. Nu stiam cum sa ma incadrez cu Razvan ca avea acum o luna, doua cand l-am dus la medic cam 15 kg si ceva si 96 de cm. Am vazut la sfarsitul saptamanii trecuta si colectia de vara de la tex in carrefour orhideea: tricouri, pantaloni si maieuri pentru baieti. Astea de la next mi se par mai vesele totusi. Cred ca si calitatea e mai ok.

Ramona si Razvan [19.06.2007]
Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani Andrei si Nicole!
La Multi Ani Irinusha!

Florentina, bravo pt Tudor! Cum ati reusit sa fiti alesi pt reclama? Sa ne arati si noua poza finala. Am ajuns la BabyExpo vineri, am vazut poneii si am cumparat cateva lucrusoare printre care si un balansoar de care copiii se bucura mult. Meeei, unde ai fost cand strigam dupa costum de cocos? Tare as fi imprumutat unul, vad ca al vostru desi e de hartie arata f bine. Cine l-a facut sau e cumparat?
Chiqui, mai pune o data te rog linkul cu mandra in costum caci eu n-am vazut-o. Si eu am avut la gradi costum p dar eram mai maricica Si acum imi amintesc ca aveam in picioare opincute albe si nu mai stiu din ce motiv la serbare am plans, dar picioarele imi dansau impreuna cu Fanel, partenerul meu.
Didi, daca e doar alergie e bine, eu crezusem ca inca nu stii ce e si ca la dr mergeti peste 2-3 zile. Totusi de la ce i s-a declansat?
Ella, ai putea sa-i duci mai multi Pampers la inceput de sapt si sa ii lasi la dulap, cred ca iti ofera posibilitatea sa ii lasi si un saculet cu hainute? Noi asa avem la gradi si cresa. Ma bucur mult pt progresele lui Bob, ai motive de bucurie si mandrie. Ce-ati hotarat cu vacanta?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Madaiulia, Arcadia - multumim pt felicitari!

La Multi Ani pentru Nicole Amber!

Irinusha - La Multi Ani si tie! Multa fericire, sanatate si de toate!

Am si eu baietel mare, chiar daca nu e el prea voinic: 90 cm si 11,7 kg, adica abia acum si-a triplat greutata avuta la nastere (3,8 kg). Am reusit sa renunte la suzi si sunt in plin proces de "olita", mai mult cere "pipi" dar de 2-3 zile incepem sa ne descurcam si cu kk.
Mai e totusi mult pana sa renuntam la pampers.
Maine incep serviciul, sa vad ce dezastru o sa gasesc pe acolo.

Ella - m-am uitat la pozele voastre, Bob e maricel, nu te stresa ca mai sare cate o masa. Felicitari pt adaptarea la gradi si pt kk la olita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Ancamari, mi-am adus aminte in tramvai ca azi e ziua lu Andrei

la multi ani!!!! cu sanatate, fericire si noroc

Anca, sa va traiasca

Ange, La multi ani!!!! sa va traiasca minunea

Liv, nu stiu ce are asa ca il duc azi din nou la dr. ca tot rosu e..

Miniuta, cu masina mergem.
Am vazut pozele "la tzara"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Liviana - multumesc!

DidiAlex - multumesc si sanatate!

Mergi la inceput