LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(99)
Raspunsuri - Pagina 12
Florentina Roman spune:
Salutare!
Multumim cu intarziere ptr urarile de ziua lui Cip!
Profit din plin ca e soacra la noi, asa ca stau mai mult plecata, iar ea se descurca super singura cu amandoi. Merge cu Cip de manuta la gradi sa-l ia pe Tudor, ii duce-n parc, ne face mancare... Chiar imi pare rau ca suntem asa departe de parinti, e tare bine cand te poti baza pe cineva.
Didi, am vazut ca ziceai ceva de bubite, Tudor face alergie la crema de ras a lui unchi-su, in fiecare WE aveam dureri de cap ca nu stiam de ce se pata pe piele... Noi am fost cu el la urgente si i-a facut o injectie cu dextrametazona, dar cand am intrebat dr daca tre sa facem de fiecare data, a zis ca nu e necesar...doar sa avem grija sa nu mai intre in contact cu alergenul... Poate Robert a facut de la apa din piscina, or pune ceva dezinfectante in ea...
BettyR, mai ai putin...si noi ne gandisem la numele Alexandra la primul copil, cand ne spusese dr-ul ca vom avea fetita...
Andreea chiar pare mai mare in poze.
Chiqui, Livia e superba in costum national, zici ca-i o papusa.
Tudor are si el costumul lui, pe care-l va imbraca la serbarea de sfarsit de an, are rolul lui Pacala
Liviana, n-am mai ajuns la Baby Expo, Tudor va aparea in niste reclame ptr o firma de soft si a trebuit sa-i pregatim camera, ca l-au filmat la noi acasa...Tu ai ajuns?
La multi ani, Irinusha!
Lavini, la noi e invers, cel mic se trezeste noaptea si se duce peste cel mare in pat, il gasesc dimineata la picioarele lui T.Azi dimineata dormea cu picioarele jos si cu capul sprijinit pe pat.
bettyR spune:
Chiqui, si mie imi plac pozele cu Livia in costum national. E f frumoasa.
Miniuta, sper sa fac fata si eu atator schimbari, dar sincer nici nu ma gandesc f mult ca nu mai am vreme, acum noi tot in cautari de ap suntem si numai despre asta vorbim. Am si uitat ca imediat nasc.
Florentina, toti imi zic ca Andreea pare mai mare, sau intreaba daca are 3 ani. Banuiesc ca e mai subtire si are capul mai mic, adica are proportii de copil mai mare, habar nu am. Si fetita cu care se joaca e si mare, inalta peste medie si vorbeste f bine si e cu doar 2 luni mai mare ca Andreea. Si a mea a inceput sa vb destul de bine, si le scoate de la ea tot mai mult. Stie si culorile mai nou si mor de drag cand imi zice 'deseneaza mami o pica(pisica) cu albastru', sau isi musca tetinele si isi face gaura mare si mi-a zis intr-o seara 'gaura mare, schimba mami nonu (biberonu)'. Oricum ma inteleg ca si cu un om mare si f frumos vorbesc intre ele.
Ioana, ma mut in chirie in Grigorescu pe Donath. Acum suntem destul de hotarati la un ap intr-o vila din Buna Ziua, dar nefinisat si sper sa ne ajunga restul de bani sa finisam ca sa ne putem muta in toamna in el. Sper sa nu-l dea pana vineri ca e ieftin, ca as vrea sa il vad si eu inainte. Ideea e ca trebuie sa luam ceva ca nu a tine nici criza asta la infinit. Si DA, vreau sa ne intalnim saptamana viitoare intr-o zi, daca nu nasc pana atunci . Dar mai vorbim, o sa intru si pe mamici de cluj, numai sa apuc. Vine mama la mine cand nasc sa ma ajute.
Betty 36+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea
angiuta spune:
Didi nu, nu avem asigurare privata dar eu in primele 36 de saptamani de sarcina nu am fost asigurata si facturile de la analize imi veneau acasa iar cele de la consultatii le plateam pe loc. A fost mare bataie de cap ca nu eram casatorita si nici o asigurare privata nu vroia sa ma ia. Eram eu fixata sa facem cununia civila in aceeasi zi cu nunta (nunta am avut-o abia pe 1 septembrie 2007). In cele din urma dupa o discutie cu vara-mea mi-a bagat mintile in cap si ne-am casatorit cand eram gravida asa am trecut si pe asigurarea lui, lucru ce ne-a scutit de ceva bani.
Noi am facut U7 pe 13 mai, V. are 84 cm si 10,500 kg. A 2 a zi dupa control a facut o infectie, rosu in gat si apoi s-a extins si la ureche infectia. A fost urat, a primit in cele din urma antibiotic si i-a trecut apoi m-a apucat si pe mine, am facut si eu o infectie la ureche. A mai slabit, cred ca are cam 10 kg, sper sa recupereze..
Controlul a fost sumar, asemanator cu celelalte U-uri, ne-a intrebat despre vorbit si cum V. nici acum nu spune prea multe cuvinte ne-a zis ca daca nu face progrese mari sa-l programam peste 6 luni.
Cam atat...
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)
Ioana13 spune:
Betty, super ca v-ati gasit in Buna Ziua. Si acolo trebe masina, dar macar sint mari casele/apartamentele acolo. EU in Grigorescu lucrez, iti las PM cu nr de telefon. Din 2 iunie merg la servici. Chiar ca pare f mare Andreea.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
chiquitita spune:
Multumim ca v-ati uitat la pozele nostre si ca ne-ati laudat!
Miniuta, e costumul meu po****r de cand eram la gradinita. Are 25 de ani! Ii e cam marisor, insa am mai prins bluza la spate, dar ne-a fost asa drag ca am pozat-o repede! Ai dreptate cu rasfatul, si de asemena e foarte greu sa ne punem toti din familie de acord cu ceva. Plus ca si noi avem zile cand suntem mai odihnite si implicit mai rabdatoare. Eu dupa o pauza de copil imi vine sa ii fac toate poftele, insa cand stau numai cu ea sa vezi ce stricta sunt. Nah! Oricum ei si speculeaza, Livia noastra a vrut mereu in brate pt ca asa mi-o luau rubedeniile insa acum stie ca eu si sotul nu o luam (desigur cu exceptii) si nici nu ne mai cere insa cu soacra care a luat-o mereu, cum o vede cum vrea in brate. Eu zic ca cel mai bine e sa faci exact cum vrei/simti, ca sa fii impacata. Fiecare parinte stie ce vrea de la/pentru copilul lui.
Flore sa ne pui poze cu "Pacala"!
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
madaiulia spune:
Chiquitita draguta foc Livia in costum po****r.
Irinusha!
Andrei Cristian!
Amber Nicole!
Betty mutare usoara si acomodare rapida pentru Andreea. Si nastere usoara si o bebelusa sanatoasa si mancacioasa.
Andrei cred ca a facut o viroza. Sunt asa stresata ca nici nu sunt acasa cu el. Mi-a zis mama ca tuseste destul de rau si spre seara a inceput sa-i curga nasul si sa faca febra. Sper sa nu fie mai rau. Sambata am fost la ziua unei fetite, care avea o viroza urata, ulterior a facut si bronsita. Si mai erau copii acolo care facusera febra 39 si care tuseau de zor. Ma asteptam sa ia si el, sper doar sa nu faca febra rau si sa aiba probleme pana vineri cand ajung eu acasa.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
ckristina spune:
didi, cam asa aratau eczemele biancai: http://www.dropshots.com/ckristina#date/2008-04-01/22:29:47.
imediat i se conturau buzele(ca si cum si ar fi dat cu creion dermatograf rosu iar in 5 min se contura bine pata;eu vb acum de reactia ei la alergen alimentar;s a mai intamplat o data sa o spal cu johnson's si a facut bubite multe pe corp care i provocau mancarimi;sorei mele i s a intamplat acum cativa ani dupa o gura de pepsi sa i se umfle fata si sa se inroseasca toata si a fugit la urgente unde drii au crezut initial ca e arsa de soare;nu era prima data cand bea pepsi; ideal este sa afli la ce a facut dar uneori este f greu; eu i am facut biancai ig urile specifice la mediu si alimente(test panel) si am facut asta fara sprijinul medicilor care nu vedeau nimic ingrijorator spunand ca e mica si va trece; problema era ca eczemele cresteau,se unisera cele de pe obraji cu cele de pe barbie si zona mustatii;era carne vie, o ustura,suferea mult si nu dadea semne ca va trece; eu o tratam pt micoze la sfatul multor medici;
ps: mergi la dr cat mai repede poti;eventual fa i o fotografie sa o arati medicului pt ca roseata va trece daca nu intra in contact cu alergenul;macar vede ce a fost si iti poate spune cum poti evita/trata pe viitor
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
DidiAlex spune:
am mai scris aseara mesajul..dar am vrut sai l editez si l-am sters, in schimb, din greseala..
Liv, nu m-am gandit la scarlatina pt ca:
* nu il doare nik
** l-a vazut pediatra luni dimineatza. L-am avut si pe el cu mine cand aveam ctrl lu David, si cum l-a vazut ca zis ca e alergie.
Ckristina, multzumesc mult de raspuns. il asteptam. imi aduc aminte ca conversai cu Pepsica, dar atunci nu eram atenta. l-am fotografiat de sambata, am inceput sa notez ce manaca. Tot rosu e, mai putin, dar nu eczema.
Dar ce a patit Bianca in 13 mai de e bandajata la capusor???
Lavini, daca gasesti secretul sa doarma mai bine sa il patentezi, si sa mi-l dai si mie. abia acum 2 sapt i-am scos biberonul de noapte, avea vreo 3. a avut si perioade bune piticul, dar cand ziceam gata, regresa. uneori am nopti, cand dorm in toate paturile din casa, cu toata lumea . Si dimineatza nu mai stiu de ce sau unde m-am asezat seara. Dar D al meu ot in patut adoarme singur.
Flore, ce reclama? multzam de raspuns
Ce imi faci tu Chichi? Ce frumusica e Livioara
Florentina Roman spune:
Chiqui, am sa pun. Deocamdata, uite-l cocos pe T si pirat pe C.
Didi, pe net, sub forma virala. Va arat cand e gata, deocamdata nu pot sa zic nimic
ella_74 spune:
Chiqui,
am vazut si eu pe Livia costumata; ce bine ii sta.
Si intr-o poza e pe un teren de tenis; ati dus-o deja la tenis?; noi vrem sa-l dam pe la tenis cand face 4 ani.
Si sa ma laud si eu: a facut azi dimineata , inainte sa plece la gradi la olita treaba mare. L-am pus pe olita saptamana asta in fiecare dimineata dar numai pipi a zis ca face; eu il intreb daca vrea la olita si numai daca zice ca vrea, il pun.
Trebuie musai sa cumpar un reductor de WC ca e tare dificil de spalat olita dupa aia; cu pipi era simplu.
Cine imi recomanda si mie un reductor bun si de unde pot sa cumpar? am vazut un singur tip in carrefour dar as vrea sa aud pareri.