LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(99)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Madaiulia, si eu am avut o durere groaznica de git, care numai dupa ce am inceput sa fac gargara cu apa cu sare mi-a trecut(se recomanda nu stiu ce sare speciala, dar eu am facut cu sare normala). Poate te ajuta si pe tine. Incercasem inainte n pastile.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

madaiulia, multa sanatate la amandoi.
Noi suntem din categoaria MUUULT lapte. 270 apa + 9 masuri lapte la culcare, apoi inca unul noaptea de 240 apa cu 8 masuri, la ore diferite, poate sa fie 2, 3 sau 4 si uneori inca unul dimineata. Are si nopti cand nu bea, am incercat o mie de variante de dezvatare, insa acum m-am resemnat.

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Multumesc de raspunsuri. Azi nu prea ma mai doare in gat. Am dat aseara cu Tantum Verde spray si acum e mult mai bine. Am fost si la pediatru, Andrei e ok, rinoadenoidita (mie imi era frica de o bronhopneumonie la cum tusea), ramanem cu siropelul de tuse (Plantusin) si picaturi de nas.
Bodganel de Lbelciug.
Chiquitita saptamana asta ne sincronizam sa ne intalnim? Voi ce program aveti?

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Hello, ce urat e afara! Sper ca la tara la Ancamari nu e asa, dar in Bucuresti e rupere de nori, parca.
La multi ani pentru Bogdanel! Sa creasca sanatos si sa aiba mult noroc in viata!
Si, daca tot sunt la capitolul urari, le doresc multa sanatate si multe bucurii si lui David de Didi si Elias de Elteka!

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

ancamari multumesc!

ioana bravo pentru tehnica si calin de cand nu mai are ce suge (desi el incearca totusi) a acceptat biberon cu lapte de vaca seara si dimineata, bea cate 200-300 ml odata, noaptea insa se mai trezeste si mai trage de titi, uff.

madaiulia sanatate tie si lui andrei plantusinul pentru ce fel de tuse este, seaca sau productiva?

la multi ani bogdanel! sa cresti mare si frumos si sa o bucuri pe mami

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

LA MULTI ANI BOGDAN!!! SA CRESTI MARE SI SA FII SANATOS!

Arcadia felicitari pentru baietel!
Si al meu cred ca tot baietel o sa fie...dar deabia peste 1 luna o sa stiu ce e.

Rezultatele la dublu test au iesit bune,sunt putin mai linistita. Va multumesc pentru incurajari

Gravi - poate o sa veniti in vizita la Iasi

madaiulia - multa sanatate lui Andrei!

Michelle 14+ si DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

La multi ani!!!! pt Bogdanel (de Liviana), sa cresti mare ,sanatos si voios si norocos!!

si pt ca sigur nu mai intru zilele urmatoare, urez in avans
LA MULTI ANI, Elias!
LA MULTI ANI, David (de Didialex)!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Angela ce cuminte sta la tuns Nicole, frumoasa rochita roz a printesei, i-a palcut tare tortul.

Chiqi - am vazut-o si pe frumoasa Livia

Miniuta - daca ajungi la Iasi cu siguranta o sa ne vedem. Ce baiat frumos ai, foarte frumoase pozele.

Michelle 14+ si DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Bogdanel Sa cresti mare si sanatos!

mihamora ma bucur ca rezultatele sunt bune. Simti tu ca e tot baietel sau a sugerat dr?

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

la multi ani BOGDANEL,sa cresti mare si sanatos!Felicitari LIVIANA,sa va bucurati de comorile voastre

Mergi la inceput