LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(99)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
angelabv spune:
Tot eu...am reusit sa pun ceva poze, in semnatura...am imbracat chiar si o rochita azi, pentru tort si citeva poze, dar apoi am revenit la tinuta de joaca si am iesit afara ...
Un weekend placut va dorim
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corap/corap.jpg)
corap spune:
arcadia, felicitari pt bb-baietel :) sarcina usoara si bb sanatos!
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
margelute noi de 1 mai
lbelciug spune:
La Multi Ani, Rares!
Arcadia, bravo, baietel sa fie atunci! Tati cred ca e f bucuros, tu vroiai fetita?Chiar vorbesti serios cu BB3?
chiquitita, merci, scumpica tare mandrulitza!
Didi, drum bun si poate ne dai un semn si din Ro!
Mica, Elteka, pe unde va ascundeti?
Angelabv, v-am vizionat si eu, cel mai mult mi-a placut poza cu murdarica la nisip/pamant. Vorbesti in Ro cu ea?
Mie imi pare tare pt operatiunea olita, cred ca la noi ar fi avut succes caci printre picaturi il mai puneam pe B pe ea si chiar facea. Din pacate nu ma pot tine de acest proces constant in sensul sa-i scot definitiv pampersul pt ca nu sunt cu el 100% din timp, iar la cresa nu e pus des la olita. Cum concediul este sub semnul intrebarii, inca nu stiu cum l-oi dezvata, dar as fi vrut tare mult in vara asta sa scapam de pampers.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09
angelabv spune:
Liviana,multumim ca ne-ati vizionat, ii place tare mult afara... eu vorbesc cu ea romaneste, si sunt si parinti mei aici asa ca toata ziua se vorbeste romaneste, numai seara e cu tati, dar intelege si engleza, si repeta dupa el, plus ca dimineata are un show al ei, Super Why ! si uneori Dora...intelege amindoua limbile, dar abia acum a inceput sa "vorbeasca" mai mult.
Operatiunea OLITA , e programata pentru saptamina viitoare, am asteptat sa faca 2 anisori- acum doar se joaca cu ea, a avut o perioada cind a facut si la wc mare, cu colac, dar asa e, daca nu am scos diapers'ul...atras ea concluzia ca tot acolo e mai la indemina...
arcadia spune:
ckristina multumesc chiar m-as bucura sa am fetite in vizita
sper ca bianca e ok acum.
madaiulia multumesc simpatic andrei cum te trimite sa iti cumperi suzeta
angela frumoase pozele voastre ce frumos e la voi
bafta cu operatiunea scapat de scutece, poate reusesti chiar direct la reductor daca zici ca a mai facut.
corap multumesc m-am uitat un pic pe pozele cu margelute si mi s-a parut ca e disponibila libelula albastra..daca este o iau
si daca ai chef stabilim si cand ne vedem
liv multumesc ai ghicit bine, tati e bucuros ca e baietel
eu voiam fetita, dar cel mai important e sa fie sanatos, nici cu 2 baietei nu e rau
si vorbesc serios cu bb3, ba m-as gandi si al patrulea daca as gasi o solutie sa pot lucra in continuare. succes cu operatiunea olita.
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
14+
Graviduta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arcadia corap multumesc ![]() ![]() ![]() |
Ia-o, ca-i misto.
![](icon_smile_big.gif)
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/doxinu/doxinu.jpg)
doxinu spune:
NOU: Mancarica pentru o inimioara puternica
Acizii grasi omega 3, o categorie speciala de grasimi din grupa acizilor grasi polinesaturati, au virtuti extraordinare asupra sistemului cardiovascular.
RETINE!
O alimentatie care contine acizi omega 3 trebuie sa fie completata de una care sa aiba si omega 6 (seminte si ulei de floarea-soarelui, ulei de arahide, ulei de masline, ou intreg). Cantitatea de acizi omega 3 recomandata este de 1,4 g/zi.
Cele mai bogate alimente pentru o inimioara puternica:
* peste (somon, cod, ton) si ulei de peste (pestele gras oceanic (somon, hering, macrou, cod, ton) este cel mai bogat in omega 3).
* broccoli, spanac, soia (contine fier, potasiu #537;i de doua ori mai multa vitamina C decat portocala).
* nuci (mentin elasticitatea #537;i flexibilitatea arterelor).
* ulei de germeni de grau (uleiul de masline virgin protejeaza cel mai eficient inimioara micutului).
SURSA REVISTA MAMI
ancamari spune:
Poohy, Ckristina, Angelabv - multumim pt urari!
Arcadia - bravo pt bb baietel!
Noi maine il serbam pe Andrei la un gratar la tara, sper sa nu ne ploua. Asa ca o sa vedeti poze saptamana viitoare. M-a omorat cu trezitul noaptea trecuta: de 4 ori, plus trezit la 6 si adormit dupa 7, abia am putut sa ma imbrac si sa plec la serviciu.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/doxinu/doxinu.jpg)
doxinu spune:
DidiAlex io am zis ca daca STEFAN nu mai suge nici nopatea nu se va trezi,insa am avut dreptate doar pentru o perioada.Dupa aceea se trezea si cerea lapte.Cum eram sigura ca foame nu ii este ii pregateam cand se trezea un biberon special
:Daca manaca 200ml io ii dadeam 100 lapte si 100 apa,amestecate,apoi am continuat sa-i dau din ce in ce mai putin lapte,pana am ajuns de lua o gurita si se culca.Acum stie ca laptele de noapte e "caca"
.Se trezeste doar la 7.30,bea 200ml -300ml si mamanca micul dejun cam dupa 1 ora jumatete 2.
madaiulia spune:
Am ajuns acasa azi dupa amiaza si Andrei a facut saracutul o viroza destul de serioasa. Asa rau imi pare de el cand il vad cum tuseste si e mereu cu nasucul infundat. Si e marait si suparat tot timpul. Asa rau imi pare de el. Mi se pare ca nu a fost niciodata racit asa rau. Si in plus nici eu nu sunt in cea mai buna forma. De fapt eu de o luna si jumatate o tin din viroza in viroza, cred ca sunt la a 5-a. Imi trece o zi- doua si apoi iar ma pricopsesc cu un virus. Si e numai cu dureri in gat groaznice si tuse iritativa care ma scoate din minti. Oboseala isi cam supune cuvantul. Noroc ca Andrei e mai rezistent in perioada asta, acum e prima data cand face ceva serios, si a fost in contact cu mine permanent.
Doxinu ce mult lapte bea Stefan! Andrei abia daca bea cate 50-100 ml seara si dimineata. Si asta cu rugaminti de jumatate de ora cel putin. Nu stiu ce sa-i mai fac sa-l coving. O sa incerc cu lapte batut dupa ce-i trece viroza, poate avem mai mult succes.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007