Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (302)
Raspunsuri - Pagina 19
luy spune:
Am vazut ca a aparut la apel si diwana, care si-a "spalat pacatele" absentei indelungate cu niste poze care mi-au placut mult. Adica protagonistul principal
si, in rol secundar, mamica lui cea tanara si vesela 
Observ ca Me si Rares au cel putin o pasiune comuna - sofatul ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
As mai vrea sa mai raspund la cateva postari dar mor de somn...
Ah, sa nu uit - carpatina , pupam trandafirasul pe fiecare bubita, sa treaca repede si sa nu aiba neplaceri din cauza lor ( afara doar de statul acasa, cu tine, daca asta se poate numi neplacere
).
Gata, nu mai pot, capitulez... Somn usor tuturor !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Piciulika spune:
Capitulez si eu.... aaah, noi! 
Va multzumesc mult, fetelor-dragelor! Am citit cu Raducu postarile voastre si ne-am emotzionat inca o data. Suntetzi niste dragalashe - ceea ce stiam! Va imbratzisam tare de tot!
Sarcina asta e surpiza - si nu e! Am zis de acum vreun an ca vrem, de urnit ne-am urnit chiar de curand. In a doua luna deja "hop" s-a infiripat povestea... (Michael s-a lasat asteptat peste juma' de an). Si nu e suvenir din Italia ![]()
![]()
.
Merg sa culc copilul - pe-asta foarte micu'. ![]()
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si
www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael
Piciulika spune:
Aaah, vazut Rares de Diwana si e frumos si cool de mor! Cu "basmalutza" ii sta be-ton! Are niste ochi, niste trasaturi
.
Si vazut iute norutza Sara - o dulce foarte shic, asa ca musai sa venim iute-iute-foarte-iute la Cluj, ca ma tem de-o vizita de Rares...
Gabriela, tu tot radioactiva (/radianta) esti mereu!!
...ce mari si tot mai frumosi se fac puii astia ai nostri!!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si
www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael
adimercedes spune:
Fetelor, multumesc din suflet TUTUROR celor care s-au interesat de noi si ne-au transmis sanatate. Lisa e ok acum, nu a mai facu febra si de 2 zile nu s-a mai plans de dureri in burtica in partea de jos.
Alaltaieri am fost cu ea la eco la rinichi si totul a fost ok. M-am chinuit sa o adorm inainte, sa fie adormita in timpul procedurii, ca nu ar fi stat pe spate si linistita cu nici un chip. Insa s-a trezit dupa vreo 10' din cauza gelului rece cand i l-au pus in zona rinichilor
. A fost ok, ca a trebuit sa stea in fundulet si s-a uitat la ecran si eu ii tot explicam ce face doctorita acolo. Plus ca dr a fost ff calma, a vb tot timpul cu ea. Eco a iesit ff bine, totul in parametri, dr de familie a zis ca nu e problema si sa asteptam sa vedem daca va mai avea episoade. Intre timp i-am luat si urina.
Danielle si Papanash, ca tot intrebati, am incercat sa folosesc pungute, insa s-a iritat si, in plus, cand face pp se trezeste si cand ma duceam sa o schimb era cu punguta goala, ca se sucea pana curgea tot din ea. Dr a zis sa spal bine olita, sa o dezinfectez si sa colectez de acolo. Pana la urma din olita am reusit, desi de cand cu povestea asta a cam refuzat sa stea pe olita
.
Ieri am avut eco morfo-fetala si totul e ok. Bb e cu vrea 6-7 zile mai mic, dar e in gafic, cresterea e proportionala, dr a fost ff multumita de rezultate. Luni ma duc la gine, sper sa fie si el multumit. Fibromul e ok, e micut, nu ne ingrijoram de el.
Am aflat si ca bb2 e BAIETEL
!!! Si ieri am sarbatorit cumparand primele hainute de baiat
. Insa e un lenes, fata de amotica de sor'sa, ea pe vremea asta era miscareata, avea program, o simteam fff bine. El insa, e mai calm, mai relax, parca vad ca voi apela la Roxana pt consiliere ca baiatul nu merge si nu face ce facea sor'sa la aceeasi varsta
.
In rest, in fiecare seara in ultimele zile am picat lata cand a adormit Lisa. In plus, de cand cu febra, nu mai vrea sa doarma la ea in pat. Adica se culca la ea in pat si se trezeste dupa cateva ore si se muta la noi cu pernuta si cu TOATE cele 5 jucarii de plus (plus cele 3 care sunt deja in pat la noi!!!!, va dati seama cum e patul nostru - noroc ca e cel mai mare pe care l-am gasit
). Nu ma deranjeaza, ca doarme mai mult asa dimineata, plus ca o pot acoperi si verifica, fara sa ma deplasez. Insa sper sa treaca la patul ei. Ma gandesc sa ii schimb lenjeria de pat, ca a noastra e flausata si a ei e simpla, de vara si poate de aceea o prefera pe a noastra...
Eu sunt cam schioapa de piciorul drept, ma doare cumplit incheietura, cred ca o sa apelez la masaj! Gine vehicula fizio, insa am o cunostinta si face un masaj super. Trebuie sa ma duc sa vb cu ea...
La noi au inceput ploile, asa ca nu prea reusesc sa ies cu Lisa in parc, in mall nu ma simt mereu sa alerg dupa ea. Asa ca ieri i-am cumparat vopsele, penite si halat, iar de azi cred ca incepem activitatile de creatie, mai ales ca vinerea trecuta la grupul de joaca a pictat si a fost fff incantata!
Cam atat deocamdata, fug sa citesc din urma si sa fac niste paste bolognese. Trebuie sa va dau reteta, musai! Daca m-ati iubit pt cealalta reteta, pt asta, o sa ma adorati, ca totul e gata in 30"!!!
Sper sa revi curnad. Mii de pupici si concedii placute celor ce se preumbla, sanatate bolnaviorilor si spor in totate tuturor!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Ah, si inca ceva! Sunat la Mama, dna. doctor, s-o intreb de-un diagnostic. Abia intrase in casa, fiarta de caldura de la Oradea. O intreb: "Daca cineva are o inima in burta, ce simptom e asta?!" Maica-mea: "Nu poate avea inima in burta, probabil simte aorta (sau ce-o fi zis ea), uneori pulseaza asa... ce varsta are pacientul?" "Pai asa ... ce varsta am eu in iunie...?!" " Pai probabil la palpat simte..." "Dar nu _simte_ inima, ci _este_ o inima in burta...!!!" Deci inainte sa merg sa beau un (deocamdata ultim) pahar de sampanie cu Radu, vreau sa zic ca mi-a soptit o pasarica pe mail ca Yaia e sau vizionara, sau Mama mamelor tuturor Omizilor!! S-a uitat la poza mea si a spus: "Cand am citit ca 's-a mai copt ceva', am crezut ca ai un cozonacel la burtica si voiam sa te felicit pentru bebe2...m-am prins apoi ca ia vrut sa zici altceva." Chiar, sincer, voiam sa zic ca am imbatranit. Dar ea a vazut altceva: cu o zi inainte de poza iesirera cele doua liniutze roz, dar am vrut sa vad eu ca e acolo, ca e bine - stitzi voi. Azi, la o sapt dupa, am fost la medic si, surpiza, era exact prima zi cand a inceput sa bata inimioara! Medicul era euforic! 6 sapt, masoara 2 mm si palpita "din tot corpul". DPN: 14 ian. 2010. Noi suntem inca destul de derutatzi asa... Chiar-chiar?!? Sa ne ajute Dumnezeu sa avem inca un pui sanatos langa Michael. (El si Tati au fost cumintzi taaare la eco.) Na, am tzinut dop si la sarcini, ca la nasteri?! Care mai vine cu noi?! ![]() Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank"> Situl lui Michael |
Transmit si aici felicitari pt mandrii parinti si dulcele Don Juan. Sa fiti sanatosi si super fericiti cu totii!!!!Pupici lui Michale si la burtica

. SI la Radu, of course
. Si bafta cu dansurile ;) Acum e momentul, cat se poate dansa descult!!!"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Adi, alte simptome nu a avut? Diaree, varsaturi? Hmmm...sanatate multa! Pai tot ea a avut si durerea aceea de coapsa care a disparut misterios si pentru care nu aveti nici acum explicatie, nu? Hmmm...sanatate multa Lisei! |
Yaia, nu a avut simptome gen diaree sau varsaturi. A facut doar febra mare, cu dureri in zona abd inferior si noaptea s-a trezit de durere si a spus ca o doare si spatele, sus, in dreapta! Plus ca s-s plans de auchy cand statea pe olita si facea pp, refunzad sa se mai aseze apoi!
Durerile de sold din dec-ian nu par sa fie legate de episodul asta. Doctorita a vazut si radiografia si eco si a zis ca s-a putea sa fi fost de la o pozitie aiurea. Insa eu am suspectat la vremea respectiva scutecele ce le foloseam si erau cam "tzepene" intre picioare. Am trecut apoi la altele mai flexibile, mai ales ca Lisa nu are solduri late.
Insa a si slabit 1/2 de o luna jumatate, acum are 12kg si 87.5cm. Doctorita a zis sa o cantaresc saptamanal sa vad daca mai scade. Dar ar trebui sa inceapa sa recupereze.
Apropos, ca ziceai de cashew nuts. Si Lisa le papa cu placere. Si ies precum au intrat
Multa bafta cu bibele. Lisa nu bea lapte, aproape deloc. Si nici iaurtul nu il mananca, ba nici nu vrea sa il guste, indiferent de marca, ambalaj etc. Ii dau lapte dimineata la cereale si cateodata seara/dimineata gris cu lapte. In rest, branza rasa. Cred ca o sa o incerc iar cu lapte de capra, paote ala ii place mai mult, ca laptele de vaca l-a refuzat la inceput si a fost ok sa manance gatit cu lapte de capra.
Spor la pitrocit concediul
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Erina spune:
Buna dimineata!
Am vazut poze cu frumoasa si eleganta Sara, frumosul Cristi la tara si la gradinita, minunatul cu ochi superbi Rares la Bistrita
.
Piciulika felicitari la amintrei
. Sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebelus sanatos!!! Norocos cu siguranta e sa fie copilul vostru si fratiorul lui Michael
.
Betty felicitari pentru baietelul numarul doi!!!

Carpatina, sanatate Ioanei!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Adimercedes, felicitari pentru baietel!!!
Ma bucur ca a iesit bine ecografia Lisei!!! Ai grija cu piciorul si numai bine la amindoua. Trimitem multi
la antipozi!!!
Erina spune:
Va scriu repede ca Daria e in continuare racita. Vad ca mucisorii au lasat-o (ma bucur pentru ca e jale la aspirat) dar astazi e un pic ragusita. Am fost la pediatru dar inafara de Tantum verde si Vibrocil de care ii dadeam deja nu a regcomandat altceva.
Va imbratisam cu drag si va dorim o zi buna!!!