Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (302)
Raspunsuri - Pagina 18
sim_stoian spune:
Piciu, felicitari
Stii, sora-mea e nascuta intr-o zi de 14 ianuarie
. Iar eu in aceeasi zi cu Alex
. Ce coincidente! Hmmm, si daca Stefan si Michael sunt frati de alaptat
se presupune ca acum ar trebui sa iti tin isonul?
Am inceput sa bat campii cu gratie, nu? De fapt vroiam sa iti trimit sute de
si
si sa va urez sa fie sanatos. Mi-a placut cum ai dat vestea, nici nu ma asteptam la altceva.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Bernix, mii de scuze, am fost f prinsa in ultima vreme - atat cu jobul, cat si cu casa. Nu am avut cand sa iau ghiveci mare (desi am vazut unul in Obi) si nici pamant, dar sper sa remediez in we. Sunteti acasa sambata sau duminica?
Am reusit performanta sa ne bransam la curent, azi ne-au pus si contorul - ultimul pas; in seara asta am fost pe acolo si am aprins luminile, le-am testat sa vedem daca merg asa cum trebuie. Tare bine era la curte, am mai stat de vorba cu vecinii care s-au mutat deja, Stefan s-a jucat cu labradorul lor, Toulouse, pe care il striga fericit nevoie mare Touloulou
. Abia astept sa reusim si noi sa ne mutam, dar mai avem pana acolo de pus centrala, instalatia termica, putul, hidroforul, bransarea la gaz, etc, etc, etc....
Ma bag la nani, noapte buna.
Jurnal de calatorii
bernix spune:
Hai, Cecilia, fruntea sus! Sigur ca-ti e dor de Cristi, insa gandeste-te cat e de fericit la tara, la aer curat, cu copiii de la gradinita si rasfatat de mamaie. Rezolva-ti treburile si calmeaza-te, parerea mea e ca e mai important sa le fie lor bine chiar daca nu sunt langa noi.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
diwana spune:
pentru cine vrea sa ne vada
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
bernix spune:
Sim, sambata plecam la Breaza...![]()
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
CAnd incepe baby-expo, maine sau joia viitoare?
danuta36 spune:
Picio felicitari! Sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos! 
Diwana bine ai revenit! Ce-a mai crescut Rares!..si vad ca-i prieste la Bistrita,ca-i cu bujori in obrajori...un frumusel,ce mai 
Parca am vazut mai sus,ca pe 21 mai incepe Expo baby..
luy spune:
Piciulika,
asa m-am emotionat cand am citit postarea ta ! Este o veste minunata !
Ma bucur din tot sufletul pentru tine, pentru voi 

Iti doresc un bebe sanatos si la fel de reusit ca Michael-Bear
! Sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de fiecare minut al ei !
Te imbratisez tare ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Betty, felicitari pentru fratiorul lui Mario ! Ce rasfatata vei fi tu de cei 3 baieti ai tai ! ![]()
Sa ai grija de burtica ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )