Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (302)
Raspunsuri - Pagina 17
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Betty, cred ca duminica ar fi super, dar vorbim, in functie de cum te simti tu si ce program ai. Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic |
pai atunci baga un phone catre mine
Betty78
15+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Piciulika spune:
Nu citit din urma. Doar raport de zi.
Zi libera. Groapa cu nisip si tot tacamul. Spalat geamuri & spalat perdele - toate!! - si tare mi-s mandra. 
Fost seara prin sat dupa trupa de dans po****r a satului, care punea muscate la fantanile satului (de alea lungi, ca de adapat) - deh, o fantana nedecorata da nashpa in cadru, nu? Noi umblat descultzi dupa ei, ca e vara si cald. Aveau si ponei si capre cu ei - show! Michael era incantat. Fost si-ntr-un grajd la iezi nascutzi azi. (Ajunsi acasa, talpile abia-s murdarele, vag. Zau e utopica tzara asta!!) Am venit mai iute, de nu i-am vazut pe astia sa danseze/cante/puna florile chiar la toate fantanile, ca Michael s-a facut fleasca la una din fantani, luat de val: era cu alti copii mai mari, care se tot balaceau pana la cot. Al meu a demonstrat cum e sa-tzi arunci toata apa-n fatza, pe body, pantaloni etc. Asa ca am plecat intempestiv.
(Nu inainte de a primi invitatzia sa facem parte din trupa de dansuri po****re a satului. Mooor de ras! Asta da integrare.
Insistau sa venim - chit ca nu vorbeam elvetzieneste (sa vedem de nu le-o trece cand afla ca suntem romani! ) O vecina de pe strada a primit sarcina sa ne aduca luni seara la o repetitzie.
... cred ca pe Radu pusesera tantile ochii, dar, tipic elvetzian, ne-au abordat discreeet!
Radu are o singura obiectzie: ca e luni seara si el are baschet.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate![]()
Piciulika spune:
Ah, si inca ceva!![]()
Sunat la Mama, dna. doctor, s-o intreb de-un diagnostic. Abia intrase in casa, fiarta de caldura de la Oradea.
O intreb: "Daca cineva are o inima in burta, ce simptom e asta?!"
Maica-mea: "Nu poate avea inima in burta, probabil simte aorta (sau ce-o fi zis ea), uneori pulseaza asa... ce varsta are pacientul?" "Pai asa ... ce varsta am eu in iunie...?!" " Pai probabil la palpat simte..." "Dar nu _simte_ inima, ci _este_ o inima in burta...!!!"![]()
![]()
![]()
Deci inainte sa merg sa beau un (deocamdata ultim) pahar de sampanie cu Radu, vreau sa zic ca mi-a soptit o pasarica pe mail ca Yaia e sau vizionara, sau Mama mamelor tuturor Omizilor!! S-a uitat la poza mea si a spus:
"Cand am citit ca 's-a mai copt ceva', am crezut ca ai un cozonacel la burtica si voiam sa te felicit pentru bebe2...m-am prins apoi ca ia vrut sa zici altceva." Chiar, sincer, voiam sa zic ca am imbatranit.
Dar ea a vazut altceva: cu o zi inainte de poza iesirera cele doua liniutze roz, dar am vrut sa vad eu ca e acolo, ca e bine - stitzi voi. Azi, la o sapt dupa, am fost la medic si, surpiza, era exact prima zi cand a inceput sa bata inimioara! Medicul era euforic! 6 sapt, masoara 2 mm si palpita "din tot corpul". DPN: 14 ian. 2010.
Noi suntem inca destul de derutatzi asa... Chiar-chiar?!?
Sa ne ajute Dumnezeu sa avem inca un pui sanatos langa Michael.
(El si Tati au fost cumintzi taaare la eco.)
Na, am tzinut dop si la sarcini, ca la nasteri?! Care mai vine cu noi?!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael
bernix spune:
Piciuuu, asa m-am emotionat cand am cetit vestea a mare ca mai-mai ca ti-as tine companie la inca o odisee (asta daca ar fi mai mult decat o luna de cand intarcai Degetica).
FELICITARIII!!!
Sa fie toate bune pana la capat si sa fiti patru la inceput de 2010, sanatosi cu totii!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Uff, io-s ca babele, nu percutez din prima. Adicatelea ati fost surprinsi eveniment de data asta? N-a fost cu programare ca la Michael?
Italia si vacanta de Paste e de vina?
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
Sabina spune:
piciulescu,
de 1000x
gagici. netu meu merge in reluare, de aia sunt asa concisa.
citit vesti bune \betty, brava!
sanatate la trandafiras si tutror bolnaviorilor.
eu sunt pana peste cap in aruncat din casa si impachetat ....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
cecilia L spune:
Piciulika, felicitari, sa ai o sarcina usora si un bb sanatos si cu rochita![]()
Bernix ce daca abia ai intarcat printesa, se poate executa si cand alaptezi![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
diwana spune:
Piciule dragu' mieu, ma bucur enorm ca ti-a mai crescut o inima in burtica. Asta e boala faina si trece de la sine (atata doar ca apoi iese din burta, dar se adauga la a ta inima inca o bucata mare, de care nu mai scapi veci; tot boala faina si asta!
)
Va doresc o inimioara sanatoasa, frumoasa, cuminte si desteapta. Felicitari familiei Ursulescu 
Betty felicitari si tie pentru baietelul nr.2
Sarcina frumoasa in continuare.
De citit tot n-am citit decat ultimele pagini ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
cecilia L spune:
ca sa ,merg linistita la culcare, am vb cu tataia si mi-a spus ca baiatul s-a linistit si numai cere''a mami'' si l-am auzit cand vb cu mamaie
, parca m-am linistit ca i-am auzit vocea.
Si ca sa ma linistesc si mai tare tati mi-a spus ca nu mergem decat duminica la baiat
cica are treaba sambata la pitesti![]()
Diwana, da vorbeste mult, face fraze cu usurinta si destul de corecte...sunt tare mandra de el.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
ANDREEA11 spune:
Piciulika FELICITARI!! Sa fie sanatos/a!!! Ai un talent narativ aparte

. Succes cu dansurile![]()
Betty si tie felicitari pt fratiorul lui Mario!!! he-he tot soacra mare![]()
Annisia RUSINE!! Cum, mah, tu sunci????? Ia zi mai fumasi???
, eu m-am mai prostit la 1-2 pe zi...