Puiuti de Randunici 2008!! (261)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Stela nici firma unde lucrez eu nu are peste 21 de angajati, asa ca nu avem contract coleciv de munca DAR programul scurt se acorda in conformitate cu contractul de munca la nivel national care are caracter de LEGE. Deci nu au cum sa-ti refuze programl scurt. Maine cand ajung la servici iti trimit ca model cererea mea, sa vezi in temeiul carui articol a fost facuta. mama supi.

Bai, iar arde copilul asta al meu!!!

Zoze multa putere!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

vad ca a crescut numarul burticilor ... de sovi am incercat sa dau dar nu o gasesc pe niciunde...oare la ce odisee o fi?

Kya...sa-ti fie de bine plimbarea...magic si romantic ... si sa se faca Sanziana bine-bine!

am citit pe foarte sarite, vreo 2-3 pagini...offfff, mi-e asa de ciuda pentru ca stiu ca si mie mi-e drag cand vad ca-mi scrie cineva in mod deosebit mie, si as vrea sa va scriu si eu tuturor, pentru ca-mi sunteti toate dragi...

elara, parca are si ea burtica nou|?

clau, clau, pupici la fete harnicute!

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]

Mergi la inceput

Mai tineti minte la cate zile de la vaccin zicea Bubu ca i-a spus pediatra ca poate sa faca febra?
Sa fie de la vaccin sau poate dinti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mami_Honey, am vazut o albinutza draguuutza tare tare!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello am aterizat si noi pe crenguta..Mihutza,Ela si pentru toate randunicile

Papacioaso mereu ma gandesc la tine si la Honey.....ma bucur ca ai trecut pe crenguta sper sa scrii cat mai des....te-ai mutata la casa noua????

hai cu pozele!!!!ca de abia astept!!!!!!

edit: se pare ca le-ai pus, ma duc sa le vad

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Am vazut poze cu albinuta mica!!!!!

Hai cu povestile despre voi papacios!

Mergi la inceput

in week-end am cununat, o nunta superba la Buzau ... v-am incarcat si cateva poze cu toate ca nu sunt foarte bne din punct de vedere al rezolutiei ... le astept si eu pe cele profi ... oricum, Honey a fost grozava ... rochita cu frac, joben si papion...la fel ca ma-sa ...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!

Mergi la inceput

Nicoleta, pupici si tie!

Bitzule, ma omora timpul asta ... mi-e dor si mie dar sunt pur si simplu rupta! abia reusesc sa fiu in grafic cu treburile ...

noi ne-am mutat dar mai avem destul de multe de facut ... am zis ca o luam cu incetul si ce facem , facem exact asa cum ne place...

avem ceva probleme cu bona... dupa ce 2 saptamanai a venit aproape zilnic cu fata ei ( care are 33 de ani si tetrapareza ... ) sa aiba chipurile grja de Honey ( cu toate ca ea abia se ridica singura de pe pat si se chinuie sa mearga) ... i-am spus intr-un final ca intelegerea noastra a fost alta ... nu-i convine si continua sa mearga cu fata ei in parc...i-am spus ... parca nu vrea sa-nteleaga ... acum ma gandesc sa iau pe altcineva ... Honey s-a atasat mult de ea...o ingrijeste f bine, nu am ce-i reprosa ... dar totusi ea trebuie sa aiba grija doar de Honey ... pls ca o asteapta pe fata ei la tramvai si-mi trec toate gandurile posibile si imposibile prin minte ... in casa e tensiune...offfffffffffff...eu nu as fi acceptat oricum o a doua opersoana care sa stea pe capul meu , si in plus, fata asta are si o gramada de ticuri, ii fug ochii, are si ceva intarziere ... suna rautacos, dar voi ma stiti de atat timp ... care pe forum, care "in direct"... fereasca Dumnezeu pe oricine de asa o boala..dar nici eu nu o pot lasa pe Honey sa o vada zilnic cum se chinuie...voi ce credeti? chiar nu stiu ce sa fac...as schimba si maine situatia asta ...

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!

Mergi la inceput

naty, soacrele stea sunt catastrofa, nu gluma...auzi tu ... frate, parca ar fi cu capu toate...dar stii ce nu stiu eu, ca a folosit laveta am inteles...da laveta si mai ce? pur, axion? sper doar sa nu se fi atins de abrazive...

bubulina gospodina!ce mai faceti voi ?

lunypentru mufarin!

fug acus si revin dupa ce mai pun la punct una-alta!

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

www.youtube.com/watch?v=Qmg5VUMcTn8" target="_blank">ca sa vezi ce ascultam eu dimineata, o fi premonitie?
Ca de obicei, nota 10 pentru aranjamente si pentru puiul de albinuta care se face tot mai frumos pe zi ce trece
Kya unde-s pozeleeeeeeee??????
Stela hai ca se rezolva cu programul, pun pariu Mai pune si tu o data linkul cu pozele!
Gecko 52 de kg si de increzuta ce esti cu silueta ta, d-aia nu mai vorbesti cu noi?
Raluca n-am pomenit ce cuminte sta Sabin la baita , ptiu ptiu!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput