Puiuti de Randunici 2008!! (261)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Un MARE GRANDE pupic pt Honey albinutza, mami a ei draga si Florinelul preferat (ca doar ma cunosc cu el, nu?). Mami, parerea mea e ca nu esti rautacioasa dar daca esti multumita de cum o ingrijeste pe Honey, daca fata s-a atasat de ea si nu e genul care sa dea bir cu fugitii, deocamdata las-o in pace. CREDE-MA, e un NOROC sa gasesti o bona buna, eu am cautat cu disperare vreo 2 saptamani fara sa gasesc nimic potrivit si am ales solutia cresei private, care e ffff ok dar uite ca Iulia o tine din bolesnita in bolesnita-si inca e bine ca sunt acasa, dar cand voi incepe munca sau, chiar in curand, cand tata se va opera si acolo la spital chiar ca nu are cine sa ma inlocuiasca, ce fac?? Femeia care imi face curat va trebui sa o ajute pe mama care nu poate fi lasata singura iar soacra...vezi bine ce-am povestit...Nu stiu, inteleg retinerile pe care le ai dar avantajele, daca femeia e ok, mi se par imense.
Mimo, neurologul respectiv precum stii e si al nostru, e un tip super super ok dar...are fixul asta cu vorbitul la varsta alor nostri. Maxinne, care e totusi psiholog de copii spune ca pana la 18 luni nici macar nu e de gandit ca ar exista o problema si normal ca o cred pe ea...
Stela si altceva nu stiu ce sa zic. Cu siropelele-vezi ca toate au zahar. Deci daca ia mai multe nu numai ca se adauga un continut caloric, dar s-ar putea sa o si sature, ca dulcele satura.
Iulia e la cresa si mi-au zis ca e bine
Ariel, o sa studiez treaba cu aparatul salin.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Mimonix...curat premonitie...pupici dulci si voua!

naty ... merci mult pentru sfaturi ... daca ai stii ce e i n sufletul meu acum ... si tensiune ca naiba in casa...si din 2 in 2 doamna ofteaza...sper sa-i mai treaca ... ca tare-mi e sa nu dau din lac in put ...

kya,
ezactly, poze!

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

da, chair asa si eu am ramas masca cat de cuminte statea Sabin la baita......Antonia nu sta orice ar fi....cauta s aia d epe cada ce nimereste, se apleaca peste cada sa vada ce mai este nou pe jos, acum i-a cumparat mama broscuta, delfinas,etc care inoata...si cu alea se mai joaca......

Mami..am vaut pozicile cu Honey care este o dulce...ma, cum sta ea cu jobenul pe cap.......Antonia mea arunca cu ea de pamant una -doua....si tortul cu albinute, si mami si tati nashici

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mami_p...daca nu ai ce sa ii reprosezi la felul in care are grija de Honey...eu nu as indeparta-o de fata bonei, de ce i-as transmite mesajul ca oamenii bolnavi sau sluti sau pur si simplu, altfel, trebuie evitati? Copii au asa o mare putere de a iubi neconditionat! Honey va invata sa indrageasca oamenii cu probleme, si asta mie mi se pare un lucru laudabil. Acum, daca tu ii interzici bonei sa isi mai ia fata cu ea, realizezi ca va fi doar cu trupul langa Honey a ta, si ca in permanenta se va gandi ce ii face copilul ei acasa...

Dar, daca tu nu te simti ok cu situatia asta, schimb-o!

Ma doare capul de mor! Puppa, sanatate multa, sa fie de la ochelari, asa pateam si eu pana sa ma hotarasc sa ii port in permanenta...

toate fetele!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Mami_papa_tot m-ai gasit
Sa-ti traiasca albinuta asa cum le doresc tutoror rindunicilor si sa fie sanatosi toti puiutii

Da fetelor sunt la mare dar stau imbracata ca mi-e frica sa pun burtica la "copt" ca e soareeeeeeeee iar apa e rece dar Patrick ar sta numai in apa ...noroc cu buni care il baga mereu si mami schimba pampers si hainute dupa fiecare balaceala TRAIASCA BUNI (pentru ca acum 2 sapt sintem cu buni la mare ..apoi inca 2 sapt in iunie cu tati)

Va pup si ma gindesc la voi

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Olgutza,! problema mea nu este strict legat de faptul ca fata (care repet, are 33 de ani) are problemele pe care le are ... insa mama ei o asteapta la tramvai ca sa o ajute sa coboare ( timp in care Honey ce face singura? ca eu una nu o vad decat sub rotile tramvaiului) ... apoi, ea nu poate merge singura si se sprijina de domana care poarta si grija carutului, si a lui Honey care sta sau nu cuminte in carucior, si daca e sa cada ce sa faca mai intai? sa o prinda pe ea sau sa nu-i dea drumul fetei ... la trecerile de pieton la fel, unde sa fie atenta mai intai? in parc , a facut odata pe ea... lucrurile nu sunt chiar asa cum par la prima vedere ... si daca nu s-a putut duce singura la toaleta, eu ma intreb atunci ce fac?platesc sa mi se aibe grija de copil, dar de fapt e ca si cand doamna ar ingriji 2 copii ... si daca intra cu ea in toaleta publica honey ce face? si tot asa... in plus ma gandesc ca honey creste si mi-e teama sa nu-i imprumute ticurile...si daca ea, la 33 de ani nu intelege ca nu mai poate veni in preajma lui Honey, eu cred ca asta spune destul de multe si despre puterea ei de gandire ... ii spuneam si lui naty ca suna rautacios ca sanatosii cu sanatosii si restul, Dumnezeu cu mila...aici e vorba despre altceva si de asta imi este atat de greu sa iau o hotarare... ca sa nu-ti mai spun ca atunci cand venea acasa (imagineaza-ti o persoana straina in casa ta, zi de zi,tolanita cand in sufragerie, dprmnd in 2-3 reprize pe zi, cand stand protap langa tine cand tu nu-ti vezi capul de treaba, mergand dupa tine in toata casa si punandu-ti 1000 de intrebari ... apoi inepuse sa-mi ceara sa o iau cu mine...cum noi ne-am tot facut cumparaturile pt casa...ba ca vrea si ea la covoare, ba la lustre...ori eu plec si in drum fac 15 opriri sa-mi rezolv tot ce am de rezolvat )...offfff again ... cred ca pana la urma voi astepta sa mearga domna in concediu vara asta si in timpul ala voi lua pe cineva de proba ... si daca fetita o accepta, atunci mai vedem ... eu am incercat pe cat posibil sa fiu draguta cu ea ( atunci cand prezenta ei se limita la vizite de 1-2 ore), insa acum deja vorbim despre altceva ... intentii stiute de la bun inceput ( fata a iesit la pensie tocmai pt a avea grija impreuna cu mama ei de un copil)...iubeste copiii si probabil ca simte nevoia sa aiba grija de cineva ... insa Honey nu este bun sentimental ... pana la uram poate face voluntariat la un centru de copii, daca e sa o luam asa...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gata,am vizionat pozele cu Scumpetea de Nora-mea TEA,cu albinutza Honey,cu Sabin si surioara in cada-ce curte mareeee ,cu Teo de Aricel-mama,mama ce personalitate are si cu Luca cel mumos !
Oana,spor la pregatiri,Simo-Mimo:pt Vladut si ma-sa,Naty si Sam tot lapte Nestle junior papa si inca bine,prea bine chiar...,Alice-tare mult mi-a placut cum ai descris tot ce face Thea,esti o mamica tare,tare buna,Irina-Doamne fereste!saracutii copilasi,Clodute-sa aveti soare si apa calda,Nico-bine asa cu I,Ioana ceva poze cu carliont nu ne arati??,Mihutza -spor la intarcatVali-hai cu bb 2,Cris si Clau-spor la calcat:cand terminati poate dati o fuga si pe la mine,Ramo,tu ai terminat de calcat???Cuscra sanatate finutului Stefan,Kya hai cu pozele!!!
scuzati ca am fost asa telegrafica,dar ma cheama datoria
va pe toate

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Ariel cu scuze de intarziere, LA MULTI ANI! sigur ca n-am mai apucat sa intru ieri, dar mai primesti cu urari, nu?
Dupa ce ieri am reusit dimineata sa scriu mesaj luuuung pt fiecare, dau send si am vazut ca nu eram logata, ca au umblat iar ai mei pe la PC. si de bine ce m-am suparat au schimbat ativirusul si alte chestii in reteaua de la munca si n-am putut sa intru deloc pana azi.

ce-am retinut din ce-am citit mai nou:

Naty noi am fost anul trecut in oct. la salina la Tg Ocna. Nu sunt contraindicatii, bb a dormit inauntru de-a rupt, dar... noua ne-a fost f. rau, pana si sotul meu s-a simtit obosit dupa trei zile si am renuntat, ca intentionam o cura mai lunga. Am inteles ca abia dupa o sapt sunt rezultate bune. Mai, da' mie mi-a fost atat de rau ca am crezut ca mor, cred ca o combinatie de claustrofobie cu lipsa soarelui, care pe mine ma darama in general. am zis ca nu mai repet experienta in veci, sa se duca cine rezista, ca de mine nu e!
La Babyexpo eu voi ajunge joi dimineata si daca tu nu poti, iti fac macar un rezumat, sa mergi cu lectiile pregatite, apoi s-ar putea sa mai ajung sambata sau duminica, daca mai are sotul chef, ca avem program si sambata si duminica si nu vreau sa il stresez nici pe Luki prea mult.
Sanatate multa tatalui tau, va tinem pumnii sa se rezolve.

Raluca am vazut pozele tale...Sabin si Briana sunt niste frumosi si par f. apropiati. Ma gandeam ca si ai mei sunt "mai frati" de cand a mai crescut Luki, chiar daca mai avem razboaie. Poate ne vedem cu totii cand ajungem in vara la Bacau, prin parc, poate vine si Cami cu copiii. Noi sigur vom fi undeva la jumatatea lui iulie la Bacau, daca sunteti disponibili vorbim sa ne vedem in gasca.

Mimo ma bucur ca te-ai (mai) linistit. Eu stiam ca nu sunt probleme cu baiatul, am observat ca asa sunt baietii, majoritatea se exprima mai greu. Al meu a inceput sa repete in sfarsit ceea ce-i spun, stie destule cuvinte si are onomatopee distincte care denumesc lucrurile, si pe care eu ma straduiesc sa le retin si sa le identific, dar e cam greu pt neuronul obosit. In general ne intelegem insa si ieri l-am invatat sa zica 'sexi'-ca era cu un body maieu si ii cadea o bretea. Asa ca acum il intreb "cum e mami" si raspunde "teti"-ceea ce desigur e f adevarat. (mai ales ca stau cu tzatele pe afara tot timpul ca papa non-stop lapte)

Se foieste bb.
Dau send si revin, ca iar pierd mesajul.

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

clodute...esti o fericita! belfereala la mare...nu gluma ... de sovi stii ceva? ca nu am gasit-o a nicio odisee...sau lucreaza sub un al nume de cod?

acum trebuie sa merg pentru ca a trecut timpul rau de tot...cand mai am vreme,va povestesc despre experienta pe care am trait-o la cabana Himalaya...acolo si-au sarbatorit finutii mei cununia civila pe 2-3 mai ... o adevarata lectie de viata ...merita sa mergeti acolo si sa ascultati ce inseamna viata pentru un om care a vazut moartea cu ochii...cu toate astea s-a intors viu, el alaturi de ceilalti 9 membri ai expedieitei integral romanesti care a atins Everestul in 2005...

va pupic pe toate, fara exceptiune!

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Papa, cam la asta ma refeream cand spuneam de (ne)multumirea ta legata de felul in care o ingrijeste pe Honey. Cata vreme ai ce sa ii reprosezi ( ca asa incepusem )...ca nu se limiteaza totul la a-i da sa manance si sa ii schimbe scutecul, nu mai sta pe ganduri. Decat sa stai cu inima stranse de fiecare data cand iese cu ea afara, sau sa o vezi cu gandul in alta parte...Cand intra bona in vacanta?

Tinem pumnii sa iasa bine

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput