Puiuti de Randunici 2008!! (261)
Raspunsuri - Pagina 18
clauclau spune:
Da, asa este cu alaptarea...eu am intarcat-o pe Rebecca in ianuarie si aveam cam 62 kg, iar acum in mai am 55!
Deci, se slabeste mult dupa ce se intrerupe alaptarea. Pentru ca in timpul alaptarii n-ai cum sa nu mananci bine si de toate pentru productia de lapte, iar dupa iti permiti un alt stil, chiar un oarecare regim si se duc rapid kilogramele.
Eu incerc sa mananc cat mai light, desi din cand in cand bag si cate ceva dulce, nu mult, dar nici n-am renuntat la ele.
Am reusit sa calc cate ceva, i-am rasturnat mandrei cosul de jucarii langa mine , asa ca si-a facut si ea de lucru si eu. I-am calcat lochitele si niste tricouri lui Razvan.
gecko spune:
'neata
...saru'mana de cafe
mai, nu vreau sa va stric mitul sau statistica...dar eu am 52 de kile cu alaptat cu tot...nu am mai avut atat din '98 primavara
...sa nu ma intrebati ce mananc pana vine barbatul de la servici

...dar copchilu nu pare afectat...productie a fost din plin...si nu am tinut dieta ci pur si simplu nu am avut chef sa mananc sau nu am avut timp...asta nu inseamna ca trebuie sa imi urmati exemplu...ca deh, e nesanatos![]()

cami33 spune:
AIHEITIU!!!
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
Kya spune:
Neata si de la noi!
Rami, Cris
multam de raspunsuri! Azi avem programare la dr, si vedem ce ne zice.
Si ca sa simt ca m-am intors din concediu, Zana s-a hotarat sa faca febra azi-noapte, si azi dimineata. Asa ca nu m-am dus la servici, stau sa o pazesc cu medicamentele. E foarte maraita, n-are chef sa manance, nu vrea decat la mine in brate. Offf!
Cu putina intariere LA MULTI ANI Ariel! Sa fii sanatoasa si fericita! 
Am apucat sa vad si niste poze cu pui scumpi!!! Si apropos de palariuta, i-am adus una de la Disney cu Minnie, de care vad ca e foarte incantata si STA cu ea pe cap!
De Paris, ce sa va spun... fara cuvinte! Frumos, romantic, relaxant!
Ne-am rupt picioarele de mers (ca exemplu - in aceeasi zi am urcat in turn la Notre Dame: 700 de scari, si la Eiffel: 2000 de scari pentru ca am zis ca era coada pentru lift prea mare, asa ca am urcat pe jos pana unde se putea, adica pana la etajul 2! Cand am ajuns mi-a venit sa vomit de la efort ![]()
Singura chesti mai nasoala este ca a plouat tot timpul si au fost maxim 15 grade. O singura dupa amiaza cu soare am avut cand am mers cu vaporasul pe Sena. Dar a fost frumos si asa. Vorba randunoiului "french style". Am avut o camaruta foarte draguta la mansarda, cu "geam in cer", patul scartia french style
. De patul vecinilor din camera de langa nu va mai zic
... Again french style ![]()
Evident n-am apucat sa vedem cat ne-am propus, asa ca a ramas si pe data viitoare.
Pacat ca a fost scurt si s-a terminat repede, ca tare frumos a mai fost.
Am descarcat pozele, acum le selectez si le incarc pe webshots Revin...
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
zozela spune:
Va pup! Multumim de gandurile bune indreptate spre bunel!
Azi o sa aflam cam care-i treaba,a mers Dan cu inca doi prieteni sa-i doneze sange,orice ar fi..tot la cutit ajunge..Sper sa fie bine!
Mi se rupe sufletul,e un om extraordinar,mereu pus pe sotii,fara pic de rautate in sufletul lui! Lui ii sunt dragi toti-gaseste el cate ceva bun,in orice pacatos! Ne rugam sa fie bine!
Am citit pe diagonala si-am aflat ca Vladu e in regula,numai ma-sa nu fu testata,Thea de FloricelAlicel e sora cu Mihai,iar mamelele lor sunt in gura carcotasilor
,Teodora de Stela e o frumusica ochioasa si dragalasa ca mami ei
,Sabinelu' si Briana isi fac de cap la baita,Ramo trebaluieste de zor,Clodute sta cu burta la soare,Oana se pregateste de vacanta,Ioana se pregateste de taiat,Irina nu vine cu vesti bune-imi pare rau
,Naty ar trebui sa se simta mustrata-dar nu de ce zice de socrela ci ca se lasa trasa in situatie-capul sus,privirea inainte,exista si lucruri bune in lumea asta si trebuie sa ne concentarm atentia asupra lor(ai inteles tu la ce ma refer),deci-era de incurajare si sustinere;Andra e cu pleata pe vine-abia astept sa o vad periuta,
Simo,puppa,cleme,Nicol,Cris,Ariel,Clau,Olga,Cami,Liana,gecko!
M-ati distrat rau cu slabitul dupa intreruperea alaptarii-Olga presimt ca noi vom ramane grasanele grupului,la cat avem de gand sa tzatzosim copilasii
Gata,ma retrag-am un marait ce-mi da tarcoale
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
mstela spune:
Sa va spun ce demoralizata sunt??
M-a lamurit o tipa la legislative de ce nu avem contract colectiv de munca si asa am pierdut si prima de nastere: ca societatea noastra nu are 21 angajati si zice asa in codul muncii:
"Art. 236. - (1) Contractul colectiv de munca este conven#355;ia încheiat#259; în form#259; scris#259; între angajator sau organiza#355;ia patronal#259;, de o parte, #351;i salaria#355;i, reprezenta#355;i prin sindicate ori în alt mod prev#259;zut de lege, de cealalt#259; parte, prin care se stabilesc clauze privind condi#355;iile de munc#259;, salarizarea, precum #351;i alte drepturi #351;i obliga#355;ii ce decurg din raporturile de munca.
(2) Negocierea colectiv#259; este obligatorie, cu excep#355;ia cazului în care angajatorul are încadra#355;i mai pu#355;in de 21 de salaria#355;i.
(3) La negocierea clauzelor #351;i la încheierea contractelor colective de munca p#259;r#355;ile sunt egale #351;i libere.
(4) Contractele colective de munca, încheiate cu respectarea dispozi#355;iilor legale constituie legea p#259;r#355;ilor.
Art. 237. - P#259;r#355;ile, reprezentarea acestora #351;i procedura de negociere #351;i de încheiere a contractelor colective de munca sunt stabilite potrivit legii.
Art. 238. - (1) Contractele colective de munca nu pot con#355;ine clauze care s#259; stabileasc#259; drepturi la un nivel inferior celui stabilit prin contractele colective de munc#259; încheiate la nivel superior."
Gata..sunt cazuta adanc in butoi

.
Mai bine era cand nu ma gandeam la asta..Abia ce imi facusem un plan imaginar cum ajung eu acasa la 15.00 si am mai mult timp de toate cele..ce iluzii imi facusem si ce deznadajduita ma simt acum...mama ei de treaba si de viata ca in primul rand din cauza banilor sunt nevoita sa stau in scaun la birou 8 ore
.Musai sa plec in alta parte inainte sa am un bb2.
Pa.Sunt supi.
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
floriio spune:
Stela te rog sa nu te demoralizezi, ca nu ai de ce.
Intr-adevar Codul muncii spune ca intreprinderile cu mai putin de 21 angajati nu sunt obligate sa aiba contract colectiv de munca la nivel de unitate. Dar asta nu inseamna ca ele nu se supun, sau nu trebuie sa respecte CONTRACTUL DE MUNCA LA NIVEL NATIONAL. Orice agent economic se supune prevederilor Codului Muncii si Contractului colectiv de munca la nivel national, ambele avand putere de lege. Contractul colectiv de munca la nivel de unitate/subramura/ramura nu poate contine prevederi mai putin favorabile decat cele prevazute de CM sau CCMN. Acolo unde acestea nu exista, repet, se aplica prevederile CM si ale CCMN.
Eu te sfatuiesc sa faci o cerere in care sa ceri reducerea timpului de munca conform prevederilor CCMN.
Bafta!
mstela spune:
Multumesc tare mult de lamurire,Ionela si Cami.

Voi face cerere si sper sa nu-mi mai vina cu nu stiu ce explicatie ca nu se poate,mama lor de zgarciti...
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
Puppa spune:
Azi m-am trezit mai bine, totusi am impresia ca de la ochi mi se trage durerea de cap. Teortic am o miopie mica, dar nu port ochelarii pentru ca nu imi place...Pana acum nu am avut nimic, dar se pare ca trebuie sa trec pe la un control. Ar fi bine sa fie "doar" asta, desi ochelarii nu erau prevazuti in buget :(( Azi imi fa programare la dr de familie si oi vedea ce este.
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
mami_papatot spune:
hello mamici! am venit si noi pe-aici! Fug sa bag pozici cu bebe si pe urma revin cu ceva povestioare!
Oricum, eu sunt super mega ocupata, abia tin pasul, noroc cu bebe cuminte si bun care merita juma de norma, ca ma lasa sa-mi fac treaba de minune! nu sunt o mama model, nu faceti ca mine! I hate me so much!
Revin!
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM
!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]